Šta je novo?

FIFA 19

Silver 2 rewards. Bar nesto belo danas da me obraduje, a to nije sneg :D

rck09x.jpg

Auuuu, svaka cast, to je nagrada.

Ja sam preskocio DR, tako da nisam imao neku nagradu.
Ali, rekao sam sebi, ako sada ne uleti nesto krupno, prestajem na neko vreme, i tako ce i biti.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
svaka cast padawan :)

cuvam packove za toty, tako da nema otvaranja ali upali anderson i sms iz player picks, prezadovoljan sam, anderson je zastrasujuce dobar.

ko igra sa premijer ligom neka uzme if rasforda za napadaca, bolji je od obamejanga in game.

Poslednja izmena:
Ja dobio Firmina i Ricarda Pereiru.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Heh, hvala.. Jesu tradable jer su rewards za silver 2 u WL (9 pobeda) a ne Rivals, bas jadno, ali nikad bolja nagrada.

Imam Futmas Rashforda koji je jos bolji od ovog (da ne pricam da ima i dynamic picture) i menjam ga ingame u ST, nije los... Ali ispala i za nas koji smo radili Rashforda, posle Son-a, isti slucaj.

Bergkamp otisao za 600k, teska srca jer finesse ne promasuje ali je ipak prespor da bih ga zadrzao.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Konavno sam napravio dve odlicne ekipe,miran sam do fife 20 [emoji4]

46966f5302819a74f742bcd76230397f.png

f296e593b6be9a330107fe01a028ad07.png

Ostalo mi je da zavrsim Rui Costu,ostao jos jedan sbc,onaj najskuplji i to bi bilo to za ovu godinu [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Poslednja izmena:
Krenuo da radim Teveza SBC, nisu mi se trosili untradable dobri igraci (Lucas 86 i Pedro 87), pa sam radio from scratch, i iznerviram se zesce jer je SBC ispao 150k umesto ~130k na Futbinu. Prvi mega pack, 82 najbolji. Iz drugog packa, besplatan Tevez hvala EA. :wave:

jpy9gk.png

Sad me cekaju mukotrpna 2 SBC-a (Pavon za link sa Tevezom i Oscar za link sa Patom) & I’m done.

Au, sad’ kad’ ne polupah Sony. Igram WL, protiv mnogo boljeg tima. Kraj regularnog vremena, 3:3, posle produzetaka 5:5. Dobijem ga jedva na penale i samo sto su poceli da se raduju me izbaci me iz FUT-a. Usjem ponovo i ‘ladno mi ne racuna pobedu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ajoj, znam kako ti je. Meni tako isto u momentu skoci temperatura kada krenu gluposti. WL je neverovatno iskustvo, nesto najiritantnije u zivotu.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Toliko su jaki protivnici, da je to strasno. Retko koji tim da nema bar 2 ikone i da je ispod 87 rating.

Pozdrav FIFA 19 komuno, ajd da se i ja predstavim, i naravno svako ko zeli nick mi je viaturati3, neka doda da se opika kakva 1 na 1 u pauzama izmedju fut-a zbog kojeg cu cir na zeludcu dobiti.

49438979_1184977124985416_5855060672454328320_n.jpg

Ja sam mislio da ću da preskočim ove godine, ali evo me polako se ubacujem... Bukvalno sam na nuli, imam nekih 30k coinsa, šta je najbolje da guram? DR i trejdovanje?

Ja sam mislio da ću da preskočim ove godine, ali evo me polako se ubacujem... Bukvalno sam na nuli, imam nekih 30k coinsa, šta je najbolje da guram? DR i trejdovanje?

Po meni sbc, 3 advance, hybrid nation, league i league and nation, ja kad sam krenuo da igram, isto sam tako oko 30-40k imao, odradio tih 12 sbc, izasao na 420k, prosto previse dobrih packova da te bas nista dobro ne usere.

Xbox one, bukvalno od kako sam krenuo u FUT svaki vikend, guzve u saobracaju mi dodju ko da gledam lajanje na zvezde :D
Dodaću te ja sutra samo da WL završim, ili dodaj ti mene (GOXYB). Pošto ovde slabo ko koristi xbone osim nas dvojce.

btw
Ja čir vučem od prošle godine :)

Sent from my MI 8 Pro using Tapatalk

Dodaću te ja sutra samo da WL završim, ili dodaj ti mene (GOXYB). Pošto ovde slabo ko koristi xbone osim nas dvojce.

btw
Ja čir vučem od prošle godine :)

Sent from my MI 8 Pro using Tapatalk

Sad utakmica 5-5, +3 produzetak, ispucavam loptu na 93, covek uzima skok sa stoperom, lagano gradi akciju i u 94:30 i smesta loptu u mrezu za 6-5, ajde ti sad ostani normalan.

Šta je ovo? Pavon vredeo 130k, sada 330k. Svašta [emoji2961]

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Šta je ovo? Pavon vredeo 130k, sada 330k. Svašta [emoji2961]

Otisle cene gore zbog Teveza, unormalice se i to cim on prodje, pa igraci koji su kostali 1000 sad su po 5-6k, mora se strpimo pa ce i njega ubacujemo u tim :)

Pozdrav svima
Evo i ja da se predstavim. Igram Fifu vec par godina na PS4. Nije bilo tako lose prethodnih godina. Ove godine posle mesec dana pocinje katastrofa. Ne znam sta se desava,ne mogu da izadjem na kraj sa agresijom protivnika. Sinoc sam u WL vodio do 74min 4:0, a na kraju produzeci i poraz od 4:7. Tim mi je solidan mozda vredi 2-3M,engleska liga + Varan i icons Veron. Ulozio sam vise od 300E u pakete i nista nisam dobio ove godine,najvise 87 golmana i to je sve. Cesto me izbacuje iz FUT,samo kada vodim i utakmica se neracuna ili se racuna kao poraz. Treba mi savet za takatiku i pomoc oko igranja odbrane. Protivnicki napadaci nose ,ruse mog Varana i Van Dajika. Pogba i Hazard su mi jedine svetle tacke u timu. Postavicu i scrin tima pa ocekujem od vas pomoc i savete sta promeniti i kako igrati.

Prilozi

• Screenshot (109).png
    Screenshot (109).png
    916.9 KB · Pregleda: 48
Pozdrav svima
Evo i ja da se predstavim. Igram Fifu vec par godina na PS4. Nije bilo tako lose prethodnih godina. Ove godine posle mesec dana pocinje katastrofa. Ne znam sta se desava,ne mogu da izadjem na kraj sa agresijom protivnika. Sinoc sam u WL vodio do 74min 4:0, a na kraju produzeci i poraz od 4:7. Tim mi je solidan mozda vredi 2-3M,engleska liga + Varan i icons Veron. Ulozio sam vise od 300E u pakete i nista nisam dobio ove godine,najvise 87 golmana i to je sve. Cesto me izbacuje iz FUT,samo kada vodim i utakmica se neracuna ili se racuna kao poraz. Treba mi savet za takatiku i pomoc oko igranja odbrane. Protivnicki napadaci nose ,ruse mog Varana i Van Dajika. Pogba i Hazard su mi jedine svetle tacke u timu. Postavicu i scrin tima pa ocekujem od vas pomoc i savete sta promeniti i kako igrati.

Ja igram 4-2-2-2, i odbrana mi se bazira na vise situacija, zavisno naravno dal je balance/ultra attacking/ultra defence, npr uvek kad protivnik krece sa centra ja udarim ultra deffence i stavim visok presing na loptu, naravno to ne traje duze od minut u igrici i cim se opasnost i *mjau**mjau**mjau**mjau*ni kick off glich okloni ja stavim na balance, na balance igram pressing kad izgubim loptu, kako bi je jelte sto pre vratio u svoj posed, dok takodje na ultra attacking kad mi lopta treba ko leba, opet idem na pricu visokog presinga, ali znaj da ce na visokom presingu da ti igraci jako brzo pomru sa snagom, zato je to dobro uraditi kad uvedes sveze snage. Ajd nadam se da sam ti bar malo pomogao.

Je l’ radi jos uvek kick off glitch? Moze li opis kako? Ja sam par puta pokusavao i uvek protivnikov odbrambeni igrac je vrati glavom u moju polovinu

Ja krecem sa 4-3-2-1,ali ubrzo prelazim na 4-2-2-2 ili 4-2-3-1 i uvek imam posed,suteve ali primam golove na kontre,duga lopta na stranu i ja ostanem iza njih sa bekovima .LB,RB, i CDM su mi podeseni da ostaju pozadi,ali kazem vec da protivnik samo projuri pored njih,a ako presretnem oni me jednostavno odnesu. Protivnicki napadac uzima loptu i kosi moje odbrambene. Kako su vam podeseni napadaci ili krila ako ih imate?

To je što je. Cene manje više će ostati iste.

Ovaj flash Tevez, nesto najgore, sto sam koristio, ove godine.
Zivi ocaj od igraca, jedva cekam da ga utopim.

Vrh Dno