Šta je novo?

TOTALNA ANARHIJA - OFFTOPIC TEMA [POLITIKA, SPORT, FLAME...]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne volim Ivana Ivanovica ali ovo je dokaz da je i Prva pod Vucicevom kontrolom nazalost.

Da li postoji neki nacin da se tome dodje kraj, ovom crnilu ?
Protesti ne vode nicemu, svi su isti.

Mislim da jedino mozda anarhicni protesti, sa rusenjem i paljenjem.

Nema nista od toga, njima je cilj da izlude normalne da odu iz zemlje i da ovim tupavim i nenormalnim upravljaju, i uspelo im je.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Poslednja izmena:
  • Like
Reagovanja: ale
Mislis na emisiju ili na ovo u vezi samsunga i borbe sa sivom ekonomijom?

Idi na moj profil i nadji moj skorasnji post u ovoj temi, predlozio sam 2 resenja koja pale.

Idi na moj profil i nadji moj skorasnji post u ovoj temi, predlozio sam 2 resenja koja pale.

Ne nadjem?

Uopste na stanje u drzavi.

Mi smo pod kontrolom prostora odavno.

Ok.
Kad bi mogli nekako sabotirat kablove koji idu od tih tv kuca sa nacionalnim frekvencijama, ili antene, npr na Avali, nekako je ostetiti.

Ovde u FR na putevima svuda postavljeni radari koji fotografisu cim predjes odredjenu brzinu, i salju ti kaznu na kucnu adresu. Od kako su protesti ovih Zutih Prsluka, sve vise vidjam radare preko kojih su zalepljene crne vrece za smece. Policija ne sme da reaguje, boji se reakcije.
onda jos jedna zanimljivost. I ovde su bila obavezna svetla po dana za automobile, ali gradjani jednostavno nisu hteli da ih pale, sta se desilo, nije obavezno imati upaljena svetla po dana. Zato su i poceli da proizvode automobile sa automatskim dnevnim svetlima.

Mi, Srbi , iako ja nisam :), jednostavno nismo sposobni da uradimo nesto kako bi nam bilo bolje.

I Prva i O2 je preuzeta.Tako da i Kesara sledeci napusta.
Eto prostora za Djuku bizona..da ga ne gleda vise samo 13 bolida na kcn.

Potpuni medijski mrak.

Nema nista od toga, njima je cilj da izlude normalne da odu iz zemlje i da ovim tupa im i nenormalnim upravljaju, i uspelo im je.

Pa da!
Jasno kao dan, pa bre na birou rada stoje plakati u boji o tome kako zdipiti za Nemačku!
Nema šta dalje o tome, to je to, da uspelo im je, skroz na skroz!

Tek to ništa ne valjalo, jer bi stoka pusta to shvatila kao poziv na pljačku i osvetu komšijama i rodjacima.

Ne moz' brate kad vecina ljudi nema dovoljno mozga za to - prosto, neki ljudi ne mogu da pojme ni najosnovnije stvari - dzabe im objasnjavati.

Ljudi pa šta vam nije jasno, ovaj ceo Balkan, od Ljubljane do Crnog mora, je bio porobljen 1000+ godina, na ovaj ili onaj način. Najbolji su ginuli u ratovima, ostajali su oni koji su morali da slušaju.
I to je upisano u gene, slušaš= preživiš, ješgovna=mrtav si, i kraj bre priče. To izlazi ljudima iz hromozoma.
Jako je malo oblasti na celom Balkanu koje nisi bile uopšte ili vrlo pod jarmom. Konkretno, to je par brda u Crnoj Gori, i jedan mali deo Dalmacije, koji je vazdan bio mrtva zemlja izmedju Turaka i Mletaka.
Naš narod nema sećanje na slobodu, mi ne znamo šta znači biti slobodan, i da nam da neko sutra slobodu, ostale bi stege ropske u nama samima, ove spoljnje je lako skinuti, najteže je one iznutra.
Slično kao deca koja se danas radjaju, ona i ne znaju šta je normalno, nikad nisu ni videla, ne vredi im pričati.

Mislis da ekipa koja je dovela posast devedesetih opet na vlast ima mozga ?
Kako ide ona, pametni uce na greskama, glupi ponavljaju iste greske ocekujuci drugaciji rezultat.

Misliš da ima razlike uopšte medju tim ekipicama?
Da svima njima ne rukovode iz centra moći? A da ovo sve nije pozorišna predstava?
Pa evo tu referendum u Makedoniji samo pogledaj, ili način ulaska Crne Gore u NATO.

........
Jedan vic.
..
Srbin nije razumeo sta su oni njemu rekli.
on je mislio da su mu rekli da ode u sumu i da napravi iznenadjenje.

xaxaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

a ovo tvoje pismo je ćirilica?

Nije, to je latinica, koja se ravnopravno koristi sa srpskom azbukom, ćirilicom pišu grci u Grčkoj.
Dakle, naša pismo je AZBUKA, a ne "ćirilica". Iako Zakon o jeziku i pismu, govori da je to ćirilica, nije, azbuka je.

A koe je to nase pismo ?

Evo pošto ne znaš, biću dobar pa ću te prosvetliti

https://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_sluzbenoj_upotrebi_jezika_i_pisama.html

Član 1

U Republici Srbiji u službenoj je upotrebi srpski jezik. U Republici Srbiji u službenoj je upotrebi ćiriličko pismo, a latinično pismo na način utvrđen ovim zakonom. Na područjima Republike Srbije na kojima žive pripadnici nacionalnih manjina u službenoj upotrebi su, istovremeno sa srpskim jezikom i jezici i pisma nacionalnih manjina, na način utvrđen ovim zakonom.

Ovo je vrhunac dna za IT u Srbiji...
Prvo, zna se ko kontrolise sive kanale u Srbiji.
Drugo, poenta ove Samsung app? Nije dovoljan imei/serijski na fakturi ako si nabavio legalno, ako nisi ni nemas je?
Samsung kao pomaze u zavodjenju reda gde gde sama drzava kriva za to jer joj tako odgovara a ne zato sto ne zna. Ako zna ekspresno da uvodi takse i izmene zakona kojima nabija vece/nove namete, onda zna i red da zavede, ali avaj... sace samsung durafi nesto... koja antireklama...

TT over 6X

Zbog ovakvih posteva, sam i pitao da se uvede ono plus i minus.
Okmium, svaki post za plus.

Drugo, poenta ove Samsung app? Nije dovoljan imei/serijski na fakturi ako si nabavio legalno, ako nisi ni nemas je?
Samsung kao pomaze u zavodjenju reda gde gde sama drzava kriva za to jer joj tako odgovara a ne zato sto ne zna. Ako zna ekspresno da uvodi takse i izmene zakona kojima nabija vece/nove namete, onda zna i red da zavede, ali avaj... sace samsung durafi nesto... koja antireklama...

TT over 6X

Verujem da nece ici po kucama ovih KP prodavaca pa proveravati IMEI, vec po ovim malim prodavnicama koji prodaju mobilne uredjaje .
Bez obzira je dno dna.
Kao sto kazes totalna antireklama.

TT over 6X

Trebao si slušati Novosti dana (posle Karavana, xaxaxaxax), na Radio Beogradu 1, danas, znači neki državni službenik je ladno pričao o
[B]NEKOM MEŠTANINU KOJI JE KRIJUMČARIO POLOVNE BICIKLE IZ SRB U HU SA NEKOM VREĆOM ZEMLJE!!!!!!!!!! LADNO BRE!!!!!!!!!!!
I ON JE SAD PROBLEM!!!!!!!

INAČE OPASNO SU SE NAKAČILI I NA KP!!!!!!!!!!!
[/B]

VIDELI SU DA JE IT/NET OSTAO POSLEDNJA ISKRA SLOBODE U OVOM NADRKANOM LOGORU NADRKANIH LOGORAŠA!!!!!!!!!

@Slavisaj, blagodarim!

Da li smo daleko od dana kada će nam noću upadati u kuće da bat. lampama i thompsonima da nam vade krv i vide da li smo popili lekiće za taj dan? Pitam se......
"U Skupštini će se naći Zakon o poštanskim uslugama koji predviđa da svako ko šalje robu mora da se identifikuje, a operater ima pravo da otvori paket i vidi šta je roba ako posumnja. Verujem da će to u velikoj meri uticati na trgovinu preko interneta", dodao je Ljajić, rekavši da je prethodne godine 1,8 miliona ljudi u Srbiji trgovalo preko interneta.

Samo da znate, oni koji glasaju za SNS, na ovo kažu, "AKO TAKO IM I TREBA!!!!!!!", a oni koje ovo pogadja lepo izbegavaju izlazak na izbore!

Poslednja izmena:
Trebao si slušati Novosti dana (posle Karavana, xaxaxaxax),....
na Radio Beogradu 1, danas, znači neki državni službenik je ladno pričao o
[B]NEKOM MEŠTANINU KOJI JE KRIJUMČARIO POLOVNE BICIKLE IZ SRB U HU SA NEKOM VREĆOM ZEMLJE!!!!!!!!!! LADNO BRE!!!!!!!!!!!
I ON JE SAD PROBLEM!!!!!!!

INAČE OPASNO SU SE NAKAČILI I NA KP!!!!!!!!!!!
[/B]

VIDELI SU DA JE IT/NET OSTAO POSLEDNJA ISKRA SLOBODE U OVOM NADRKANOM LOGORU NADRKANIH LOGORAŠA!!!!!!!!!

@Slavisaj, blagodarim!

Da li smo daleko od dana kada će nam noću upadati u kuće da bat. lampama i thompsonima da nam vade krv i vide da li smo popili lekiće za taj dan? Pitam se......
"U Skupštini će se naći Zakon o poštanskim uslugama koji predviđa da svako ko šalje robu mora da se identifikuje, a operater ima pravo da otvori paket i vidi šta je roba ako posumnja. Verujem da će to u velikoj meri uticati na trgovinu preko interneta", dodao je Ljajić, rekavši da je prethodne godine 1,8 miliona ljudi u Srbiji trgovalo preko interneta.

Za coveka koji promovise pravopis i kulturu, ovo je poprilicno ne primeren post...

Za coveka koji promovise pravopis i kulturu, ovo je poprilicno ne primeren post...

Ne, to je prilično NADRNDANI POST, a inače je neprimereno, a ne primereno....al to verujem da si namerno tako napisao.

Briga vas sho Blizard poc'o deli otpremnice radnicima...

Otpremnice ili otpremnine? :D

Svaka čast Samsungu, baš se trude da izgube mušterije.

Nine nine. Mrzl'o me dizmenim.[emoji3]

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Onda po tebi pola Srbije nema mozga?
Napisao sam da vecina ljudi nema dovoljno mozga ni za najosnovnije stvari, a ne da pola Srbije nema mozga (mada slobodno moze i tako da se kaze) - za svaki glas imamo po jedno slovo, a opet imamo stotine hiljada nepismenih i milione funkcionalno nepismenih (da ne pominjemo nedostatak zdravorazumskog razmisljanja i analiziranja) :trust:

Zasto bi rusili i palili svoju imovinu?

U svakom slucaju, skidanje sendvicara sa pozicija moci zahteva ozbiljnu organizaciju, a ozbiljno organizovanje i planiranje nije u prirodi "naseg" naroda (a bila bi potrebna i velika materijalna sredstva i licna odricanja). Plus, ne treba zaboraviti da su sve promene kod nas uvek dolazile uz "pomoc" i mesanje stranaca.

Isto tako, problem je sto trenutno ne postoji ozbiljan politicki entitet koji bi mogao da zameni sadasnji establisment - sto rece onaj lik - goreg nemamo, boljeg necemo naci :( Mislim, OK, mogao bi Jovo Bakic bez problema da bude bolji drzavnik, jer ovaj to sada uopste nije, ali dr Jovo nema masu iza sebe, tako da je sve dzabe.

Mi, Srbi , iako ja nisam :), jednostavno nismo sposobni da uradimo nesto kako bi nam bilo bolje.
Brat "Jugovic" :D

U ovom trenutku si u pravu, ali za vreme Tita i njegove ekipe, Srbi su ipak bili sposobni da stvaraju bolji zivot i budu neki faktor na svetskoj ekonomskoj i politickoj sceni - dakle, ne neki drugi Srbi, vec ovi isti koji su pre 30 godina pljunuli na sve sto je dotad dobro uradjeno, a sad se prodaju za sendvic i flasicu vode. Ja iz toga zakljucujem da je za uspeh srpskih ovaca ocigledno bitno ko im je coban - https://youtu.be/3wnDDkw0vOo

judi pa šta vam nije jasno, ovaj ceo Balkan, od Ljubljane do Crnog mora, je bio porobljen 1000+ godina, na ovaj ili onaj način. Najbolji su ginuli u ratovima, ostajali su oni koji su morali da slušaju.
I to je upisano u gene, slušaš= preživiš, ješgovna=mrtav si, i kraj bre priče. To izlazi ljudima iz hromozoma.
Jako je malo oblasti na celom Balkanu koje nisi bile uopšte ili vrlo pod jarmom. Konkretno, to je par brda u Crnoj Gori, i jedan mali deo Dalmacije, koji je vazdan bio mrtva zemlja izmedju Turaka i Mletaka.
Naš narod nema sećanje na slobodu, mi ne znamo šta znači biti slobodan, i da nam da neko sutra slobodu, ostale bi stege ropske u nama samima, ove spoljnje je lako skinuti, najteže je one iznutra.
Slično kao deca koja se danas radjaju, ona i ne znaju šta je normalno, nikad nisu ni videla, ne vredi im pričati.
Pa ko se onda dizao protiv nacisticke nemacke? OK, u odnosu na celokupno stanovnistvo, u pitanju je bio veoma mali broj bundzija, entuzijasta i idealista, ali ih je ipak bilo dovoljno da bi stvorili kriticnu masu - sad se bojim da je takvih malo, a i ako ih ima dovoljno, videli su kako se svetina "zahvalila" onima pre njih, pa im ne pada na pamet da se zrtvuju i bilo sta rade, jer je na kraju sve uzaludno :(

VIDELI SU DA JE IT/NET OSTAO POSLEDNJA ISKRA SLOBODE U OVOM NAKARADNOM LOGORU NADRKANIH LOGORAŠA!!!!!!!!!
Fixed ;)

Poslednja izmena:
Mislio sam na neku vrstu sabotaže ovih tv kuća i kopernikusa.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Veoma retko gledam TV (jos redje domace kanale, nisam fan I.I.) ali me brine kakva li ce se moralna gnjida pojaviti.

295089_lav-pajkic-i-emisija-kontravizija_ls.jpg

Znam da je na Pinku raspalom nego se pitam koga li spremaju za Prvu

Poslednja izmena:

...
Kad bi mogli nekako sabotirat kablove koji idu od tih tv kuca sa nacionalnim frekvencijama, ili antene, npr na Avali, nekako je ostetiti.

Ovde u FR na putevima svuda postavljeni radari koji fotografisu cim predjes odredjenu brzinu, i salju ti kaznu na kucnu adresu. Od kako su protesti ovih Zutih Prsluka, sve vise vidjam radare preko kojih su zalepljene crne vrece za smece. Policija ne sme da reaguje, boji se reakcije.
onda jos jedna zanimljivost. I ovde su bila obavezna svetla po dana za automobile, ali gradjani jednostavno nisu hteli da ih pale, sta se desilo, nije obavezno imati upaljena svetla po dana. Zato su i poceli da proizvode automobile sa automatskim dnevnim svetlima.

Ti druze ovde iznosis veoma opasne stvari.
Za ovako nešto bi se moglo i odgovarati.
Predlazem ja tebi da ostanes u Francuskoj, nemoj navraćati u ove krajeve i pomagati nama srbima da rusimo i unistavamo i ovo malo sto imamo.

A sto se nisi francuzima pridruzio u protestima tih ZUTIH prsluka (zute patke, zuti ovi, zuti oni, sve ista kuhinja belosvetskih gospodara iz senke), pa bacio neki kamen, molotovljev koktel i sl. na policiju, zamahnuo palicom, motkom ili barem nekim poklopcem od kante za smece, sto ne ode do neke fransucke tv pa ne pokusa razbiti samo jedan prozor, neki mali na 1. ili 2. spratu negde, nije moralo neko veliko staklo u prizemlju...?
Ne bi stigao cestito zabaciti ruku iza glave a vec bi te skembali, odveli, osudili pre nego sto se snadjes sta bi i prosledili na izdrazavnje odrezane ti kazne...

Ziv ti nama bio ostani zauvek u Fr, uzivaj u blagodatima uredjene drzave i ne dolazi nas poducavati kako da unistavamo svoje drustvo (kakvo god da je) i dobra koja imamo.

Ja bi ti bio iskreno zahvalan.

Nema nista od toga, njima je cilj da izlude normalne da odu iz zemlje i da ovim tupavim i nenormalnim upravljaju, i uspelo im je.

Ne mislim da sam genije, znam da nisam ali mislim i da nisam tupav pa evo me u ovoj zemlji...
Oni za koje se mislilo da su normalni ispratili smo sa vlasti kad smo uvideli da su gori (lazovi, lopovi, hohštapleri, kriminalci, izdajnici, prodane duše, bagra, gospodari zivota i smrti, slobode i svega ostalog) od onih koje su smenili...
Samo totalne budale su u stanju te iste ponovo na vlast dovesti.

Kako ne shvatate da se narodom i drzavom upravlja a mi idemo tako kud nas upute, gurnu ili nateraju...

Lavic Pajkic Dopic je na pinku...

Ovaj..
55b88e220ebb30f33b27118ee85edca7.jpg

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Ljudi ocigledno imaju kratko pamcenje ili ne zele da ga imaju...

Ako premotamo samo malo film unazad i setimo se samo teme o sportu, bas u klabing sekciji, zasto je zatvorena (verovatno za stalno) i koja je bila poruka admina/moderacije na kraju... Isto ocekuje i ovu temu i to iz istih razloga...

Tako da, dajte kole od 2L i da se zezamo dok mozemo, 'ebes politiku... :D
Zasto ne o politici? Ne dotice te politicko stanje u sopstvenoj zemlji?

Ne znas ko ti je predsednik i sta radi, toliko ti je dobro?

Podrzavas da ministar vojske nema odsluzen vojnicki rok ali zato ma posebmu sobu odvojenu za uniforme svih specijalnih jedinica nekada slavne vojske. I sve to u stanu u koji mu je kupila tetka 9000 po 9000... I tako dalje.

Sram treba da te bude.

Ti druze ovde iznosis veoma opasne stvari.
Za ovako nešto bi se moglo i odgovarati.
Predlazem ja tebi da ostanes u Francuskoj, nemoj navraćati u ove krajeve i pomagati nama srbima da rusimo i unistavamo i ovo malo sto imamo.

A sto se nisi francuzima pridruzio u protestima tih ZUTIH prsluka (zute patke, zuti ovi, zuti oni, sve ista kuhinja belosvetskih gospodara iz senke), pa bacio neki kamen, molotovljev koktel i sl. na policiju, zamahnuo palicom, motkom ili barem nekim poklopcem od kante za smece, sto ne ode do neke fransucke tv pa ne pokusa razbiti samo jedan prozor, neki mali na 1. ili 2. spratu negde, nije moralo neko veliko staklo u prizemlju...?
Ne bi stigao cestito zabaciti ruku iza glave a vec bi te skembali, odveli, osudili pre nego sto se snadjes sta bi i prosledili na izdrazavnje odrezane ti kazne...

Ziv ti nama bio ostani zauvek u Fr, uzivaj u blagodatima uredjene drzave i ne dolazi nas poducavati kako da unistavamo svoje drustvo (kakvo god da je) i dobra koja imamo.

Ja bi ti bio iskreno zahvalan.

Ne mislim da sam genije, znam da nisam ali mislim i da nisam tupav pa evo me u ovoj zemlji...
Oni za koje se mislilo da su normalni ispratili smo sa vlasti kad smo uvideli da su gori (lazovi, lopovi, hohštapleri, kriminalci, izdajnici, prodane duše, bagra, gospodari zivota i smrti, slobode i svega ostalog) od onih koje su smenili...
Samo totalne budale su u stanju te iste ponovo na vlast dovesti.

Kako ne shvatate da se narodom i drzavom upravlja a mi idemo tako kud nas upute, gurnu ili nateraju...
Nije to naše, to je njihovo. Svataš da ništa nije naše, moje, tvoje.
Baš zato nemam nikakva osećanja prema njihovom.
Tako i ovde u FR, upotpunosti podržavam proteste.
Pametna nacija.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno