Šta je novo?

TOTALNA ANARHIJA - OFFTOPIC TEMA [POLITIKA, SPORT, FLAME...]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Udaraju sns botovi minuse samo tako da sve prsti na sve kritike sefa i njegovih podguznih muva.
Mora da su uz sendvice dobili pojacan predpraznicki obrok u vidu ruske salate.

Kakva kanada, amerika, svazilend... ja moju domovinu nosim sa sobom!

Vojvodina republika !

Ma[emoji2400 je napisao(la):
e;5696600]Meni je Kanada obećana zemlja. 10.01.2019. polako se pakujem.
A uz prtljag i dve lopate da probiješ put do smeštaja. :D

Znaju i ovde, samo nikad nisu spremni :)

Nece nego ce da uziva u zivotu, svake zime odleti na kubu da ladi jaja i fino trosi svoj posteno zaradjeni novac, jednom recju zivece zivot kao svi normalni ljudi sto treba da zive

Citam temu i ne verujem... Bukvalno sam u fazonu:

Kapiram da je ideja iza teme "izduvni ventil" ali je takodje odlicna da se pohvataju "dezurni krivci" i vidimo sa kime imamo posla... :d
Steta sto od teme sa toliko potencijala za zezanje na kraju ispadne standardna havarija o politici...

Neko spomenu da je bolje da nahvatamo zemske nego da pisemo ovde...

Mozda *ebemo retko al' zato *ebemo lose... :D

Sjasi kurta da uzjasi murta.

Da li neko zna neki dobar vic?

Da li neko zna neki dobar vic?

UORjg1t.gif

Nije za ljude anarhija, niti takve teme, pokazu najgore od sebe. Dokaz da je sloboda dobra samo za retke, mozda par stotina na milion (u svakoj zemlji je tako do duse,al ajd).

Pod hitno kljuc na ovo smece.

Poslednja izmena:
Обо доказуке моју теорију да интернет не сме бити сваком достипан. Прво лекарско уверење да нема менталних болести па онда прикључак за интернет. Овде има веома болесних особа.

Послато са Tab2A7-10F уз помоћ Тапатока

^ Nemoj tako, mozda nam je mali al' je zato tanak... :)

Ljudi ocigledno imaju kratko pamcenje ili ne zele da ga imaju...

Ako premotamo samo malo film unazad i setimo se samo teme o sportu, bas u klabing sekciji, zasto je zatvorena (verovatno za stalno) i koja je bila poruka admina/moderacije na kraju... Isto ocekuje i ovu temu i to iz istih razloga...

Tako da, dajte kole od 2L i da se zezamo dok mozemo, 'ebes politiku... :D

Kad smo vec kod kole od 2L...

Eno G* najavio novogodisnju akciju za PS konzole, ko pohrli jos danas dobije paket kole (2L) gratis... I potpisanu zahvalnicu od Bench ekipe... :)

Ljudi ocigledno imaju kratko pamcenje ili ne zele da ga imaju...

Ako premotamo samo malo film unazad i setimo se samo teme o sportu, bas u klabing sekciji, zasto je zatvorena (verovatno za stalno) i koja je bila poruka admina/moderacije na kraju... Isto ocekuje i ovu temu i to iz istih razloga...

Tako da, dajte kole od 2L i da se zezamo dok mozemo, 'ebes politiku... :D

Da si pročitao OP video bi da je životni vek ove teme unapred ograničen.

Jesam. Ali iskreno je vidim kao još jedan eksperiment sa istom porukom nakon isteka roka i stavljanja pod ključ... I da pritom služi kao podsetnik zašto ovakvih tema neće biti i ovom forumu nisu potrebne.

Btw Dzeriko što me ne voliš? Od svih modova na forumu sa tobom sam imao najviše interakcije.
Da li je to zato što sam ti "onomad" preko pm-a spojlovao ko fercera onu iz Vikings? :d

Btw za one sto ne znaju fercera je njen junisa iz serije... :)

Poslednja izmena:
Bas tako. Ne treba ljudima sloboda, ne znaju sta bi s njom. Samo misle da im treba. Zato su mi uvek smesni bili anarhisti, ne shvataju da bi 90% ljudi pre ili kasnije izvrsilo samoubistvo kad bi postali slobodni.

Katheryn Winnick :)

Nemam neki specijalan odnos prema tebi, Yojinbo, trudim se da prema svima imam iste arsine - iako to naravno nije uvek moguce. Tako zalepim nekome opomenu za prekrsaj, ali bez problema castim reputaciju istom clanu na drugoj temi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno