Šta je novo?

Huawei P10 lite

Proveri cenu KZ bubica nisu skupa a zvuk im je fantastičan Ja sam uzeo KZ ZSR i prezadovoljan sam ali su one nešto skuplje i izađu sa shippingom oko 20e ali vrede svaki cent. Razmišljam da uzmem još jedne i od njih napravim blutut sluške obzirom da sam već poručio blutut kabel za njih.

Poslato uz pomoć Tapatoka
Stavi link

Ja prebacio opet fon na C185 i ovog puta radi apdejt.Ubacio servisni 366 i odmah stigao 372.Na FFu pokazuje i da je 376 za decembar odobren,ali ga jos nema.Javljam utiske,posle nekog vremena.tek je instaliran ;)

Ja prebacio opet fon na C185 i ovog puta radi apdejt.Ubacio servisni 366 i odmah stigao 372.Na FFu pokazuje i da je 376 za decembar odobren,ali ga jos nema.Javljam utiske,posle nekog vremena.tek je instaliran ;)
Sto si menjo? Baterija ti je bila super na c432b378....

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Sto si menjo? Baterija ti je bila super na c432b378....

Onako,iz zezanja ;) Dosadilo mi vise sve jedno isto.Rekoh da vidim sta ce sada biti sa C185.Bolja kamera i prednja i zadnja,bolji zvuk,baterija,bez vecih razlika u odnosu na C432 i ono meni naj bitnije.Jos uvek na oktobarskom apdejtu,nisu blokirane teme :D U svakom slucaju,moze uvek da se vrati na C432 ;)

Sta su uradili i ovi sa FFom?Ovo sto pokazuje je haos.Sve izmesano.Pokazuje mi da je odobren 380 (C432) DS i 375 (C432) SS.Pokazuje i za ostale regione,da je odobren apdejt za novembar,ali ne stize ni jedan :) Moze da pokazuje sta hoce,stize kao i po obicaju.Krajem meseca.

Poslednja izmena:
Oba za novembar.
eab836bf17e14a8522f124d2b312003e.jpg
6bfb36c927912f9f0bc52ecb9e70c8de.jpg

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Upravo kod devojke stigao B375 SS za C432.Uvek nam stigne apdejt istog dana. Medjutim kod mene jos nista. Sumnjam da ovaj B185 opet zeza sa apdejtima kod mene.

Upravo kod devojke stigao B375 SS za C432.Uvek nam stigne apdejt istog dana. Medjutim kod mene jos nista. Sumnjam da ovaj B185 opet zeza sa apdejtima kod mene.

To što vam je na C432 stizao isti dan, ne mora da znači da će i na C185. C185 ima druge developere i testere, kao i buildove. Release dates su skroz različiti.

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

To što vam je na C432 stizao isti dan, ne mora da znači da će i na C185. C185 ima druge developere i testere, kao i buildove. Release dates su skroz različiti.

Da li je tebi stigao B376 za C185?Ma napravili lom. Evo pricam sa drugom koji je na C432 SS, i kome su apdejti stizali dve nedelje ranije nego kod mene i devojke. Kaze da kod njega jos nema nista. Huawei haos se nastavlja [emoji3]

Onako,iz zezanja ;) Dosadilo mi vise sve jedno isto.Rekoh da vidim sta ce sada biti sa C185.Bolja kamera i prednja i zadnja,bolji zvuk,baterija,bez vecih razlika u odnosu na C432 i ono meni naj bitnije.Jos uvek na oktobarskom apdejtu,nisu blokirane teme :D U svakom slucaju,moze uvek da se vrati na C432 ;)
Tebi je izgleda zivot dosadan. Ne znam sto ti nick na ovom forumu nije huawei p10 lite. [emoji16]

Sent from my P10 lite using Tapatalk

Tebi je izgleda zivot dosadan. Ne znam sto ti nick na ovom forumu nije huawei p10 lite. [emoji16]

Sent from my P10 lite using Tapatalk
Koliko vidim ovo je stranica o modelu P10 Lite.[emoji3] Mislim da je to i sustina smartphone uredjaja. Da ga prilahodis sebi, a ne obrnuto. Svako ko ga koristi kao obican telefon i ne zamara se oko njega, je jednistavno bacio novac. [emoji3]

Stigo Ota b380 bez Sim kartice, tako da su ovaj put zaobisli operatere...mozda je nesto bolji ili ima neke bitne ispravke koje se naravno ne pominju javno... . Screenshot_20181208-144434.jpeg

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Poslednja izmena:
Meni danas stigao, sve regularno. Kao i uvek. Mt's mreza... 106mb

55398d526a87d9f14640964e47561252.jpg
5ba5a48555ed5a87f95a5cbde2bdb2b8.jpg

Poslednja izmena:
Kod mene stigao juce 380 i sve radi odlicno.Vratio se na C432 DS,jer je sada baterija neuporedivo bolja na C432 u odnosu na C185.Na C185 u stanju mirovanja za 2h ode i 3-4% baterije,dok na C432 za 9h,samo 1%.Definitivno na C432 kod mene apdejti 378 i 380,najbolji od svih od kako sam kupio fon.

Kod mene stigao juce 380 i sve radi odlicno.Vratio se na C432 DS,jer je sada baterija neuporedivo bolja na C432 u odnosu na C185.Na C185 u stanju mirovanja za 2h ode i 3-4% baterije,dok na C432 za 9h,samo 1%.Definitivno na C432 kod mene apdejti 378 i 380,najbolji od svih od kako sam kupio fon.
Opet si na c432 [emoji6][emoji39]. Pa rekoh ti ja, samo se cimas bzvze. Inace Gpu turbo nista za p10 lite. Fake info za c432b378. Ne razumem zasto lazu, ko da smo mi magarci pa necemo skontati da nije ubaceno. Da li je neko uspeo da customixuje teme na ovim verzijama? Nervira me sto ne mogu da promenim izgled nekih opcija. Isto je I kod P10 plus od poslednjeg ota. Blokiraju na svim modelima...

Pa ceo GPU Turbo koncept i jeste jedna velika laž. Tako da, nikakva šteta nije.
Na p10 plus su dodali sigurno, jer mi se pojavio i Game suite nakon ota koga ranije nisam ni imao na tom modelu. I malo bolje radi telwfon, jer su zbog gpu jos nesto optimizovali.

Na P10 Plus su dodali sigurno, jer mi se pojavio i Game Suite nakon OTA koga ranije nisam ni imao na tom modelu. I, malo bolje radi telefon, jer su zbog GPU Turbo još nešto optimizovali.
P10 Plus je skup uređaj, ne smeju tu baš sve da fejkuju. Ali da GPU Turbo nije ni 95% ono što reklamiraju, to da.

Opet si na c432 [emoji6][emoji39]. Pa rekoh ti ja, samo se cimas bzvze. Inace Gpu turbo nista za p10 lite. Fake info za c432b378. Ne razumem zasto lazu, ko da smo mi magarci pa necemo skontati da nije ubaceno. Da li je neko uspeo da customixuje teme na ovim verzijama? Nervira me sto ne mogu da promenim izgled nekih opcija. Isto je I kod P10 plus od poslednjeg ota. Blokiraju na svim modelima...

Vratis mu 376 i sve ok,sa temama ;)

Ljudi evo posle 3 dana nakon updatea redovnog na c432 b375 na mts ss. Baterija neverovatno bolje drži. Na proslim azuriranjima bilo max oko 4h i 15-20 min SOT. Sada sa poslednjim punjenjem 5h i 45 min. Samo da napomenem da nijedna aplikacija nije blokirana, vec je sve automatski.Korisceno yt, fb, messenger, instagram... kao i uvek. Nadam se da ce tako i ostati. Veoma dobro.

Rade li ti teme normalno?

Rade li ti teme normalno?

Rade, ali bez mogucnosti da se menja izgled status trake, setting ikonica, navigacijske trake, i tt.
Menjaju se pozadina, zakljucan ekran i izgled ikona.

Послато са WAS-LX1 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Pa to znači da ne rade normalno...

Na p10 plus su dodali sigurno, jer mi se pojavio i Game suite nakon ota koga ranije nisam ni imao na tom modelu. I malo bolje radi telwfon, jer su zbog gpu jos nesto optimizovali.

Ima game suite odavno, ne sećam se na kom buildu prvi put došao. Otkucaj u search i izaći će.. I ima tamo podešavanja koja želiš da se stave...

Ima game suite odavno, ne sećam se na kom buildu prvi put došao. Otkucaj u search i izaći će.. I ima tamo podešavanja koja želiš da se stave...

Na lite ima od beta verzije jos od aprila 2018. Na plus modelu nije bilo u poslednjih nekolko verzija. Tek sad dodali i naravno xloader 2 tako da mogu da se oprostim od cackanja ili rollbacka u suprotnom mogu da ga bacim.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno