Sad pogledao, najeftiniji je 134 700
Ne bih se bas složio sa tobom. Upravo na rtings.com uporedjujući televizore došao sam do zaključka da je pre svega po ukupnim ocenama Samsung ipak čini se bolji od lg. Naravno uporedjujući televizore iz iste klase.Po meni je samo panel najvažniji, moja plazma iz 2008 sije pola ovih novih lcd ova sa slikom i od kad imam onaj android box full smart je tako da mi ne fali ni jedna funkcija.. Mada rtings ocenjuje sve segmente TVa. LG verovatno ima najbolji software trenutno.
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Sve si rekao što je trebalo da se kaže.Ja kada nešto kupujem prvo definišem šta sve želim/očekujem (šta mi treba od uređaja), zatim izlistam koji su to uređaji koji to nude i koja im je cena i onda uporedim odnos cena-performanse, odnosno koji nudi više za manje novca...
Ako je uređaj A nešto malo bolji od uređaja B, a ipak solidno skuplji ja ću ili kupiti uređaj B ili ću čekati da uređaju A padne cena što se uvek pretvori u neverending story pošto se pojavi uređaj C i tako redom...
Zato ne čekam ni previše kada mi zatreba nešto da kupim, u isčekivanju boljeg/novijeg jer u tom slučaju ne bih nikad ništa kupio pošto se stalno pojavljuje novije/bolje.
Uređaje gledam da ne menjam često tako da uvek gledam neku višu srednju klasu ili iznad nje koja će taman dovoljno da posluži do izlaska nekog novog modela koji će da donese neki značajniji napredak nekom novijom tehnologijom ili nečim drugim ili dok nekoj tek izašloj ne padne cena u dovoljnoj meri...
Moj ti je savet da nikako ne uzimaš TV manji od 43. Hisense nije loš izbor za te novce. Koliko znam taj TV je 4k uhd TV, i teško da ćeš naći bolji za taj novac kod nas.Pozdrav svima,pratim temu i imam dilemu,trilemu,...Koji tv uzeti?Najblizi sam modelu Hisense h50a6100 cena 370 eura ili za dosta manje para Hisense h32m2165hts 150 eura. E sad u ovoj jeftinijoj varijanti ima i Fox sada sa 5 god garancije.Pitanje sta uzeti ako se odlucim za manju dijagonalu a ako ipak resim vecu da ima nesto bolje za te novce?Hvala
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Prijatelju razliku što se tiče kvaliteta slike nećeš imati nikakvu. Jedina razlika između ova dva modela su boja jačina zvuka drugačije postolje možda neki HDMI ili USB port više. Softverski su isti budi siguran u to.Moja muka jos traje, sad se dvoumim izmedju LG 50UK6750PLD i LG 55UK6500MLA. Ovaj prvi mi deluje kvalitetnije i naginjem ka njemu ali nisam siguran da li cu na kraju dana da zalim za dodatnih 5" ovog drugog modela...svaki savet dobrodosao
Prijatelju razliku što se tiče kvaliteta slike nećeš imati nikakvu. Jedina razlika između ova dva modela su boja jačina zvuka drugačije postolje možda neki HDMI ili USB port više. Softverski su isti budi siguran u to.
Veći većiUvek veći. Tu nema dvoumljenja. Brzo se čovek navikne na veći ekran.
Moja muka jos traje, sad se dvoumim izmedju LG 50UK6750PLD i LG 55UK6500MLA. Ovaj prvi mi deluje kvalitetnije i naginjem ka njemu ali nisam siguran da li cu na kraju dana da zalim za dodatnih 5" ovog drugog modela...svaki savet dobrodosao
Uh, daleko od toga da je slika ista na ova dva televizora.Prijatelju razliku što se tiče kvaliteta slike nećeš imati nikakvu. Jedina razlika između ova dva modela su boja jačina zvuka drugačije postolje možda neki HDMI ili USB port više. Softverski su isti budi siguran u to.
Pozz
Sent from my Huawei Y7 prime
Reko sam da su softverski isti....Uh, daleko od toga da je slika ista na ova dva televizora.
50uk6750 ima VA panel, sa direct LED osvetljenjem. 55uk6500 ima IPS panel sa edge LED osvetljenjem.
Svaki tv ima svoje prednosti i mane svojstvene VA tj. IPS tehnologiji. Izaberi na osnovu toga šta tebi od ta dva više odgovara.
VA panel kod LG je isključivo na 50" i 70" ekranima. Ne postoji VA panel kod LG od ovogodišnjih modela a da nije 50" ili 70"kod lg-a, a i ostalih su paneli po serijama tako da u ovom slucaju uk600-680 je verovatno isto sto se slike tice razlika je kao sto je receno region, okvir, neka softwerska podrska, postolje, daljinski... uk69-70 verovatno dobijaju neki local dimming i mozda malo prosiren raspon boja. uk75x-810 je vec drugaciji prikaz i nanocell, uk85-95 su sledeca klasa (fald, nanocell, boje) kapiram da je panel isti 85-95 samo se broj zona local dimminga menja. E sad ima varijacija sa VA panelima kod lg-a tako da je vecina 50( i verovatno po neki manji) inca u seriji do 69 sa VA panelom dok su ostali IPS. Tako da nije bitno koji je ukoliko je iz iste serije sto se slike tice tako da je odgovor automatski veci (ukoliko ti neka funkcija sa skupljeg nije preko potrebna).
Samo kažem da neke velike bitne razlike nema...Rekao si da razliku što se tiče kvaliteta slike neće imati nikakvu.
A to što su softverski isti je najmanje važno. Softverski su isti svi LG smart televizori sa webOS 4.0
Uh, daleko od toga da je slika ista na ova dva televizora.
50uk6750 ima VA panel, sa direct LED osvetljenjem. 55uk6500 ima IPS panel sa edge LED osvetljenjem.
Svaki tv ima svoje prednosti i mane svojstvene VA tj. IPS tehnologiji. Izaberi na osnovu toga šta tebi od ta dva više odgovara.
Kakav napredak prelazak na Hisense? Ako koristiš smart opcije nemaš HBO Go, EON, 5 godina naspram 3 godine garancije.A neko da uporedi lg lb650v i Hisense A6100? Da li je i koliki napredak prelazak na Hisense.?
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari