Šta je novo?

FIFA 19

Kazem, odradio sam loan, i nisam bio zadovoljan, uopste, ali rekoh, ajde, ne moze da bude los.
I eto, prevario se.
Kao sto kazes, izgleda da su ove vrhunske ikone stvarno dobre, dok su ove obicne, sasvim prosecne, ili ispod proseka.
Meni je baby Butragenjo bio vrhunski igrac, ali odavno ga nema po toj ceni, pa ga ne uzimam nazad.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Ja sam prezadovoljan sa svim ikonama koje imam. Baby Ronaldo je ubica, pravi gamechanger, mnogo veci od Kristijana sto se mene tice. Ne smijem ni da zamislim kakve su mu jace verzije. Srednji Best je isto ludnica, bio mi je cak i bolji od ronalda nekih desetak dana ali je onda Ronaldo nastavio u ludackom ritmu, a ovaj malo stao, posebno sto se tice fines suteva. Ipak za klasu, ali za klasu je bolji od Bejla i Embapea, osjetno je skuplji doduse ali vrijedi.

Ne znam sta treba da se desi da srednjeg Petija ne koristim cak i kad tots izadje, savrsen zadnji vezni, uvijek je na pravom mjestu, najbolje cita igru od svih zadnjih veznih u prethodne dvije fife, a koristio sam maltene sve najbolje karte iole dostupne. I odradio sam Kina, ne bih iskreno da ne navijam za Junajted i da ga nisam obozavao kao igraca, mislim ne bih izgubio 800k coina na ut kartu, no ispao me nepunih 150k, jesam dao ut jake karte koje svakako nisam ni koristio niti bih, ali za sad sam i sa njim prezadvoljan. Vrhuncka defanziva i ludacki pas. Rivalda nikad ne bih odradio, wf 2 je no deal po automatizmu sto se mene tice, a i prilicno je jeftin generalno pa je bolje u toj situaciji imati coine i dalje ako ti se ne svidi, Balaka bih rado odradio ali mi je zao da dam ikonu, a sto se tice Koste on je bas slab, nije najslabija ikona definitivno ali je slaba. No uvijek ga mozes iskorisitti u icon sbc, koristiti ga je suludo jer mislim da je KDB bolji od njega in game.

Poslednja izmena:
Statsi deluju dosta dobro + ikone na terenu deluju vece od obicnih igraca. Probao sam ga malo prosle godine u WC modu, i uopste nije bio los, ali je Ronaldinjo ipak bio bolji pa ga nisam mnogo koristio.

Koji chem koristis, mozda je do toga? Ja ne bih isao na huntera, probaj sniper recimo... Hunter je prosle godine davao 10 na finishing, sada samo 5...

Poslednja izmena:
Koristio deadeye, sada sam stavio hunter, pa videcemo.

Ja ne znam kako ide sa Fifom, ima li neki nov upgrade sada za NG tipa pored POTM jos nesto za celu godinu ? Negde sam cuo da je pametno cuvati packove za tada.

Jel ce da radi neko De Brujnea?
Da ne budem jedini 🙂

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ja bi ga radio, da se nisam prevario, i odradio Rui Costu.
Ovako, ne znam, mnogo je to coinsa.

Edit :
Ja mislim, da ce ta KDB kartica, biti opet u SBC-u, za NG.
Mozda je bolje, da se u medjuvremenu, sakupe potrebne kartice, po manjoj ceni, i onda odradi za NG.
Ne mogu da se setim, ali mislim da je tako bilo prosle godine.
Ako neko zna, neka kaze, da li je tako bilo.

Poslednja izmena:
Morao sam da ga uzmem 🙂
b016bdd7c48c4e139b4ef2e30084e774.jpg

Kakav bug... nigde golova na FUT-u.
eb12fa9e125181b7aa7bb682f12fee0e.jpg
ab6e123f54afc1afb1659aab75591252.jpg

Druga slika pokazuje loptu u golu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mislim da sam otvorio packove u iznosu od ~150e (sakupljao nedeljama, gledam cenu u FP-u po promo packovima). Apsolutno nista. Preko 15 TOTW packova (4 tradable), i uvek sam dobijao 4 najniza igraca. Jedino sto sam dobio iz nekog packa je Filipe Luis 87 - https://i.imgur.com/GpOgjjb.jpg

Da li ga prodati za Marcela ? Da li da cekam zbog cene ? Savet ?

P.S Od 800 igraca u klubu sada sam na 125, sve sam rare/silver/bronze izdelio u SBC-ovima. Cak sam dao i Kroosa 91 na kraju (UCL) jer sam bas bas rage-ao jer je toliko ocajno.

Poslednja izmena:
Nagrade su očajne, ali očajne, frustrirajuće. Douglas Costa do sada najskuplji i to u početku kada je vredeo oko 100k. Gomila rešenih SBC-ova i isto toliko pekova. Koliko vidim jedino na PC-u, ljudi dobijaju i izvlače sve i svašta. PS4 = UŽAS!
Pih, zaboravih da aktiviram ovu WL.
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Nagrade su očajne, ali očajne, frustrirajuće. Douglas Costa do sada najskuplji i to u početku kada je vredeo oko 100k. Gomila rešenih SBC-ova i isto toliko pekova. Koliko vidim jedino na PC-u, ljudi dobijaju i izvlače sve i svašta. PS4 = UŽAS!
Pih, zaboravih da aktiviram ovu WL.
Isto je i na xbox-u. Katastrofa. Ako izuzmem UCL Suareza i Eriksena (oba untradeable) kroz SBC i ništa više.

Sent from my MI 8 Pro using Tapatalk

Jos 4 tradable TOTY upgrade-a uradio od rezervnih igraca koje menjam u fitness timu, 75-77 karte.. Mislim da tu dizem ruke od FUT-a. Jeste da nisam skupio za Mbappea a promenio 15 igraca i uradio upgrade u timu, ali nista nece on da promeni generalno. Bilo je zabavno, 330h od pocetka oktobra.

Ljudi znate kolika je vjerovatnoca da nesto dobro spakujete kod kupovine packova, ja sam odradio svaki advance sbc, imao gold 2 nagrade od wl i rank 2 dizivija 3 nagrade od dr untradable, preko 30 vrhunskih packova, sve otvorio i najbolji igrac Fekir, a najvrijedniji IF Perin. Potom sam napravio 10 totw upgradea i jos toliko liga upgradea, najbolji pullovi Grimaldo i Gece, sansa da se dobije Son, Pogba ili Sandro je mizerna, otvara se milion packova svake sekunde. Ja sam ulozio nekih 70ak hiljada u 83 i 84, zaradio najlaksih 200k ikad, ali sad stajem jer znam da necu spakovati nijednog dobrog igraca iz totw packa.

Da je random jeste random, ali sam siguran da ima veze i to, koliko igras dnevno, da li kupujes packove, da li radis SBC-ove i slicno. Mora da postoji neki algoritam sa kojim idu i nagrade. Kada nisam igrao previse dobih Lewandowskog i brdo igraca, nakon toga kako sam poceo da igram 5x vise, pa i da kupim po koji SB nista. Ali opet je i to nagadjanje, samo iz prakse koliko vidim i kod streamera tako nesto preovlada.

Gore se zalite na Xbox i PS4, ja eto na PC-u nista u poslednja 2 meseca (skoro).

Ljudi znate kolika je vjerovatnoca da nesto dobro spakujete kod kupovine packova, ja sam odradio svaki advance sbc, imao gold 2 nagrade od wl i rank 2 dizivija 3 nagrade od dr untradable, preko 30 vrhunskih packova, sve otvorio i najbolji igrac Fekir, a najvrijedniji IF Perin. Potom sam napravio 10 totw upgradea i jos toliko liga upgradea, najbolji pullovi Grimaldo i Gece, sansa da se dobije Son, Pogba ili Sandro je mizerna, otvara se milion packova svake sekunde. Ja sam ulozio nekih 70ak hiljada u 83 i 84, zaradio najlaksih 200k ikad, ali sad stajem jer znam da necu spakovati nijednog dobrog igraca iz totw packa.
Brate, ti si izvukao par miliona, nije cudno sto sada ne dobijas nista. Dve ikone i gomila dobrih igraca, to neko ne izvuce za 5 serijala. [emoji847]

Jel se nagrade menjaju svakog vikenda za Rivals i Squad ? Sada su 2 Rare Mega Packa.. prosle su bili 2 Mega Packa. Isto tako sada ima u Rivals 1x Prime i 2x po jedan pack koji nisu bili prosle nedelje, dok su untradable po 2x svaki pack.. Nisam to primetio do sada.

Za prva 4 premium PL upgrade (PC) sam dobio Alisona, Firmina i D. Silvu. Za 1 Bundes IF Ribery. Međutim, pre toga od početka sem 1 KDB praktično nista. Mislim da sam dobio Alabu i IF Plea kao najskuplje

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Vrhunac gluposti!
90', rezultat 2:2, napadam, izbacujem celu protivnicku odbranu,Juanfran ide sam na gol, i odjednom, kada sam se vec pripremao za sut, hvate se za zadnju lozu i ostavlja loptu.
Lik je skuplja, daje pas ka njegovom krilu, koji je ostao sam, on spaja u sredinu, gol, 3;2 za protivnika, i kraj.

Nemam reci, vrhunac bezobrazluka.
Inace, igraci su bili svi odmorni, nije bilo istrosenih i umornih.

^ Ja odigram 15ak utakmica dnevno u proseku (znam, previse, al *mjau**mjau**mjau*) Ono sto je sigurno jeste to da dok koristis fitness kartice bice povreda, sa rotacijom od 100% povreda jednom u 20 utakmica.

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

Nema to veze.
Odigrao ovaj vikend, 20 utakmica, i posle svake koristim squad fitness, i ne secam se da je bilo povreda.

Vrhunac gluposti!
90', rezultat 2:2, napadam, izbacujem celu protivnicku odbranu,Juanfran ide sam na gol, i odjednom, kada sam se vec pripremao za sut, hvate se za zadnju lozu i ostavlja loptu.
Lik je skuplja, daje pas ka njegovom krilu, koji je ostao sam, on spaja u sredinu, gol, 3;2 za protivnika, i kraj.

Nemam reci, vrhunac bezobrazluka.
Inace, igraci su bili svi odmorni, nije bilo istrosenih i umornih.

Haha, uzas. Nekada bas vrlo providno namesta rezultat.

U Fifu 18 poklanjaju 4 ikone.

Hehe, hvala konačno da napravim dobar Ultimate tim i to bez grinda i gubljenja vremena na marketu. Šteta što nisu random, ali su barem različite pozicije pa mogu da se ubace u tim lako.

Imam neki osecaj za rivals nagrade ujutru [emoji23] Uzecu untradable jer cu svakako sbc da radim.

Sent from my ATU-L21 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno