spaad
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.08.2007
- Poena
- 375
Vidi, SBB ima svoju politiku cena, sa kojom se korisnik saglasio pri sklapanju Ugovora (i Ugovorne Obveze) i potpuno je izlisnaNiko se ne buni od Pemium korisnika? Znaš šta, onda mi je za njih lako. To što se ne bune i ne protestuju oni sa Dedinja ne znači da je sve cakum pakum. zaista mi je lako za takve, sumnjam da oni imaju vremena za forum, to je za takve gubljenje vremena.
Naravno da je važan finansiski momenat, da nije tako postojao bi samo jedan paket, eto baš taj Pemium od 5000 din.
Zakinuti su duo korisnici na svim paketina u odnosu na trio, do skoro nisu bili i bili su ravnopravni, čista diskriminacija.
Dozvoljava mu, ali ne na istoj adresi.
Što mislim baš i nije po zakonu. Koliko imaš kuća sa dva domaćinstva, roditelji i dete sa porodicom? Ako u stambenoj zgradi imaš dva stana? Pa i ako je razlog da ostvariš popust, muž odjavi a supruga hoće da sklopi ugovor kao novi korisnik?
Ako se zove novi korisnik, onda nema veze ni sa adresom, ni sa rodbinom, on (ona) je novi korisnik koji nikada nije imao ugovor (ili jeste davno) sa SBB.
Za ovih par stotina komentara u SBB temama verovatno leže na ručun, a tebi samo čokolada![]()
Ne mislim ja nista niti mogu I treba da razmisljam na tom nivou. Nisam pravnik. Kad me nesto zanima pronadjem@Sceka222
Da li misliš da je po zakonu da ne dozvoli članu porodice da sklopi ugovor kao novi korisnik?
Nemojte zaboraviti, dobijem i duplo brzi net, celih 300 mbita....salu na stranu, ovo je samo bila proba, daleko je jos do juna sledece godine kada mi istice ugovor. Nekako sam siguran da ce do tada biti dosta izmena u ponudi .
I sve ostalo je regulisano Ugovorom (i Ugovornom Obavezom) a temeljeno na Zakonu)
Cokoladice nisam dobio, nikada. Zasto?@Sceka222
Jesi li ti dobio čokoladu ove ili bilo koji poklon od njih prethodnih godina kao PREMIJUM KORISNIK???
Ovo nije suport forum SBB-u , vrati se tamo na forum, molim te.
Pa jeste - to je potpuno tacno, sve je utemeljeno na Zakonu!Ti si u postu tvrdio da je sve ostalo temeljeno na zakonu pa sam te zato pitao.
Ti možeš bez ikakvih penala da raskineš ugovor do 31.12.2018. jer poskupljuju cenu starih paketa i time krše ugovor koji si potpisao sa njima, imaš na sajtu Sbb-a pod sekcijom Cenovnici, Cenovnici paketa koji više nisu u ponudi.Nemojte zaboraviti, dobijem i duplo brzi net, celih 300 mbita....salu na stranu, ovo je samo bila proba, daleko je jos do juna sledece godine kada mi istice ugovor. Nekako sam siguran da ce do tada biti dosta izmena u ponudi .
Potpisujem revers svaki put kad mi donesu neki uredjaj. Menjao sam pakete iz znatizelje da vidim da li je tacno da moze sa Premiump.s.
Verovatno zbog uslova koje sam naveo Ti i ne ptpisuješ ništa. U svari ti ništa nisi ni menjao u korišćenju usluge SBB-a pa nije ni bilo potrebe da potpisuješ išta. Kako si dobio EON box sad? Bez UO? Nisi potpisao na 24 meseca? Ili si platio 6000 din.?
@Sceka222
Pa da ti ja nešto prijatelju kažem. Ti kao decenijski PREMIJUM KORISNIK SBB-a bi trebalo da znaš da SBB svake godine poštom šalje poklone PREMIJUM KORISNICIMA. Nisi to znao? Ništa ti meni u vezi promena paketa, UO i aneksa ne treba da objašnjavaš. Ti si nekakav pirat na SBB mreži, jer si premijum korisnik koji nije u evidenciji SBB-a. ILI si divlje priključen od strane kablaša ili imaš neki ugovor, pa neplaćaš. Zato i ne dobijaš poklone. Prekini da govoriš narodu kako si bogat i kako je odabir paketa svar dobrostojećih korisnika. SBB, kao što sam i pisao kad su izašli novi EON paketi radi na podizanju cene usluga za najjeftinije pakete i tera korisnike godinama unazad da pređu na najskuple pakete. Onih sa silver i gold je bilo najviše do sad, a tih paketa više NEMA. SAd je minimum 3500 din mesečno za najmanji trio paket u kojemdobijaš MANJE! Premijum su smanjili samo iz razloga da korisnici koji su bili na njemu ne smanje paket ili ne napuste mrežu!!! Zarada je posle godinu dana minimum 20% veća. Minimum!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari