Dal je i dalje najbolje preko kp kupiti tv? I jel i dalje Lg garancija vazi i u Srbiji ako tv kupljen kod Madjara?
Sta je najisplatljivije za kes? Neke preporuke koji se modeli uzimaju i koji su ok za tu cenu, kontam mozda cak i sutra porucim, a iskreno ne razumem se, tako da mi treba pomoc
Zdravo,
odluka je donesena, nakon sto su ostala dva modela u igri, SONY TV 55" KD55AF8 VS LG OLED55C8 odluka je pala na LG.
to triluminos ili kao već znači da je u pitanju širi opseg boja i ja mislim da vredi tu razliku. znači za video materijal sa 10-bitnom paletom boja, npr.A šta mislite o Sony KD55XF8096BAEP cena mu je isto kao ovo gore pomenutoj KD65XF7005BAEP 65-ci? A ima i KD55XF7596BAEP za 75k dinara, je l toliko razlika između 8 i 7 serije televizora kod Sony-ja da vredi dati tu razliku od 15k dinara za istu dijagonalu?
Koliko sam video najveća razlika je u tom njihovom tzv. Triluminos displeju.
Aj pa javi kako si zadovoljan. Dvoumim se između 55SK9500 i 55B8/C8, pa će mi značiti utisci. Planiram kupovinu za mesec-dva.
Vazii, vidim ima ih par i to 12000 sto je super..al koji bas od tih, ima li nesto sto neki izdvaja? Ako ne, da kazem uzmi foks i 5g garancije pa koji nadje?Vidi da nađete neki Fox za te pare sa 5god garancije, imaju sad neku akciju do polovine januara...
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Nema t2 nego t nznm jel isto al kako shvatam ima digitalni..ima 5g plus je 9000 sto je sjajno...jel ok onda ovaj https://www.tehnomanija.rs/tv-i-video/televizori/-fox-televizor-led-lcd-32dle250.html vidim u win winu 22000 a i ovde snizen sa 25000, al aj kao da je to ikad igralo ulogu, znam da lazu cestoPa za te pare ti je manje više sve isto. Ali od tih najjeftinije marki Fox je po meni sasvim ok, imao sam ga i ja, znam dosta ljudi koji ih imaju i sve ok.
Pazi samo pošto neki od tih najjeftinijih modela ima samo analogni tjuner, nema DVB T2/C, proveri specifikacije...
Sent from my SM-J510FN using Tapatalk
Zašto ne Phillips? Trenutno imam jedan i zadovoljan sam, samo sto bi presao na veci panel. A sta ti znaci ovo "ako pretezno gledas u centru"nemoj da gledas filips. za sport ti je nebitan panel vec osvezavanje i motion. sto se slike tice od ta dva bolji je samsung (ako pretezno gledas u centru). Neki pandan tom samsungu bi bio lg uk7550 ili bolje sk7900. cenovno bi trebali da su tu negde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari