Bilo bi još bolje kada bi ovaj post imao neku korisnu informaciju... tipa koji je model, neki lični utisak o tv-u...
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Na "rtings.com"U tom nekom rangu vidim da se krecu i
LG 65UK6750PLD,
LG 65UK6300MLB,
Sony
KD-65XE7005BAEP,
Samsung UE65NU7372....
samo, sta izabrati...
Dobar je va panel, nista mu ne fali, samo taj model ima bas nisko osvetljenje, 200cd. Ja bih ga preskocio, to je prenisko
Jedino što mogu da kažem za samsungov"Tizen OS" da je zaista fenomenalan. Od apk.ima sve i radi fenomenalnoj "HBO GO" "Netflix-" "eon" "Eurosport player" "prime video" nema tog bez obzira jeli ljubitelj Samsunga ili ne da će reći da nije dobar. Sa druge strane "LG web os" isto tako je fenomenalan. Meni lično se više svidja samsungNikada nisam imao Samsung tv, a zelja mi je
Onaj Philips me privuk'o zbog ambilight-a i Androida, ali izgleda da je Samsung bolji....jedino ne znam kako radi Samsungov smart u odnosu na Lg-jev?
Dobar je va panel, nista mu ne fali, samo taj model ima bas nisko osvetljenje, 200cd. Ja bih ga preskocio, to je prenisko
Ja imam philips 49' 4k uhd. Mrzi me sad da trazim oznaku. Slika je lepa ali smart funkcija je ocajna i to je blaga rec. Da ti docaram:Nikada nisam imao Samsung tv, a zelja mi je
Onaj Philips me privuk'o zbog ambilight-a i Androida, ali izgleda da je Samsung bolji....jedino ne znam kako radi Samsungov smart u odnosu na Lg-jev?
nije drastično odstupalo. koliko pratim, ne više od 10ak %...svaki Hisense koji je bio na testu, imao je osvetljenje vece od deklarisanog...
Ja imam philips 49' 4k uhd. Mrzi me sad da trazim oznaku. Slika je lepa ali smart funkcija je ocajna i to je blaga rec. Da ti docaram:
Moja devojka ima LG isto neki sa web os 3.5 koji li je vec, i kada prikacim wireless mis i odem online da pogledamo film sve to radi manje vise kao komp(cak sta vise, od kada ga je uzela komp nije ni ukljucija da pogleda film, samo online na tv. Gledalica najvise).Nema laga,seckanja itd.
Dok moj philips koji je manje placen od tog lg ali opet ne mnogo je nemoguce to izvesti. Toliko je usporeno sve da je strasno. Aplikacije same kao sto su YT rade ok ali cim se izadje na mrezu (opera) uzas zivi.
Pritom za godinu i 6 meseci je vec uspeo da ode na servis zbog promene led osvetljenja jer je svuda probijao svetlost. I imao crne mrlje. Tako da moj savet preskoci Philips.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
ako mozes protegni se za sk85, tu vec ima razlike.
Uzimaš u radnji ili na kp?
Ako je u radnji ja bih ti rekao da ideš na 6950, dosta jeftiniji a mislim da nema značajnije razlike u kvalitetu slike.
Ako je preko kp onda je razlika samo 30tak evra pa je vredno doplate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari