Šta je novo?

[A1] Postpaid paketi i promocije

Ne valjaju ti računice.
Neo 2 i XR.
Ako bi uzeo telefon preko KP i ako mu je cena 660€ (mada mislim da je veća, ali neka bude i ovolika).
660 x 119 (koliko je evro danas) = 78540 + 999 x 24 (pretplata koju svakako plaćaš) = 102516.

Ovo preko paketa možeš i sam da izračunaš i vidiš kolika je razlika u ceni. Sa druge strane, dobijaš telefon na tvom imenu, garanciju na tvom imenu, godinu dana dužu garanciju i znaš da si izbegao svaku moguću zavrzlamu.

P.S. Odakle ti još tih 25% popusta? Ja hoću da pređem u Vip, pa ako mogu i to da izboksujem, javi kako [emoji846]

Poslednja izmena:
Prosecna cena pretplate na dve godine sa tim popustom mi izadje 870 dinara. A, XR vec ima da se nadje i za manje od 660e, vakumiran.
Popust sam dobio kao stari korisnik, sa dodatkom malo blefiranja :D

Poslednja izmena:
Tih 35500din je cena svih pretplata za 24 meseca sa 25% sniženja na prvih 12 meseci.
Ali sam pogrešno ukucao cenu bez uređaja. :D
Nije 10200din već 20400din, sorry na grešci.

20991.

25% 749.25x12 =8991 +12000 =20.991. [emoji16]

Prosecna cena pretplate na dve godine sa tim popustom mi izadje 850 dinara. A, XR vec ima da se nadje i za manje od 660e, vakumiran.
Popust sam dobio kao stari korisnik, sa dodatkom malo blefiranja :D

Sta si blefirao sta si im reko zvao sam ih par puta i cimao na fb nedaju nikakv popust a 12.01 mi istice ugovor i nedaju bas nista ji 20% na pretplatu bez telefona...ako ne ponude nesto bezim u telenor.

Sent from my iPhone XS using Tapatalk

@Djilkosh_Ns a što računaš popust na 999 din a pretplatu druge godine 1000 :D

Zato što nikad neće videti taj dinar :D

Tih 20% popusta je samo za stare korisnike a tebi kao novom ide zvanična ponuda što su neo minuti i sms i 5gb neta za 999din.

Odakle Vam tih 20% popusta?
Ja gledam sada da obnovim ugovor u narednih dan-dva ali nisam dobio nikakav SMS vezano za to.

Ni meni nisu nudili tih 20% popusta, mora pijačarenje sa prelaskom u drugu mrežu? :wave:

Hocu da kupim note 9,uzeo sam da gledam kod kog operatera da uzmem VIP ili Telenor.Kako vidim naprimer paket NEO 4-neograniceno minuti i sms i 8g za dve godine mesecno racun bi mi bio 5700.A Telenor isto neograniceno minuti i sms,2g+5g prve godine posle cena 6220.Posto nisam nikada bio korisnik VIP zanima me od onih koji su bili korstnici i vip i telenora kakvi su oni ,da li su bolji ili gori od Telenora,

Umzes free Dodji i Probaj mesec i nesto, isprobas i vidis sam.

Hocu da kupim note 9,uzeo sam da gledam kod kog operatera da uzmem VIP ili Telenor.Kako vidim naprimer paket NEO 4-neograniceno minuti i sms i 8g za dve godine mesecno racun bi mi bio 5700.A Telenor isto neograniceno minuti i sms,2g+5g prve godine posle cena 6220.Posto nisam nikada bio korisnik VIP zanima me od onih koji su bili korstnici i vip i telenora kakvi su oni ,da li su bolji ili gori od Telenora,

Već smo ti odgovorili na ovo u drugoj temi ali hajde još jednom:
Isprobaj prvo Vip mrežu sa njihovom karticom pa ako ti odgovara onda odradi prenos broja.
Što se telefona tiče bolje se prvo dobro raspitaj u poslovnici da li hoće da ti daju neo4 i telefon na rate bez učešća, meni nisu hteli da daju s8 na rate bez učešća (kao novom korisniku) a bilo je još slučajeva iste prirode.

Ja predlazem da lepo ostane u Telenoru. Manje ce nama povecavati cene u VIPu, i oduzimati bandwidth :)

Da li ce odobriti kupovinu bez ucesca ili nece zavisi od kreditne sposobnosti korisnika koja se proverava prilikom sklapanja ugovora [emoji854]

Tako je, neka ide prvo u VIP da mu urade proveru da odmah zna na cemu je.

Sent from my G3221 using Tapatalk

To za kreditnu sposobnost sam video da nema veze, ja nisam bio u bilo kakvom kreditu i plata je 700€+ pa mi nisu odobrili. Imaju oni neku svoju bazu pa onda odatle vuku podatke ali ako si stari korisnik i uredan platiša onda dobijaš bez problema sve na rate ako hoćeš i to sa neo2, to je slučaj jednog mog prijatelja koji ne prima platu preko banke ni dinar. Znam da je pre 5 meseci uzeo neo2 paket sa s9 na rate bez učešća ostala mu je ona promocija "3gb zauvek" i još su mu dozvolili da potpiše ugovor 2 meseca pre isteka starog.

Radi se provera KB. Tvoja plata se ne vidi, bitna je kreditna istorija. Bolje da si imao neki kredit koji si vratio ili odobrene kred.kartice, dozvoljen minus...to ti podize rejting KB-a i tad je onda izvestaj dobar(pricam za VIP proveru). Ako si stari korisnik i redovan platisa to je nesto drugo, tad ti je isto lakse da uzmes novi ugovor na svoje ime.

Poručio 27.dec malo posle 13h (do 13h ima dostava isti dan) online telefon i novi ugovor i odmah preko cheta pitao podrsku kada će biti i rekli do tri dana.
Zvao juče korisnički servis i dobio infrmaciju da će biti najkasnije u nedelju ako ne bude juče(u subotu).
Danas otišao do poslovnice da bi mi radnik rekao da sve porudzbine od 27.12 pa nadalje neće biti pre 03.01 zato što kuriri ne rade.

Ja ne znam ko tu koga zaj**ava ali sam ih obavestio da otkažu ugovor, telefon i da me prebace na pripejd kada mi početkom sledećeg meseca istekne trenutni ugovor.

Poslednja izmena:
Radi se provera KB. Tvoja plata se ne vidi, bitna je kreditna istorija. Bolje da si imao neki kredit koji si vratio ili odobrene kred.kartice, dozvoljen minus...to ti podize rejting KB-a i tad je onda izvestaj dobar(pricam za VIP proveru). Ako si stari korisnik i redovan platisa to je nesto drugo, tad ti je isto lakse da uzmes novi ugovor na svoje ime.

Imao sam ja nekoliko kredita koji su uredno vraćeni ali ni jedan u skorije vreme niti sam u tom momentu imao neke stvari uzete na čekove ili rate. Mislim da oni i ne proveravaju kb, možda i grešim ali bolje je da on ako ide kao novi korisnik prvo pita da li hoće da mu daju telefon na rate i bez učešća.

Gledaju bazu koja je sharovana između operatera, ne samo kb.
Ako si recimo nekada imao dug prema bilo kom operateru koji je završio kod onih agencija za naplatu, manje više si završio sa kupovinom na rate kod operatera.

Sent from my HTC U Ultra using Tapatalk

Da gledaju javni KB, ne verujem da ne bi naplatili proveru KBa? OK, kome prodje bice uracunato u ugovor, ali sta sa onima koji ne prodju i samo odu, ne uzevsi ni tarifu?

Zar nije jedna provera KB godišnje besplatna?

Ako si recimo nekada imao dug prema bilo kom operateru koji je završio kod onih agencija za naplatu, manje više si završio sa kupovinom na rate kod operatera.

Sent from my HTC U Ultra using Tapatalk

Netačno. Nemoj da pišeš ono za šta nisi siguran, samo unosiš zabludu.

Zar nije jedna provera KB godišnje besplatna?
Jeste za tebe, ne za njih. Ja uzimam kod MTSa i VIPa, to su barem 2 provere KBa znaci, ne naplacuju se.
Moguce da samo prvi put provere nekoga i posle toga ne, pa sami preuzmu trosak jedino.

Pa možeš i sam otići na sajt i početi proces kupovine, kada izađe deo da uneses jmbg sistem ti izbaci kako i da li mozes i uz koje ucesce da delis na rate.
Prosto. A da li placaju to, pa neka placaju, tebi ni iz dzepa ni u dzep.

Vip ima neki dil sa Telenorom (makar su ranije). I ako si na blacklisti u Telenoru(npr nisi isplatio telefon) a onda ne mozes ni u Vipu izeti, ili mozes tipa 24 x 100 din a ostatak odmah placas.

Ja sam 2.5 godine korisnik i kada sam uzimao telefon, ne samo da sam morao da ga iskesiram nego su mi trazhili + na to josh 8000 depozita...kako su dosli do te racunice ne pitajte mene...

Loš KB. Meni ni tada nisu tražili ništa za S7, ni sada kada sam na rate uzeo GW.

Mislim da je kljuch uspeha: nikad nisam imao kreditnu karticu, nikad nisam imao kredit i odma haos...
Da li znate gde ima da se proveri svoj kreditni biro i da se vidi "zashto" niste ok ?
Kad sam pitao u vipu, oni navodno vide samo "BOJU" a ne razlog shto nisam zelen.

Mislim da je kljuch uspeha: nikad nisam imao kreditnu karticu, nikad nisam imao kredit i odma haos...
Da li znate gde ima da se proveri svoj kreditni biro i da se vidi "zashto" niste ok ?
Kad sam pitao u vipu, oni navodno vide samo "BOJU" a ne razlog shto nisam zelen.

Odeš do kreditnog biroa (ako si iz BG) ili odradiš online (mislim da i tako može)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li građani mogu dobiti Izveštaj od Kreditnog biroa za sopstvene potrebe?

Da. Građani za sopstvene potrebe mogu dobiti Lični izveštaj radi uvida u podatke koji se o njima vode kod banaka i drugih pružalaca usluga, radi eventualne reklamacije na tačnost podataka, kao i za druge sopstvene potrebe. Lični izveštaj se ne koristi za procenu kreditne i platežne sposobnosti.

Gde građani mogu podneti zahtev za dobijanje Ličnog izveštaja?

Zahtev za izdavanje Ličnog izveštaja građani mogu podneti kod bilo koje banke ili kod Kreditnog biroa i on će im biti dostavljen na način koji oni sami odrede (faksom, mejlom, poštom).

Takođe, građanima je omogućeno i preuzimanje Ličnog izveštaja u prostorijama Kreditnog biroa, kao i elektronskim putem preko Portala KB (www.kreditnibiro.com).

Nephodni preduslovi za korišćenje usluga na portalu Kreditnog biroa su dati u Uslovima korišćenja portala koje možete pogledati ovde.

Koliko iznosi naknada za dobijanje Ličnog izveštaja?

Prvi Lični izveštaj koji građani preuzmu u toku kalendarske godine je besplatan, dok se ostali plaćaju po standardnoj tarifi naknada za usluge Kreditnog biroa.
http://www.ubs-asb.com/Default.aspx?tabid=570

Poslednja izmena:
Vrh Dno