Meni nekad teze klizi po ekranu ne znam zasto heheh.[emoji4]Da li vam se dešava nekada da olovka zabaguje, kada se koristi za slikanje? Preko praznika sam to koristio malo češće, pre nisam nikako, i ne radi baš kako sam očekivao. U smislu, da ne "okine" baš svaki put.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Jeste, oni u Nemačkoj i oni koji su forsirali update sa odinom van nemačkeLjudi jel dobio ko oficial apdejt na pitu?
Pa i ja kontam da ce biti do 15-20,al ono nadas se svaki dan pa proveravas hehehe.[emoji4]Za n8 prosle godine smo dobili 25, 26. 03. apdejt na Oreo. Za SEE za ovih god i po azuriranja su uvijek bila u drugoj polovini mjeseca, sa izuzetkom par mjeseci kada je doslo 8. 9. u mjesecu. Tako da kontam da cete dobiti poslije 15, ali ne vjerujem da cete prije s9/s9+... Lutrija sa Samsungom![]()
Meni nekad teze klizi po ekranu ne znam zasto heheh.[emoji4]
Ja imam stativ i često se slikam (sa par metara) i nikada nisam imao nikakav problem da sa olovkom neće da slika. Možda su ti smrznute ruke ovih dana pošto je hladno napolju pa ne osetiš dobro da li si i kad si stisnuo dugmence.Heh, klizi to bez problema. Ali ozbiljno, da li je do mog tel, ili je ovo normalno da ne okine svaki put? Daljina nije velika, par metara.
I da li ima neki način ako slikam zadnjom kamerom, ostavim tel negde na neku površinu, da kada "okinem" olovkom, bude neka signalizacija da je slikano (tipa zažmirka blic ili nešto slično)?
Kada li ce za nas region zna li se,ja proveravam par puta dnevno nema ga.[emoji4]
U februaru stiže za naš region. Još mesec dana minimum čekanja.Za n8 prosle godine smo dobili 25, 26. 03. apdejt na Oreo. Za SEE za ovih god i po azuriranja su uvijek bila u drugoj polovini mjeseca, sa izuzetkom par mjeseci kada je doslo 8. 9. u mjesecu. Tako da kontam da cete dobiti poslije 15, ali ne vjerujem da cete prije s9/s9+... Lutrija sa Samsungom![]()
Ja sam mislio krajem januara,al ipak moramo jos malo sacekati.U februaru stiže za naš region. Još mesec dana minimum čekanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari