Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

A sta fali androidu ? Najbolja je kombinacija a sto se tice video reprodukcije naravno libre core
elec
Ma ništa ne fali Androidu nego sam ja nakon pola godine upotrebe skontao da koristim samo Kodi i onda se prebacio na logičnu varijantu. Box hladan ko špricer, ne gasim da nikada i nikada ni da štucne. CEC radi savršeno, pa sam daljinski od Box-a i izgubio.

Kome trebaju stvari van Kodi-ja Libreelec otpada.

Ma ništa ne fali Androidu nego sam ja nakon pola godine upotrebe skontao da koristim samo Kodi i onda se prebacio na logičnu varijantu. Box hladan ko špricer, ne gasim da nikada i nikada ni da štucne. CEC radi savršeno, pa sam daljinski od Box-a i izgubio.

Kome trebaju stvari van Kodi-ja Libreelec otpada.

Super, mada nije lose da ga nekad restartujes...

Ja da upadnem sa još jednim pitanjem. Preporučili ste mi Xiaomi Mi Box 3(ili S) i Beelink GT1 Ultimate. Kakav je Vontar X96 max, on ne spada u red kvalitetnih ili?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Ja da upadnem sa još jednim pitanjem. Preporučili ste mi Xiaomi Mi Box 3(ili S) i Beelink GT1 Ultimate. Kakav je Vontar X96 max, on ne spada u red kvalitetnih ili?

Druze,znam da je svaki euro/dinar bitan. Veruj mi oba preporucena boxa vrede svaki euro/dinar placen za njih.

Ma opušteno, nije tolika frka za uštedom. Nego sam laik totalni za ove stvarčice pa da pitam da se informišem. Hvala u svakom slučaju.

Ma opušteno, nije tolika frka za uštedom. Nego sam laik totalni za ove stvarčice pa da pitam da se informišem. Hvala u svakom slučaju.

Пази, пре овог beelinka имао сам неки docooler. Разлика у квалитету израде је небо и земља. Најсмешније је што ни тај нисам нешто много мање платио.

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Da kada se odradi u-boot.
Bez toga ne.
Standardna boljka za s921 box

Ako si zadovoljan telefonim koji imas bices zadovoljan i Miboxom. Od kako sam pre dve godine uplovio u Xiaomi vode,sve zivo njihovo imam. Uskoro i televizor a nadam se i laptop. Da razimiram, Mibox,Beelink i nvidia shield su za klasu ispred svih. Ako ti box treba za eon,kodi,iptv,youtube onda Mibox, Ako hoces klasicnu mrezu vise rama/roma onda Beelink,a ako hoces da platis 130i kusur eura onda nvidia.

Nvidia je daleko ispred svih i mislim da stvarno vredi tih 200e,mozda ne tih 200e ali sigurno 150e. Mislim da kada bi Xiaomi barem malo poslušao korisnike mogao da napravi daleko bolji box sa malo uloženog novca. Bukvalno samo da povećaju ram sa 2 na 3gb internu sa 8 na 16gb, dodaju još jedan usb i lan port. Soc ne moraju ni da diraju.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ako si zadovoljan telefonim koji imas bices zadovoljan i Miboxom. Od kako sam pre dve godine uplovio u Xiaomi vode,sve zivo njihovo imam. Uskoro i televizor a nadam se i laptop. Da razimiram, Mibox,Beelink i nvidia shield su za klasu ispred svih. Ako ti box treba za eon,kodi,iptv,youtube onda Mibox, Ako hoces klasicnu mrezu vise rama/roma onda Beelink,a ako hoces da platis 130i kusur eura onda nvidia.
Prezadovoljan sam Xiaomijem imam još par njihovih proizvoda, i zato sam najbliži odluci da kupim MiBox. Plus ono za šta planiram da koristim box ide u korist njega naspram Beelinka.
Nije tema ovde, pitao sam već čini mi se ali da se konsultujem. U slučaju da nemam dobar signal wi-fija pošto mi je ruter u drugoj sobi udaljen 4-5 metara(Mts Iptv), šta bih mogao da kupim da pojačam signal, možda one Xiaomi repeatere ili nešto drugo?

Dobar mu je wifi,i meni je u drugoj sobi i izlaci 35Mb na telekom Vdsl 50 koji je realno 40 postobsam daleko od centrale. Ako izimas dodatni ruter uzmi Xiaomi 3 jer ima oba banda pa probaj.ovde mozes da vidis kako radi Android Tv verzija Eon app. Uskoro cu da postavim za HbO Go,Netflix i Kodi.
https://youtu.be/qnBDQ09gpXY

E onda neće biti problem, meni je isto VDSL od 50, centrala mi je preko puta kuće tako da izvlačim brzinu i preko tih 50, ide do 57 Mb/s. B

Prezadovoljan sam Xiaomijem imam još par njihovih proizvoda, i zato sam najbliži odluci da kupim MiBox. Plus ono za šta planiram da koristim box ide u korist njega naspram Beelinka.
Nije tema ovde, pitao sam već čini mi se ali da se konsultujem. U slučaju da nemam dobar signal wi-fija pošto mi je ruter u drugoj sobi udaljen 4-5 metara(Mts Iptv), šta bih mogao da kupim da pojačam signal, možda one Xiaomi repeatere ili nešto drugo?

Kojih prednosti?

Ako misliš na prednost Mi Boxa u odnosu na Beelink, imam Hbo Go, planiram da koristim Netflix i imam opciju da mi drug da šifru za Eon, ako bude hteo da radi jer imam Mts net.
Koliko sam pročitao MiBox ima licence za Hbo Go, Netflix i slično pa zato. A možda i grešim, ispravite me.

Ako misliš na prednost Mi Boxa u odnosu na Beelink, imam Hbo Go, planiram da koristim Netflix i imam opciju da mi drug da šifru za Eon, ako bude hteo da radi jer imam Mts net.
Koliko sam pročitao MiBox ima licence za Hbo Go, Netflix i slično pa zato. A možda i grešim, ispravite me.

Da mi box ima licencu za Netflix hd-4k i ako ti to treba onda je razumna kupovina mi box a sve ostalo je isto

Hbo takođe

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Ne znam kakvu licencu traži ali na beelinku ne radi dok na miboxu radi... I to koliko vidim nije samo slučaj kod mene.

Za android TV ova apk što je skoro izašla

Trebalo bi da ima na atv play store-u, ako nema probaj da nadjes u aptoide apk za ATV.

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Instalira normalno... Ulogujem se... Može kroz meni da se ide međutim kod puštanja prijavljuje neku grešku 5.1. Vidim i drugi se žale u HBO temi

Vrh Dno