tarantula888
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.07.2015
- Poena
- 275
За онлајн мораш имати сертификат.Најбоље у банку,било коју,с личном и сутрадан добијаш на мејл ,па анализирај до миле воље.
Mislim da je kljuch uspeha: nikad nisam imao kreditnu karticu, nikad nisam imao kredit i odma haos...
Ja nisam, nisu ni moji ukućani nikada pa smo bez problema dobili telefon na rate i pretplatu bez ikakvih uslova.To je i najveći problem. Za najrizičniju kategoriju se smatraju oni koji nikada nisu koristili i uzimali kreditne usluge.
Jesu u okviru ovih 350 minuta.
Imam neo ističe mi za 5 meseci zvao da vidim mogu li da pre roka uzmem nešto, kažu mi može ali mora nekih 3-4 hiljada da se plati "penal"..... je*emliga kakvo je to poslovanje.... prošli put sam sa obične tarife prelazio na neo platio 5 hiljada penal sad ovo.... razumem ja da prelazim na manji paket ali na skuplji? To ni telenorski šibicari nisu radili samo su produživali UO za toliko koliko pre vremena promeniš paket sa manjeg na veći. Znam da čitate ovo svi vi majmuni iz vipa telenora i mts koji ste zaduženi za kreiranje ponuda.... ovde ću da stanem jer da napišem nešto dobijam trajni ban.
Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока
Telenor ne radi samo za 1 mesec.Al ti se na vipu dodaju na novu UO ta tri meseca, samo oni pilicari to rade, telenor i mts ne rade.
Zato ja za 4 meseca palim na telenor kad mi istekne i poslednji mesec ove UO.
NeDa li sam dobro razumeo, ako uzmem tarifu sa popustom i recimo za pola godine ili godinu hoću da uzmem telefon a da se odreknem tog popusta, oni će meni tražiti da im platim jednokratno neki iznos na ime prekida postojeće UO?!
Platio sam preko app u 20h veceras, sve najnormalnije i 3D i poruke i placanje odmah proslo rasknjizeno sve, instant.Celo poslepodne pokušavam da platim račun preko mobilne aplikacije, međutim ne uspevam. Dođem do nekle i tu se zabaguje i neće dalje.
Sent from Mi A2 using Tapatalk
Ok hvala, provericu da vidim koliko im je po minutuU 99% slucajeva u svetu - ne.
Moras imati obicno kredit da bi u romingu mogao primiti poziv, cak i u slucaju da je primanje poziva besplatno tada (a uglavnom nije).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari