![]()
Znam. Evo uslikao sam. Na slici se vidi kao da je taj deo odsečen. Menjao sam i rezolucije u podešavanjima. Jednostavno mi je ovakav prikaz.
Da. Znam za taj krug. Kao neki glavni meni. Nego mene je zbunilo što se ne vidi onako u dnu ekrana kao da je odsečeno.
Jesi linprobao da prosiris memoriju flesom?Da li je neko probao da instalira popcorn time? Ja instalirao, ali za masu filmova mi prijavljuje no space on disk. 2.5 gb mi je slobodno, kapiram da to nece bas ici lako
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Mozda da podesis folder u koji cuva da bude na flesu. Ja cu sada da isprobam.Jesam, ali nije pomoglo. Izgleda da u obzir dolaze samo naslovi manji kolicine slobodne memorije uredjaja.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
![]()
Znam. Evo uslikao sam. Na slici se vidi kao da je taj deo odsečen. Menjao sam i rezolucije u podešavanjima. Jednostavno mi je ovakav prikaz.
imam jedan vrlo cudan problem sa doticnom "kutijom"......... kad ugasim tv pred spavanje, ili kad odem na posao, i posle upalim TV, eon box zakucan, tojest "no signal" na TV-u..... povremeno samo strecne i prikaze se, evo kratki snimak, na 26 sekundi pocinje sa tim povremenim brljanjem, posle nestane i pojavi se no signal:
https://www.youtube.com/watch?v=fKcngWnd9Vs
probao na turn off/on, nista, onda ugasim "kutiju" na prekidac, upalim, podigne se i loaduje, i onda sve normalno radi do sledeceg gasenja TV-a... bili momci iz podrske i gledali i gledali, i nisu znali sta da mi kazu, pa predlozili zamenu box-a
Tako prikaže kad jednom stisneš donji deo kruga. Pritisni još jednom i dobićeš kompletan prikaz.
Da se dopunim...Novi daljinac kao da je uparen sa tv-om. Pali i gasi tv zajedno sa box-om. Radi i source tako da menja i kanale na analognoj. To izgleda nije ni čudno sobzirom da daljinac od d3 radi na eon box-u.Dobio sam jutros eon box. Za sad su utisci odlični. Sve lepo radi, dosta brzo radi box. Stavio sam ga na 1080i i cbr i slika je dobra. Nisam primetio razliku u odnosu na pds2100 na samsung 40es6710 sa 2,5m razdaljine. Youtube radi super, bez seckanja. Pustao sam 4k ultraHD60p snimke i to deluje odlično iako tv nije 4k. Upario sam telefon sa youtube aplikacijom i video se strimuje bez problema. Bagovanje još nisam primetio.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Pokušaću kad dođem kući
Tako prikaže kad jednom stisneš donji deo kruga. Pritisni još jednom i dobićeš kompletan prikaz.
Nema potrebe da menjas Box, imas konflikt zbog rezolucije Eon boxa i TV-a, ako postavis Eon na 1080p ili 720p, trebalo bi da imas manje problema, inace to se resava u opcijama na TV-u, zavisno od modela.
Ja sam na mom Sony TV-u imao taj problem kada sam namestio 4k rezoluciju na Eon boxu-u i treptala mi je slika na TV-u posle ukljucivanja citav min, pomoglo ponekad kada pritisnem dugme ok na daljincu od Eon boxa, ali resio sam trajno tek kada sam u opcijama na TV-u podesio vrstu hdmi kabla sa standardno na poboljsano.
Moze neki link ka specifikacijama ovog EON boxa?
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Tnx.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari