Ljudi imam pitanje, do sada sam imamo duo paket TV + NET.
Sada vidim ne postoji tako nesto vec samo EON duo paket, ono sto mene interesuje da li mogu ja umesto tog EON-boxa da uzmem opet CI CAM i da zaobidjem te njihove boxove jer mi zaista nisu potrebni, hocu jedan daljinski i to je to.
Tako sam zaobisao D3, nadam se da moze i EON na istu foru? Primarno me interesuje SK 4K, trenutno preko D3 CAM-a vidim SK 4K promo kanal...
Sada vidim ne postoji tako nesto vec samo EON duo paket, ono sto mene interesuje da li mogu ja umesto tog EON-boxa da uzmem opet CI CAM i da zaobidjem te njihove boxove jer mi zaista nisu potrebni, hocu jedan daljinski i to je to.
Tako sam zaobisao D3, nadam se da moze i EON na istu foru? Primarno me interesuje SK 4K, trenutno preko D3 CAM-a vidim SK 4K promo kanal...
Meni ovo radi kao sat - https://play.google.com/store/apps/details?id=fr.bouyguestelecom.remote
Ovo isto radi ali sa prvog linka bolje - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.tv.remote
Pozdrav!
Hvala na za info.
Jednostavno TV koristim da gledam sport, youtube i povezem ga na PC. ...![]()
135x135mm![]()
![]()
Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
Hvala najlepše cheers
U cemu je to krsina od uredjaja?Pa da se zavlači iza 5x dnevno svaki put kad zakuca ta kršina od uređaja![]()
Tu je stajao stari d3 zbog nedostatka mesta i optičke vidljivosti, bilo je muke naći mesto a da može da se upravlja daljincem, sat je bio dodatni plus.Bolje negde iza TVa da si ga zakucao na zid nego ovako.
Sramota me da gledam brate...iskreno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari