Šta je novo?

Huawei P10 lite

Kakav bre Pie za ovaj fon.Koji je to fon iz Lite serije dobio dve verzije Androida?Jos uvek ni jedan.Zasto bi ovaj bio izuzetak.Najbolja opcija je prelazak na drugi model,a u mom slucaju i drugi proizvodjac.

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Kako ti radi baterija i koja si verzija softvera?

Poslato sa WAS-LX1A uz pomoć Tapatoka

Ja cu da ti kažem koji, p8 lite (ako se računa da je američka verzija krenula od kitketa L04) . Eu model L21 krenuo od lolipopa pa na nugat...
Nema veze za koje tržište je... Eto model koji je doživeo 3 verzije...

Ja cu da ti kažem koji, p8 lite (ako se računa da je američka verzija krenula od kitketa L04) . Eu model L21 krenuo od lolipopa pa na nugat...
Nema veze za koje tržište je... Eto model koji je doživeo 3 verzije...

P9 I p9 plus dobili Emui 8 za kinesko trziste. Krenulo su od emui 4, pa emui 5 pa emui 8.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

Vratio sve na fabricki,kako je bilo.Necu vise da se zezam,jer koliko vidim nema svrhe.Sad je C432 SS,verzija 375.Sve radi odlicno.Baterija dobra.
Hvala na informacijama, ako budem gurao servisni garant ću da pređem na C432 usput.

Morao sam ovo da napravim, bilo je jače od mene [emoji23][emoji23][emoji23]. Huawei P10 Lite circlejerk Srbija.jpeg

Gledao sam rasturanje ovog uređaja, ima na YouTube-u. Pa on je ceo od lepka, i velika je šansa da se upropasti pri otvaranju. Rešio sam da mu dam zadnju šansu pred zamenu baterije. Kako vam radi b380 C432 novembarski patch? Da li drži bolje bateriju od prethodnih, i otprilike, koliko? Zadnji mu je voz pre nego što mu zamenim bateriju, ili ga overim o WC šolju.

Kao sto sam pisao.C432 DS B380 kod mene drzao odlicno bateriju.Sada je C432 SS B375 i malo je brza potrosnja,ali nista znacajno.Sve u svemu,kod mene baterija dobra.

Kao sto sam pisao.C432 DS B380 kod mene drzao odlicno bateriju.Sada je C432 SS B375 i malo je brza potrosnja,ali nista znacajno.Sve u svemu,kod mene baterija dobra.
Jel ima neki build nebitno C185 ili C432 da je bolje držao? Prvenstveno me zanima standby drain koji je ovde katastrofa. Takođe, da li rade teme na b380?

Na C432 DS,posle B378 ne rade teme,a na C432 SS,posle B373.Probaj ti C432 DS B378,ili zadnji B380.sve jedno,pa vidi sta se desava sa baterijom.Kod mene na standbyu,skine 2% za nekih 10h.

Na C432 DS B378 i B380,izgurao i 7h.Sada nisam testirao.Video samo pre neki dan da je baterija izdrzala 4 dana,a sot bio malo vise od 3h.To je sada na C432 SS B375.

Na C432 DS B378 i B380,izgurao i 7h.Sada nisam testirao.Video samo pre neki dan da je baterija izdrzala 4 dana,a sot bio malo vise od 3h.To je sada na C432 SS B375.
Hvala, probaću Dual Sim C432 B380 večeras ako stignem. To mi je poslednja nada. Jel veći standby i SOT nego na C185?

Kod mene jeste sada bolje na C432.Evo sad mi je baterija posle 2d i 13min na 53%.a sot 2h.Mada ima tu i 2 ipo sata razgovora ;)

Znaj samo,da neke teme mogu da uniste bateriju.Pogotovu ove koje su za Emui 5.

Da bre.Ubo i ja neku za Emui 5,baterija ide ko luda.Onda mi Alexxx1,rece sta je problem.Obrisao temu i sve se vratilo u normalu.

Stize danas i B377 za C432 SS.Jedina promena,umesto novembar,pise decembar :D

Stize danas i B377 za C432 SS.Jedina promena,umesto novembar,pise decembar :D
Stiže meni macola da razbijem ovo. Uradio sve kao što ste rekli, C432 B380. Isto kao pre. 2H SoT, na standby skida više nego kada je upaljen ekran. Fizički kvar, nema šta.

I meni više skida kad je ugašen ekran, haha. Još nešto čudno se dešava. Imam smart cover flip za p10 lite. Konstanto mi se grebe folija, takodje i desna ivica telefona ima blage linije gde počinje da se zakrivljuje staklo. Da li je moguće da mi ova futrola grebe toliko telefon?

Stiže meni macola da razbijem ovo. Uradio sve kao što ste rekli, C432 B380. Isto kao pre. 2H SoT, na standby skida više nego kada je upaljen ekran. Fizički kvar, nema šta.

Au brate.ocigledno da nesto nije u redu sa telefonom.Probao si sve moguce verzije i isto.Kod mene baterija lepo drzi i na B377.

I meni više skida kad je ugašen ekran, haha. Još nešto čudno se dešava. Imam smart cover flip za p10 lite. Konstanto mi se grebe folija, takodje i desna ivica telefona ima blage linije gde počinje da se zakrivljuje staklo. Da li je moguće da mi ova futrola grebe toliko telefon?

Ja tu futrolu koristio jedan dan i odmah bacio.Unakazila foliju isto.Sada samo folija i nikakav problem.

Mozete mi onda preporuciti neko staklo full sto prekriva sa alija ako je neko narucivao? Ja sam jednom narucio i nije bio dobar lepak na tom staklu.

Kod mene od prvog dana samo folija i niti jedne ogrebotine ili bilo kakav problem.neka ti ne ispada fon,jer nema bolje zastite od samog vlasnika telefona ;)

Mozete mi onda preporuciti neko staklo full sto prekriva sa alija ako je neko narucivao? Ja sam jednom narucio i nije bio dobar lepak na tom staklu.
Ja sam bio uzeo neku 5D plus glass, kao i za p10 plus isto, ali za razliku od one za p10 plus ova je bila losa sa slabijim lepkom. Generalno jos uvek je na telefonu ali u jednom uglu stalno se puni vsxduhom koji moze da se istisne, tako da ne kupujem nista vise za p10l. Fabricka folija mi se bila sjbla posle nekih dva, tri meseca. Mala ogrebotinica i odma se bila napunila vszduhom. Posle sam imao pancirnu foliju koja je bila bas losa, a za lepljenje je bila katastrofa zezancija. Tako da ne uximam nista vise makar se razbio u paramparcad.

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk
a6d9020bfee4bae3aed4e56f4f0db95c.jpg

Poslednja izmena:
Opet izgleda da ovi brljave sa apdejtima.Na C432 SS stigo za decembar,dok za DS izgleda jos nikome.

Opet izgleda da ovi brljave sa apdejtima.Na C432 SS stigo za decembar,dok za DS izgleda jos nikome.
Nema nista za DS c432, jos nije ni odobren. Stici ce, ako mogu da zeznu jos nesto. Ranije smo jedva cekali Ota da kao nesto poprave, a sad stigne Ota vise strah....

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Cudno.Drug ima DS i uvek je apdejt kod oba,stizao istog dana,bez obzira dali je kod mene SS ili DS.Kod mene juce stigao na SS 377,a kod njega na DS jos nista.I jeste,nije jos ni odobren.Ko ce vise znati sta mrse.

Vrh Dno