Šta je novo?

Huawei Honor Play

Ekipa Honor Play na snizenju u Mediamarktu 269€, cini se kao dobar deal!? Samo zeru skuplji od Honor 8x..

Ne znam kakav je honor 8x, al poprilično ga hvale kolko sam primetio.
Kažu bolja je kamera na 8x, al kolko sam gledao rezultate ni procesor nije mnogo lošiji od ovog 970.
Sto se tice Play, prezadovoljan sam. Alu kuciste, baterija nije normalna (7ipo sati SOTa), kamera po danu meni sasvim zadovoljavajuća, fluidan je i sve radi kako treba.

Od mene čista preporuka.

Sent from my COR-L29 using Tapatalk

Od danas jos jedan ponosni vlasnik playa. Dugo sam se lomio izmedju njega i poko f1. Mize li mi neko poslati i na PP gde naci zast.staklo i neku masku/futrolu, nesto nigde nema u BG ? Hvala

Nesto ne mogu da nadjem podesavanje za ton poruke, kao i za viber. Za viber znam kako resiti jer isto je bilo i na Honoru 9 posle updatea na 8.0, koji je i dalje kod mene ?? Dobio sam i neki update od 3.9 gb ali ga za sada nisam install, zna li neko sta je / 9.0 ? / ??

Dobio si Pie update i da 4gb je. Prednosti hardwera koji koriste i ovogodisnji flagshipovi. 🙂

Meni jos uvek nista. Gde si uzeo telefon i koja je oznaka?

Moja greska, ipak ti je to samo security patch za oktobar + fixevi.

Valjda decembar, ne oktobar 😀

Kod mene poslednji je oktobar patch. 😀 S obzirom na nov telefon mislim da je imao samo taj update na čekanju. 😀

Откуд печеви и сигурносне закрпе од 3,9 GB???
Стигло ти ажурирање на андроид 9.

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Nek se javi sam i potvrdi. 🙂
0a779668e0552731ee4715350c64e980.jpg

Sigurnosna zakrpa od 4 giga i to još kasne 3 meseca... Sjajno [emoji23]

Човек је написао да је закрпа 3,9 GB и питао шта значи оно 9.x.x. На основу то двоје да се закључити да је добио ажурирање на Питу. Нигде није био снимак екрана шта је тачно добио, да би му рекли шта јесте а шта није. Овако паушално може да буде шта хоћеш, с тим што не верујем да су безбедносне закрпе 3,9 GB.
Sigurnosna zakrpa od 4 giga i to još kasne 3 meseca... Sjajno [emoji23]

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Nije ljudi 9-ka, toliko vec znam. Tel sam juce kupio i valjda je sazmeo vise update-ova odjednom. Ali i dalje ne znam kako da namestim zvuk za poruku....

Pala mu cena na 40K u Gigatronu.

Hvala Sale za info.
Poručio!
🙂

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

Nema na cemu.A sta ces sa P10,prodajes?

Prosledili ga ćerki.
Mi A1 ide sinu.
🙂

Poslato sa VTR-L09 uz pomoć Tapatoka

A jesi dobar tata nema sta.

Poslato sa Huawei P10 uz pomoć Tapatoka

Evo I mene od danas u sekti.
😉

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Odmah prvo pitanje!
Viber mi nema svoj zvuk za pristiglu poruku, već default sa telefona. O čemu se radi?
BTW, prvi utisci - odlični!

Druze to ti je bag na Honorima. Na H8 sve normalno, na H9 isto nema mogucnosti promene tona, ali moguce je odraditi. Odaberi zeljeni ton za viber, pa ga preimenujes u viber_message.mp3 i prekopiras postojeci u folderu: Android/media/com.viber.vpoi/Notification/viber_message.mp3. i radi. Ali ja imam isti problem sa tonom za sms, a gde to promeniti ???

Pa u porukama u podesavanjima [emoji28] idi na advanced ako nije medju prvim opcijama.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Za poruke sam rešio. To mi nije problem. Nervira me viber.
Videći kasnije ili sutra da ga rešim.
Hvala za predlog.
Telefon je mina!

Da sam pogledao, u navedenom folderu je pravi fajl.
Ipak, viber mi poruku javlja sistemskim zvukom.

Još jedno zapažanje - viber na Parallel Space javlja svojim zvukom, a onaj "slobodni" sistemskom.
???

Mene iz dana u dan iznenadjuje kao prvog u temi koji ga je uzeo.

Kad sam video da je dobio i prvenstvo za update u odnosu na 8x bio sam jos zadovoljniji svojim izborom. 😀

Da vas sluzi kao sto mene vec 2 meseca i nek ostanu ovakvi utisci sto duze. 🙂

Nazad
Vrh Dno