koja je razlika 75 i 85?
edit: ako je 300e onda je svakako na tebi, razlike ima mnogo vise nego izmedju 75 i 81 (drugi panel), a pogotovo od 69, a da li tebi ta razlika opravdava cenu najbolje je da sam presudis.
Pozdrav svima.
Suzio sam izbor za kupovinu TV na tri modela pa imam molbu da mi upućeniji pomognu sa završnom odlukom
Napomenuo bih da mi je na TV bitno sledeće - kvalitet slike, smart podrška i dizajn (tim redom).
Izbor je pao na LG 55uk7550, Samsung UE55NU7402 ili Hisense U7A.
Znam da je softver na Hisensu najslabija tačka (razliku u ceni bi pokrio nekim dobrim tv boxom) ali mi se vizuelno najviše svidja
E sad, šta je best buy od ova tri i zašto ?
Ili je loš izbor?
Hvala,
ma jasno, nego samo ne znam sta toliko nudi 85 serija i da li opravdava toliku razliku? Moze da se nadje i za 930.. Znaci 230 ispadne neka razlika.
Ja imam 50MU6122 i sve što ti mogu reci da ćeš se ODUŠEVITI.Koji je najbolji model od ovih
UE43MU6122KXXH
UE43NU7022UXXH
UE43NU7122
Šta je najbolje za sličnu cenu?
Upravo tako. Ja sam sa plazme stare 8 godina prešao na Sony XF9005 i pokajao se. Uzmi mi box i zaokruži priču dok OLED ne bude pristupačniji.Okej, onda da predjem na temu koji tv box da kupim da od ove plazme napravim smart tvdok oled malo ne pojeftini.
MU 6172 ima direct led i DTS
Porucen chromecast. Par ljudi cije misljenje uvazavam mi je reklo isto, posle plazme samo oled.Upravo tako. Ja sam sa plazme stare 8 godina prešao na Sony XF9005 i pokajao se. Uzmi mi box i zaokruži priču dok OLED ne bude pristupačniji.
Mislim da ne važi za njega, samo za poslednje modele. Makar je tako u jednoj poznatoj radnji na nbg u kojoj pogledao danas. Pitaću za svaki slučaj.Kako 2? Ja sam uzeo letos sa 5, i sad je isto akcija
https://www.eponuda.com/4k-ultra-hd...-uxxh-smart-4k-ultra-hd-televizor-cena-407353
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari