Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Da li ima neko preporuku za blek temu i kako da bude sve crno jer ima neke stvari su bele i dalje? Zna li ko? Da li se mora rutovati ili moze i ovako
Imas na samsung themes app pa biraj
93e3b2f062754ac240f438328c903613.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Snasao se nekako ali nmg neke app da pocrnim ..recimo watsapp ceo crn milina..viber pola pola...inernet aplikacija isto pola pola..kako se to resava?

Kod:
https://www.youtube.com/results?search_query=substratum+XDA

Cemu toliko crnilo? :)
Uradio update pre 10 min i telefon mi poludeo, zapucava, slike ne mogu da skrolujem...

Poslednja izmena:
Ali znas li ti sta si sve dobio tim update-om??? Pa ovo, pa ono, pa oni OS, pa ne brines vise sto nisi na 6.0, koji je odlicno radio....
:D

Meni je tamna tema mnogo laksa za oci. Ali mnogo.

Laksa mi je za oci mnogo...i sad navikao na crnu i i kad otvorim app ubije me zato sam hteo da ih potamnim..

Ja zato se eazmisljam da predjem na W10 i Edge.... ne mogu Chrome da DarkThemujem ni na w7 ni na S7 :)

Settings-Accessibility-Simplified view
Izadjes iz Settings, pa onda ides na Appearance i izaberes Dark :)

To mora uvek rucno... i ubije te svetlo dok to uradis :)

Hvala Benchu za Dark theme, kad smo kod toga!

Evo i mog problema sa s7 edge duos nakon tacno pune dve godine,pa imam pitanje da li je netko upoznat sa problemom a problem je sledeci.Prvo se tel zakucavao i sam restartovao pa podigao sistem iz treceg puta.Odradio sam fabricki reset i radio posle toga nepunih 15 min pa se zakucao i ugasio a ostala je da svetli gore plava lampa sa leve strane.Tel vise i ne pali.Proban hard reset sa tri dugmeta istovremeno ali ne reaguje.Pomislio sam baterija i narucih novu.Sam je promenim profesionalno i nekako upali podigne sistem i posle pola minuta ponovo se ugasi ali sad svetle obe lampe na donjem delu ekrana koje se nalaze levo i desno od dugmeta na sredini.Nece da pali dok potpuno ne iskljucim pa ponovo ukljucim konektor baterije i opet ponovo sve isto.Dakle,da li je netko imao slicnog iskustva?

Nemam baš takvo iskustvo ali imam dosta slično. Tel će u martu 2019 biti star 2 god. Ugl problem je što ponekad kad hoću da ga otkljucam ne reaguje, ugasi se sam i neće da se upali. Ugl se upali kad ga stavim na punjač, a nekad mu treba da bude više od pola sata na punjaču da bi se upalio. Inače promijenio sam bateriju i odrađen je hard reset ali izgleda nema pomoći. Kako stoje stvari uskoro ću morati novi tel da kupim, ali Samsung to neće biti sig. Evo i ženi S8 totalno budali, slične simptome ima. Tako da planiraj kupovinu novog tel kao što i mene očekuje.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Meni je to sad prvi da je pobudalio,nikad nisam imao problem ni sa jednim samsungom.Imam informaciju da je memorija a ja da u njega ulazem ne isplati se kad je vec polovan oko 200 evrica,ovako ocekujem odgovor u takvom stanju za sto evrica a bateriju sto sam kupio i ne racunam.Dobro da jos nisam platio i zamenu nego sam to uradio u kucnoj varijanti bolje nego u nekom servisu.Kao da su programirani na dve godine da rade lebac im ebem.

Poslednja izmena:
Realno je tako. 2 god traje i onda treba da se kupi novi tel. Samo mi nije jasna politika da će novi tel da koštaju preko 1000e. Totalno ludilo

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ovaj moj je star oko 2 godine i radi bez greške. Nije natapan u vodu, futrola uvek.. Radi odlično, brzo, pouzdano.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ma i kod mene je bilo sve u fulu kao nov ali mnogo sam radio sa njim,kamera odlicna jer sam neprekidno svaki dan slikao sa njim pa zamislite koliko je fotografija napravio.

Realno je tako. 2 god traje i onda treba da se kupi novi tel. Samo mi nije jasna politika da će novi tel da koštaju preko 1000e. Totalno ludilo
Zasto treba da se menja na dve godine, da bi firme zaradjivale?:) Telefoni su dovoljno jaki, samo ih update softvera ubija.

Uradio sam reset S7ice sa starim ALEXNDR ROMom, zabranio Google apps skroz (hebg, nema ni Chrome ni Gmail app, ali ima alternativa!) - zablistao je. Toliko o prici da se potrosio, nakrcao, i sl. Nakrcao se piglu softver update, koji nisam zabranio.

Jedini problem: ne radi Viber, bez GooglePS-a :( Probacu nesto sa MicroG, ali i to cu preci, ako ne moze. F*** em!

Kina funkcionose bez i google.com-a, pa uspevaju vise nego mi :D

Ako nemas neki app, koji pokusava da koristi neke Google Servise, a ne moze (a moze da radi bez toga, pa ne primetis) - da.
Note 3 "kineski" (Dual SIM je postojao samo sa China Unicom), bez GApps-a je imao 2-5h duzi SoT, kako kada.

Who fucking care vise za sot? Za mene je to davno proslo vreme, i na edge-u i na ovom ajshitu :) Bitno da tecno radi i bez bagova u presudnim momentima, kako sada i jeste...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ma salim se. Milion puta spominjan ovde pa da se ne zaboravi skracenica sot :D
Iskreno, sve mi je na Google. I privatno i poslovno. Nisam siguran da bih mogao bez njega. Zrtvujem i sot zbog njega :)

Jel zapucava jos nekome vacap ikonica u notif liniji gore?
Dodje poruka, otvorim je, ikona nece da se skloni dok ne izadjem i ponovo udjem u poruku

Radi li nekom u aplikaciji Telefon opcija za pretraživanje mesta? Ra opcija bi trebalo da radi slično kao pretraga lokacija u Google Phone aplikaciji ali je ne dobijam nikakve rezultate pretrage.
Mali offtopic kad smo već kod toga - postoji li još neki dialer pomoću kiga se mogu pretražiti firme u okolini kao kod Google Phone ili Drupe aplikacije a koja radi na S7 Edge telefonima? Drupe je odličan dialer ali su poslednjih meseci čačkali baš tu opciju za Business pretragu koja sad radi veoma sporo i traljavo.

Послато са SM-G9650 уз помоћ Тапатока

Izaslo 10 update-a i nista cccc

Vrh Dno