old_bookmaker
Darth Vader's accountant
- Učlanjen(a)
- 19.08.2015
- Poena
- 235
Meni malopre stigao.
Po default-u je bilo 720p, a ja sam ga prebacio na 2160p.
Po default-u je bilo 720p, a ja sam ga prebacio na 2160p.
Meni ovde nešto nije jasno. Za EON Box van SBB mreže i program uživo i unazad ide preko mrežnog kabla. Dakle, da li postoje dve verzije boxa u hardverskom smislu, ili je razlika u toj EON TV aplikaciji ili je prosto SBB to tako podesio, da u SBB mreži program uživo može da ide samo preko koaksijalnog kabla?
Ali bitno da su instatno uzeli pare za pretplatu i za box u 15 sekundi!!!!
Ala cu da gledam u plafon za novu godinu, posto otkazani ugovor od sbb-a moram da vratim do 26og
Sto je najcrnje, oni (u call centru) se cude, kako to nije stiglo odmah sutradan, sta se ceka itd, a ono ti sad meni pricas da opremu dopremaju iz inostranstva.....
+1Za 13k si mogao da kupiš svašta. Da si dodao još malo mogao si kupiti nVidia Shield TV.
Za 13k si mogao da kupiš svašta. Da si dodao još malo mogao si kupiti nVidia Shield TV.
Za 13k si mogao da kupiš svašta. Da si dodao još malo mogao si kupiti nVidia Shield TV.
Eto vidiš npr moj non-Smart Samsung iz 2014 (dakle H serija) ne podržava HDMI-CEC /AnyNet+. A nemaju baš svi tako mlad TV :d :d :d
Moze li neko da napise sta se konkretno dobija sa ovim box-om? Mislim na android deo. Ne vidim nikakav benefit za one sa smart tv-om. Recimo Youtube?! Pa to imam na tv-u. Imam "videoteku" na PC-u i gledam preko UMSa u nekoliko klikova. Nikako da shvatim u cemu je hype pa ako neko moze da napise koju rec. Hvala
Pre 2 meseca sam zatrazio da predjem sa ikomovog paketa na najmanji neki tv paket, samo zato sto imaju fox kanale.
Cekao sam mesec dana da me procesuiraju da bih tek mogao da dobijem novi paket. Usput dobijem novi paket, pola toga ne radi sto su mi u poslovnici rekli.
Na konto toga, ja sam u roku od 14 dana od potpisa ugovora se zalio da hocu da raskinem ugovor, zato sto nisam zadovoljan njihovim "proizvodom".
Oni su mi to odobrili. Sa drugog naloga sam kupio eon box (platio box i mesec dana tv-a) samo da nemam ugovornu obavezu prema sbb-u. Radje cu dati vise para nego da budem zarobljen
od strane sbb-a!!!!!
Oni rade po principu zaposli lepe mlade ljude, ali nema veze sto su malo i glupi. Isao sam jedno 5-6 puta do poslovnice, od potpisivanja ugovora do raskida, pa preko reklamacije racuna, gde nisu uspeli ni da izracunaju tacan racun!!!!
Gomila beskorisne mase, eto to ti je SBB.
Kako se tebi više isplati da plaćaš samostalan EON i poseban internet ako već imaš SBB (Ikom) infrastrukturu?
Eh ljudi moji, nije isto korišćenje D3 usluge koji je sada "zaostao" i EON usluge koja je "napredna". Činjenica je da tu i tamo ima bekih problema sa EON-om, ništa nerešivo, dok god internet radi dobro. Imao sam Superset pre prelaska na EON, i plaćao sam oko 4300 na Gold Trio. Sada plaćam 5000 ali imam duplo brži net i još jedan TV koji mi je aktivan sa D3 Mini. Ima svojih dobrih i loših stvari. Recimo, dobra stvar je zaključavanje emisija koje ste u podešavanjima stavili na 12, 15 ili 18 godina i onda automatski traži PIN. S druge strane, ne mogu da zaključam pojedine kanale, što ne volim. Kao recimo PINK koji bih rado isključio ali ne mogu. 4K slika mi je problem, ali to je verovatno do HDMI kabla koje ne podržava taj protok. Daljinski ponekad zakuje, ali to je zbog BT povezivanja sa uredjajem, tako da je to razumljivo, jer se prilikom dužeg nekoriscenja otkači sa EON Boxa, radi uštede baterija. Glasovno biranje radi sa našim jezikom što je veliki plus i tom prilikom možete direktno iz programa da uskočiti u ono što ste glasovnom pretragom zahtevali. Lako se pristupa spisku kanala, spisku onoga što se trenutno daje i video klubu. Jedina mana koliko vidim je možda mali Ram od 8 gb zbog čega i nastaju problemi kod ljudi. Nadam se da će neki naredni update to rešiti.
Ima li neko uputstvo kako da daljinski od d3 receivera pali i gasi TV i možda još nešto? Video sam kod nekog da može. Tako da se sve obavlja sa 1 daljinskim.
Koristim ga već mesec i po, možda su problemi individualniNe znam koliko dugo je kod tebe ali polako...kukaces za par dana i ti... ;-)
Inace, da je 8Gb Ram to nikako ne bi bio problem vec naucna fantastika. ROM je u pitanju i to jeste jedan od vecih problema boxa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari