Šta je novo?

EON Smart Box (SBB) (nije tema o EON aplikacijama - videti prvu poruku)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
cljnJIP.jpg

Znam. Evo uslikao sam. Na slici se vidi kao da je taj deo odsečen. Menjao sam i rezolucije u podešavanjima. Jednostavno mi je ovakav prikaz.

Da. Znam za taj krug. Kao neki glavni meni. Nego mene je zbunilo što se ne vidi onako u dnu ekrana kao da je odsečeno.

Da. Znam za taj krug. Kao neki glavni meni. Nego mene je zbunilo što se ne vidi onako u dnu ekrana kao da je odsečeno.

Kada si dobio eon risiver?
Da li na mojsbb strani pise koji eon paket koristis ili i dalje stoji stari paket?

Piše na portalu Eon Full. A u aplikaciji SBB na mobilnom isto piše,samo ne piše u aplikaciji brzina neta. Na speed testu mi je pokazalo 147/9.8.
A EON smart box su mi namestili u ponedeljak.Četiri dana nakon što sam potpisao novi ugovor.

imam jedan vrlo cudan problem sa doticnom "kutijom"......... kad ugasim tv pred spavanje, ili kad odem na posao, i posle upalim TV, eon box zakucan, tojest "no signal" na TV-u..... povremeno samo strecne i prikaze se, evo kratki snimak, na 26 sekundi pocinje sa tim povremenim brljanjem, posle nestane i pojavi se no signal:

https://www.youtube.com/watch?v=fKcngWnd9Vs

probao na turn off/on, nista, onda ugasim "kutiju" na prekidac, upalim, podigne se i loaduje, i onda sve normalno radi do sledeceg gasenja TV-a... bili momci iz podrske i gledali i gledali, i nisu znali sta da mi kazu, pa predlozili zamenu box-a

Da li je neko probao da instalira popcorn time? Ja instalirao, ali za masu filmova mi prijavljuje no space on disk. 2.5 gb mi je slobodno, kapiram da to nece bas ici lako

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Da li je neko probao da instalira popcorn time? Ja instalirao, ali za masu filmova mi prijavljuje no space on disk. 2.5 gb mi je slobodno, kapiram da to nece bas ici lako

Jesi linprobao da prosiris memoriju flesom?

Poslato sa HUAWEI LYO-L01 uz pomoć Tapatoka

Jesam, ali nije pomoglo. Izgleda da u obzir dolaze samo naslovi manji kolicine slobodne memorije uredjaja.

Jesam, ali nije pomoglo. Izgleda da u obzir dolaze samo naslovi manji kolicine slobodne memorije uredjaja.

Mozda da podesis folder u koji cuva da bude na flesu. Ja cu sada da isprobam.

Samo podesis da koristi eksternu memoriju i radi savrseno.

Poslednja izmena:
cljnJIP.jpg

Znam. Evo uslikao sam. Na slici se vidi kao da je taj deo odsečen. Menjao sam i rezolucije u podešavanjima. Jednostavno mi je ovakav prikaz.

Tako prikaže kad jednom stisneš donji deo kruga. Pritisni još jednom i dobićeš kompletan prikaz.

imam jedan vrlo cudan problem sa doticnom "kutijom"......... kad ugasim tv pred spavanje, ili kad odem na posao, i posle upalim TV, eon box zakucan, tojest "no signal" na TV-u..... povremeno samo strecne i prikaze se, evo kratki snimak, na 26 sekundi pocinje sa tim povremenim brljanjem, posle nestane i pojavi se no signal:

https://www.youtube.com/watch?v=fKcngWnd9Vs

probao na turn off/on, nista, onda ugasim "kutiju" na prekidac, upalim, podigne se i loaduje, i onda sve normalno radi do sledeceg gasenja TV-a... bili momci iz podrske i gledali i gledali, i nisu znali sta da mi kazu, pa predlozili zamenu box-a

Nema potrebe da menjas Box, imas konflikt zbog rezolucije Eon boxa i TV-a, ako postavis Eon na 1080p ili 720p, trebalo bi da imas manje problema, inace to se resava u opcijama na TV-u, zavisno od modela.
Ja sam na mom Sony TV-u imao taj problem kada sam namestio 4k rezoluciju na Eon boxu-u i treptala mi je slika na TV-u posle ukljucivanja citav min, pomoglo ponekad kada pritisnem dugme ok na daljincu od Eon boxa, ali resio sam trajno tek kada sam u opcijama na TV-u podesio vrstu hdmi kabla sa standardno na poboljsano.

Poslednja izmena:
Dobio sam jutros eon box. Za sad su utisci odlični. Sve lepo radi, dosta brzo radi box. Stavio sam ga na 1080i i cbr i slika je dobra. Nisam primetio razliku u odnosu na pds2100 na samsung 40es6710 sa 2,5m razdaljine. Youtube radi super, bez seckanja. Pustao sam 4k ultraHD60p snimke i to deluje odlično iako tv nije 4k. Upario sam telefon sa youtube aplikacijom i video se strimuje bez problema. Bagovanje još nisam primetio.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Koliko je vremena potrebno da oni isporuce eon box, ako ga porucis sa njihovog sajta?

Dobio sam jutros eon box. Za sad su utisci odlični. Sve lepo radi, dosta brzo radi box. Stavio sam ga na 1080i i cbr i slika je dobra. Nisam primetio razliku u odnosu na pds2100 na samsung 40es6710 sa 2,5m razdaljine. Youtube radi super, bez seckanja. Pustao sam 4k ultraHD60p snimke i to deluje odlično iako tv nije 4k. Upario sam telefon sa youtube aplikacijom i video se strimuje bez problema. Bagovanje još nisam primetio.

Da se dopunim...Novi daljinac kao da je uparen sa tv-om. Pali i gasi tv zajedno sa box-om. Radi i source tako da menja i kanale na analognoj. To izgleda nije ni čudno sobzirom da daljinac od d3 radi na eon box-u.

Па ја од јуче предвече нисам уопште кући. Како онда могу да проверим? Како сам написао пост,тако сам и отишао. Па после тога читам форум преко мобилног.
А то да ли сам луд је тако јадно и смешно да немам коментар на такво питање а самим тим ни да одговорим спуштајући се на такав ниво. Е свакаквог света има овде.

Poslednja izmena:
Pa onda tako i napises. A ne da pricas kako kod tebe ne moze i jos i slike kacis.
Dve strane u nazad ljudi pokusavaju da ti pomognu,a ti se pravis pametan,kao kakvog sveta ima.

Па прочитај да сам после видео и окачио скриншот. А даље ме је бунило што је одсечено. После тога сам отишао и нисам у могућности био да видим варијанту са скроловањем.
Ето.

Poslednja izmena:
Nema potrebe da menjas Box, imas konflikt zbog rezolucije Eon boxa i TV-a, ako postavis Eon na 1080p ili 720p, trebalo bi da imas manje problema, inace to se resava u opcijama na TV-u, zavisno od modela.
Ja sam na mom Sony TV-u imao taj problem kada sam namestio 4k rezoluciju na Eon boxu-u i treptala mi je slika na TV-u posle ukljucivanja citav min, pomoglo ponekad kada pritisnem dugme ok na daljincu od Eon boxa, ali resio sam trajno tek kada sam u opcijama na TV-u podesio vrstu hdmi kabla sa standardno na poboljsano.

ima logike u ovom, ali evo sad, (stoji inace na 1080p), TV je neko jeftino smece HD ready ili 720P, postavim u eon-u na 720p, on prihvati..... ugasim tv, upalim, on krene i prepozna 720p, radi..... ugasim ponovo, upalim TV, on prepozna 1080p(???) i krene da radi.... udjem u eon setts, i dalje stoji na 720p kao, ponovo kliknem na 720p, on sad kao prebaci kao da i jeste promenio pre toga na 1080p iako i dalje pise 720p..... nesto se tu cudno sve ponasa.....

Poslednja izmena:
Moraš da isključiš automatsku promenu rezolucije u samom BOX-u

Znači, ne na podešavanja same aplikacije EON, već u podešavanja Android OS-a.

Moze neki link ka specifikacijama ovog EON boxa?

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno