A gde podesis? Meni nema opcije da mi bilo gde prikaze fles. Koju verziju aplikacije koristis?Samo podesis da koristi eksternu memoriju i radi savrseno.
Poslato sa HUAWEI LYO-L01 uz pomoć Tapatoka
Znači, ne na podešavanja same aplikacije EON, već u podešavanja Android OS-a.
Moras da formatiras fles na fat 32.A gde podesis? Meni nema opcije da mi bilo gde prikaze fles. Koju verziju aplikacije koristis?
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Samo podesis da koristi eksternu memoriju i radi savrseno.
Poslato sa HUAWEI LYO-L01 uz pomoć Tapatoka
Nikako ne mogu da iz kodija pristupim NAS shared folderu, uopste ne vidi mrežne diskove
I ja na 10 godina starom Sharp AquosNe znam na koju foru, ali kontrolisem box preko Samsung Magic remote daljinca od Tv-a, a iskljucio sam onaj HDMI-CEC [emoji16]
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Isti problem, pozovem kor.servis, oni ga resetuju pa proradi.Imam od nedavno ovaj Ubee ruter i internet mi prekida svako malo. Planiram da ih zovem i da se zalim ali me zanima koji je najbolji koji imaju, da znam sta da trazim. Pre njega sam imao Cisko mislim da je 3928S bio, tu kutiju sam nasao.
Od kako sam uzeo Eon box posteno se nisam nagledao tv-a. Restart na dugme nazad po par puta na dan.
MozeJel moze kodi da se instalira na ovom boxu?
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
kako se podesava na eon boxu glasovno biranje kanala?
DaMože li Popcorn Time da se instalira na ovom čudu?
Zasto glupost, zasto da batali? To odlicno radi sa YT, izgovoris sta hoces da nadje I nadje jako brzo.Batali to. Ne radi kako treba. Glupost cista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari