Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Pa to je poenta tih sec ažuriranja...mada je to sve po meni mlaćenje prazne slame. Ja bi baš voleo ako ima neki dev da objasni poentu tih mesečnih nadogradnji i šta se tu tačno menja, poboljšava?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Ništa oni tu nisu pojasnili...

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ono što je Alfa imao problem, sad imam i ja. Google play servis srce bateriju, obično uvece pred spavanje skinem mob sa punjača, i ujutru bude oko 95 %. Sada je 85 %, a najvise troši Google play store, verzija 14.3.66.
Inače sam update disable-ovao, zvanični Nougat i to je to.

Ono što je Alfa imao problem, sad imam i ja. Google play servis srce bateriju, obično uvece pred spavanje skinem mob sa punjača, i ujutru bude oko 95 %. Sada je 85 %, a najvise troši Google play store, verzija 14.3.66.
Pa vidi na apk mirror jel ima novija pa je instaliraj,nemas sta da izgubis.

Odakle tebi ta verzija....meni je 12.3.30

Misli na Services, ne na Store.

Ponoviti isto samo sa Play services [emoji23][emoji23]

Hvala. Našao sam 14.3.69, instalirao, pa cemo da vidimo.

Da li je neko zadovoljan takozvanom reparacijom stakla? Gledao sam nesto na netu kako je skoro nemoguce postici fabricki kvalitet pa maltene ni priblizno. I ako je zadovoljan gde je to radio? S7E je u pitanju. Hvala unapred :)

Ima li kakvih poboljšanja sa Oreom u pogledu trajanja baterije, ili da ne pipam Nougat?

Posle prvog ažuriranja, bilo je opasno pražnjenje u toku noći, pa sam odmah vratio na Nougat.
Koliko sam iščitao, nakon najnovijeg ažuriranja nema nazad, pa ne bih voleo da se nađem u toj situaciji.

Gledam film, kad lik slika sa s7 edge i naravno roza linija [emoji1787]. Podsjeti me na mog haha.
aadf1e4a062680009decc635a92e8704.jpg

Jel moze neko da ostavi linkove od najaktuelnijih romova na bazi stock roma?

Sa xda naravno.

Hvala unapred.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Pomoc.... Gde sam mogao da zeznem stvar, alarm mi samo vibrira, ton na minimumu, ako izgasim vibraciju, nema zvuka uopste... Takodje i viber obavestenja samo vibrcija... A sve je valjda pojacano.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Kakve su sanse da se u kucnim uslovima prebace podaci sa galaxy s7 na s9+, ako na s7 ekran ne radi...?

Huawei P10

^verovatno velike ako mozes preko HMDI-a da ga prikacis nekako? Mada ne znam iskreno kako ide input onda :) I mene zanima, jer nulta je sansa da ja ne slomim opet ekran pre nego upgrade-ujem fon :)
Pomoc.... Gde sam mogao da zeznem stvar, alarm mi samo vibrira, ton na minimumu, ako izgasim vibraciju, nema zvuka uopste... Takodje i viber obavestenja samo vibrcija... A sve je valjda pojacano.
Da ti nije Sound na Vibrate/Mute? Mala je sansa da si u isto vreme podesio i za alarm i za Viber da Sound bude None/Silent :)

Pozivi/SMS?

Kakve su sanse da se u kucnim uslovima prebace podaci sa galaxy s7 na s9+, ako na s7 ekran ne radi...?

Huawei P10

koliko vidim s6 i s7 (i s7e) ne podrzavaju mhl to hdmi tako da izgleda da ne moze kablom da se poveze nikako. moze bezicno da radi miracast ali ni to ne mozes ukljuciti ako ekran uopste ne radi. tek s8 i s9 sada imaju ovaj dex mod, preko usb c se mogu povezati na hdmi.. ovde govorim o povezivanju telefona na neki tv koji bi sluzio kao ekran pa bi tako mogao da koristis sve funkcije telefona...

i direktno povezivanje dva telefona radi transfera podataka zahteva par klikova na telefonu sa kog se prebacuje a ako ne radi ekran i ta opcija otpada.

sta se vidi kada telefon prikacis na racunar, da li mozes da pristupis fajlovima? mislim da i to mora da se potvrdi na telefonu..

Sent from Galaxy S8

Poslednja izmena:
Smart switch?

U svakom Samsung pakovanju dobijete onaj adaptercic, pa možete i preko njega.

Restartovao telefon i sve zvoni normalno, ko ce ga znati sta bi.

koliko vidim s6 i s7 (i s7e) ne podrzavaju mhl to hdmi tako da izgleda da ne moze kablom da se poveze nikako. moze bezicno da radi miracast ali ni to ne mozes ukljuciti ako ekran uopste ne radi. tek s8 i s9 sada imaju ovaj dex mod, preko usb c se mogu povezati na hdmi.. ovde govorim o povezivanju telefona na neki tv koji bi sluzio kao ekran pa bi tako mogao da koristis sve funkcije telefona...
A kako bi slao touch, moze sa Touch TVa?

neki bluetooth mis/tastatura..? mada ako govorimo o MHL povezivanju, koliko se secam, podrzava i usb hub pa moze i neka zicna tastatura/mis.

ukratko, mislim da ne postoji resenje jer s6 i s7 ne podrzavaju mhl to hdmi. a ni dex koji postoji od s8 serije. za bezicno povezivanje na neki ekran opet treba na telefonu da se poveze i potvrdi kao i za phone clone ili kako se vec zove ta opcija.

Sent from Galaxy S8

Ekran nije skroz da ne radi, tj ekran radi, ne radi touch... Probacu preko kompa da vidim prvo...

Huawei P10

Ako ti ekran radi, zakači otg kabal i na njega zakači miš od kompa. I onda možeš da radiš šta god hoćeš.

tako je, ako je samo touc problem onda jednostavno prikacis misa i moci ces lako da upravljas telefonom..

Poslato sa AGS-W09 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Ekran svetli ali ne radi odnosno samo jedan mali deo radi... U donjem delu. Posto nista nije uspelo, a drugu je to poslovni telefon, u kome su (na aparatu) mnogi bitni kontakti, vredi li da ga nosi u servis, mora li ovlasceni, i koliko bi to zadovoljstvo moglo da ga kosta?

Huawei P10

Nazovi ProMobi, pa pitaj za cenu.

Nazad
Vrh Dno