Skini aplikaciju firmware finder i tu možeš videti kkoje su sve verzije izašle , koje su dostupne i da li su za tvoj model odobrene. Neke verzije mozes skinuti sam kao install.zip ili preko VPN automatski te poveze na server, odes uradis update i skines tu verziju. Mada to preko VPN ne sljaka baš svima. Ali probaj.Izgleda... Dal me zezas da su 'ladno pustili zakrpe umesto 9ke... Ma daj..
Skini aplikaciju firmware finder i tu možeš videti kkoje su sve verzije izašle , koje su dostupne i da li su za tvoj model odobrene. Neke verzije mozes skinuti sam kao install.zip ili preko VPN automatski te poveze na server, odes uradis update i skines tu verziju. Mada to preko VPN ne sljaka baš svima. Ali probaj.
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
ne, ne *****avam.. to sam jutros dobio kao updejt..
ma ide pie svima samo treba sacekat, dolaze prema imei-u pa tko zna kako se to slaze i tko dobija prije..
Poslano sa mog BLA-L09 koristeći Tapatalk
Nešto su gadno zeznuli na pie. Ram menadžment je užas, često ne može ni 2 aplikacije da drži u memoriji. Ja samo čekam da mi se ukaže opcija za produženje ugovora i ćao Huawei.
Pogledajte prilog 263131Pogledajte prilog 263132
Koliko je komplikovano vratiti na Oreo? To je oficijelni Oreo za Mate 10 Pro, ne neki custom ROM?I bolje, ni jednu jedinu prednost nisam video u odnosu na oreo. Ja sam se sinoć vratio na 8.0 I progledao bukvalno. Ako je neko uvideo neku veliku prednost neka napiše, ja nisam.
Ja sam vratio lako, preko hi suite, kad se povežeš ima opcija "update" pa onda izabereš "earlier version" I sačekaš da se proces završi.Koliko je komplikovano vratiti na Oreo? To je oficijelni Oreo za Mate 10 Pro, ne neki custom ROM?
Da li to uradi i facotry reset tj. obriše sve? Jer prelazak na noviju verziju inače to ne uradi, ako sve ostane i kad vraća verziju unazad onda u oba ta smjera nema nikakvih gubitaka, osim vremena da se to sve uradi.Ja sam vratio lako, preko hi suite, kad se povežeš ima opcija "update" pa onda izabereš "earlier version" I sačekaš da se proces završi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari