Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

За онлајн мораш имати сертификат.Најбоље у банку,било коју,с личном и сутрадан добијаш на мејл ,па анализирај до миле воље.

Mislim da je kljuch uspeha: nikad nisam imao kreditnu karticu, nikad nisam imao kredit i odma haos...

To je i najveći problem. Za najrizičniju kategoriju se smatraju oni koji nikada nisu koristili i uzimali kreditne usluge.

Ne znam, ja nisam nikad uzimao kredit i koristio kreditne usluge i kartice, pa mi rekoše da sam u najpovlašćenijoj kategoriji kad je kreditni rejting u pitanju.

Sent from my Orbitel 901 using Tapatalk

To je i najveći problem. Za najrizičniju kategoriju se smatraju oni koji nikada nisu koristili i uzimali kreditne usluge.
Ja nisam, nisu ni moji ukućani nikada pa smo bez problema dobili telefon na rate i pretplatu bez ikakvih uslova.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Dovoljno je da imate odobren dozvoljeni minus i kreditni izvestaj(u VIP-u) skoci skoro na maksimalan.

Sent from my G3221 using Tapatalk

Da li VIP zove korisnike da im ponudi nešto kako bi ih zadržao umreži, ako su podneli zahtev za prenos broja?

Naravno, nude posebne ponude tada. [emoji846]

Ja kad sam prvi put napustao na prolece nisu nudili nista posebni. Nije ti to telenor. Ovde vec imas najbolje ponude

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Jesu u okviru ovih 350 minuta.

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Imam neo ističe mi za 5 meseci zvao da vidim mogu li da pre roka uzmem nešto, kažu mi može ali mora nekih 3-4 hiljada da se plati "penal"..... je*emliga kakvo je to poslovanje.... prošli put sam sa obične tarife prelazio na neo platio 5 hiljada penal sad ovo.... razumem ja da prelazim na manji paket ali na skuplji? To ni telenorski šibicari nisu radili samo su produživali UO za toliko koliko pre vremena promeniš paket sa manjeg na veći. Znam da čitate ovo svi vi majmuni iz vipa telenora i mts koji ste zaduženi za kreiranje ponuda.... ovde ću da stanem jer da napišem nešto dobijam trajni ban.

Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока

Imam neo ističe mi za 5 meseci zvao da vidim mogu li da pre roka uzmem nešto, kažu mi može ali mora nekih 3-4 hiljada da se plati "penal"..... je*emliga kakvo je to poslovanje.... prošli put sam sa obične tarife prelazio na neo platio 5 hiljada penal sad ovo.... razumem ja da prelazim na manji paket ali na skuplji? To ni telenorski šibicari nisu radili samo su produživali UO za toliko koliko pre vremena promeniš paket sa manjeg na veći. Znam da čitate ovo svi vi majmuni iz vipa telenora i mts koji ste zaduženi za kreiranje ponuda.... ovde ću da stanem jer da napišem nešto dobijam trajni ban.

Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока

Bez tih penala je kad dođeš do 3 meseca pre isteka. Tad ne plaćaš ništa.

Al ti se na vipu dodaju na novu UO ta tri meseca, samo oni pilicari to rade, telenor i mts ne rade.
Zato ja za 4 meseca palim na telenor kad mi istekne i poslednji mesec ove UO.

Da li sam dobro razumeo, ako uzmem tarifu sa popustom i recimo za pola godine ili godinu hoću da uzmem telefon a da se odreknem tog popusta, oni će meni tražiti da im platim jednokratno neki iznos na ime prekida postojeće UO?!

Evo da se javim sa ličnim iskustvom od poslednjih par dana: imam NEO 2 sa 25% popusta i finim opcijama (3GB zauvek, 1GB online, 1GB roaming, zabrane prekoračenja interneta u domaćoj i roaming mrežama), pod ugovornom obavezom još godinu i kusur... i negde pred Novu godinu pažnju mi je privukla Motorola One i ona njihova aktuelna kampanja, pa rekoh da se raspitam o inače skroz neplaniranoj kupovini telefona - imam Microsoft Lumia 550 koji me služi odlično, ne patim od flagship uređaja, bitno mi je da šljaka stabilno duži period i da mogu bez problema da ga otpišem u slučaju oštećenja / gubitka / krađe / dosade :)

Elem, čačkao sam po sajtu koje su mi opcije jer shop nije radio tih prazničnih dana... Za kupovinu telefona uz postojeći NEO 2 mi je ponuđena neka nebuloza tipa 5-6k odmah + 24 rate po 400 din (ako sam dobro zapamtio), dok je za prelazak na NEO 4 računica sledeća: telefon je 1 din, uz AVANS od 3000 (ne penal, nego avans za buduće račune; već sam imao takvu situaciju ranije tako da znam da se budući računi 100% pokrivaju iz tog avansa, bez sitnih slova tj. neprijatnih iznenađenja kasnije).

E sad, još uvek nisam realizovao to jer Vip ne odgovara evo već četvrti dan, status porudžbine je i dalje "Kreirana", a u međuvremenu sam u shopu dobio info da mogu da biram da li želim da zadržim stare opcije koje sam naveo gore ili da prihvatim aktuelne duple gigabajte, nikakvi penali nisu pominjani uopšte. Čekam da se Vip konačno javi pa da realizujem ponudu ili preko online-a (brze pošte) ili lično u shopu...

Stvarno bi morali da ubrzaju realizaciju online zahteva, ovo nije prvi put da se natežem sa njima da ispoštuju rokove koje su sami definisali.

Poslednja izmena:
Update: upravo otkazana porudžbina online jer je nisu ni bili (ob)radili, tako da ću proveriti sve gorenavedeno sutra na prodajnom mestu pa javljam ishod :)

Al ti se na vipu dodaju na novu UO ta tri meseca, samo oni pilicari to rade, telenor i mts ne rade.
Zato ja za 4 meseca palim na telenor kad mi istekne i poslednji mesec ove UO.
Telenor ne radi samo za 1 mesec.

Da li sam dobro razumeo, ako uzmem tarifu sa popustom i recimo za pola godine ili godinu hoću da uzmem telefon a da se odreknem tog popusta, oni će meni tražiti da im platim jednokratno neki iznos na ime prekida postojeće UO?!
Ne

Nema toga. Uzmi u Vipu nesto na rate (npr. P20), prodaj pa za taj kes kupi Xiaomi.

Ne isplati se kupovina na rate u Vipu jer gubiš popust na pretplatu + gubitak vrednosti kada preprodaješ tako kupljen telefon.

Povoljnija opcija ti je kupovina telefona na rate u maloprodaji.

Celo poslepodne pokušavam da platim račun preko mobilne aplikacije, međutim ne uspevam. Dođem do nekle i tu se zabaguje i neće dalje.

Sent from Mi A2 using Tapatalk

Pre 2h sam platio preko neta.
Prvi put nakon koje godine :)

Ja placam vec godinama online,sto ranije na MTS-u,sto vec par godina na Vipu,i sve prodje kako treba,doduse uvek idem preko PC-a.

Celo poslepodne pokušavam da platim račun preko mobilne aplikacije, međutim ne uspevam. Dođem do nekle i tu se zabaguje i neće dalje.

Platio sam preko app u 20h veceras, sve najnormalnije i 3D i poruke i placanje odmah proslo rasknjizeno sve, instant.

Meni za jedan nalog ranije, caletov, nije nikada proradilo online placanje.
A od tada trajni nalog. Ovo Piraeus vise ne radi trajne naloge sa kartice, pa sad 2 meseca idem rucno :)

Ja Vip račun plaćam uvek preko Moj Vip aplikacije i uvek prođe iz prve. Međutim, danas nije htelo nikako. Na kraju sam se ulogovao preko browsera (na mobu) i platio bez problema. Što nije htelo preko app, nemam pojma.

Da li je moguće koristi pripaid broj bez aktiviranih podataka i bez kredita u romingu za primanje poziva?

U 99% slucajeva u svetu - ne.
Moras imati obicno kredit da bi u romingu mogao primiti poziv, cak i u slucaju da je primanje poziva besplatno tada (a uglavnom nije).

Vrh Dno