Šta je novo?

FIFA 19

Što je još gore cene rastu. Ja kupio danas TOTW Baillyja za 125k,dok sam ga prekjuče mogao uzeti za 90k.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Svake godine skoce cene kada su promo packovi.

Ja naravno nisam nista izvukao, a pokusao sam da pohvatam skoro sve SBC-ove. Higuain je pre mesec dana mozda nesto vredeo, ali sada kad izvucete 88 i prodate ga za 30k, na ovu kolicinu coina je to kap u moru. Od jacih kartica nisam izvukao vise nista, od srednjih, samo jos Falcao. Sinoc je bilo dobrih SBC-ova koje smo svi prespavali. Sve u svemu, oko 60k u plusu, malo zabave sa otvaranjem packova i to je to. Naravno, nisam kupovao promo packove za coine (ili ne daj boze FP).

Bice malo smor grindati za Pedra ove Rivals utakmice koje traze golove spanaca, ali ne verujem da ce biti pretesko jer imam Kokea i pokusacu sa Moratom da izguram. Jedva cekam da ga probam, a lomim se da uradim i Sturridge-a.

Vikend liga po obicaju uzas, hvala bogu, poslednja sa automatskom AI odbranom.

Steta sto su ljudi odustali na forumu od Fife, tema je potpuno zamrla.

Poslednja izmena:
Kako mislis poslednja sa Al odbranom? Vracaju na staro kao prosle?
To bi vec bilo lepo.
Ja se vracam posle cetvrtka Fifi, imam taj Drzavni strucni i eto me opet. [emoji6]
Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Pa to mislim, kao prosle godine.

AI odbrana vise nema uticaj na PCu? A ja se cudim zasto imam 7-0 lagano trenutno, jer se naravno manuelno branim

Poslednja izmena:
Posle dve godine opet sam se vratio fifi i zaista je očito da ogroman broj ljudi ne ume da igra odbranu.

90% ljudi fokusira i vija isključivo igrača sa loptom, visok presing, nemaju strpljenja da odigraju odbranu, pa čak i u tom vijanju lopte i igrača izvlače štopere, ne znaju da brane prostor, ne puštaju brzo trčanje. Ključ sada kao i uvek je da se brani prostor i drugi/treći potencijalni pas protivnika, osim ako situacija ne nalaže suprotno.

Pri tome većina šablonski igra i napad, tj. očekuju da svi igraju bezglavu odbranu i da će sa iniciranjem prostog duplog pasa i lopte na suprotnu stranu rešiti sve probleme. :d

Poslednja izmena:
^ Pa i diskutabilno je, ja bas susrecem redovno one strpljive koji ne menjaju igraca tek tako. Ali se po odbrani vidi sta da ocekujes od protivnika.

Kante i Firmino od Premium PL upgreadova otvorio 10-tak. Taman sam mog tradeble Kante-a prodao za 460k :) Razm. da prodam kimpembea i lalu da kupim walker-a, van dajka i de gea-u.

Trenutni tim i rezerve.

Capture.JPG
2.JPG
3.JPG

Poslednja izmena:
Konačno će se ovi što igraju constant pressure umarati. Bilo je krajnje vreme.

@goxy slabije igram na pc i cini mi se da je situcaija sa constant pressure jos gora nego pre peca.

@goxy slabije igram na pc i cini mi se da je situcaija sa constant pressure jos gora nego pre peca.
Pa ja igram na xboxu. Ne znam jeli peč predviđen samo za PC.

Kakva su vam misljenja za Single Player Draft ? Dobio sam ovaj token iz weekend tasks, tim u draftu bar za testiranje i osecaj ubi boze, Neymar, Mbappe, Best, Lampard, Ronaldo, bez 100 hemije Ultimate tezinu sam dobio 10:0 prvu. Vidim da se dobijaju packovi, opet utoli se zedj za otvaranjem istih a vidim dosta pozitivnih komentara u FIFI 19 da su ljudi izvlacili poprilicno pristojne kartice iz nagrada..

Da li Draft moze da se pocne pa nastavi lupam sutradan ?
Da li se nakon 1-og wina dobija nov draft token ? Posto vidim da ima po sajtovima u prize za 1 win (single player).

Ja sam zaboravio na to, ali ako nista drugo zanimljivo da se probaju igraci, a opet ja igram onaj djavo na androidu koji je simulacija fut drafta vec danima..

Konačno će se ovi što igraju constant pressure umarati. Bilo je krajnje vreme.

igram obican mod, i 2 stopera su mi constant pressure, i brze se sad umaraju... ima i likova koji stave svima kojima mogu constant pressure

Sta je ovo ljudi moji jesu li ovo istine?

ikn.jpg

Da li se isplati ovaj sbc za Staridza? Koristi li ga neko, kakav je?

Koristim ja. Svi kazu da je uzasan zbog 2* wf, ali nije los iskreno... Sad da li se isplati za 100k, zavisi od toga koliko coina imas, da li koristis BPL tim, da li volis untradable kartice.. meni je ok, uparicu ga sa FB Pedrom koga danas dovodim u klub samo da ispunim objective od 30 golova u Rivalsima.

Slozim sbc za Sancha, kad iz packa izleti Oblak,i medju istalim igracima Pogba :)
5c01dbad13d40c11b7f1bc8290fd9021.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ja dobio nekoliko igraca po 10k u 2 rare mega packa i 1 mega pack od taskova koji sam sacuvao za danas da otvorim. Tako da manje vise okej, PL Fitness squad polako prelazi u nesto ozbiljnije.

Koristim ja. Svi kazu da je uzasan zbog 2* wf, ali nije los iskreno... Sad da li se isplati za 100k, zavisi od toga koliko coina imas, da li koristis BPL tim, da li volis untradable kartice.. meni je ok, uparicu ga sa FB Pedrom koga danas dovodim u klub samo da ispunim objective od 30 golova u Rivalsima.

Ovo mi je trenutni tim, ozbiljno se lomim da odradim.

https://imgur.com/zNy11ZP

Toliko me Werner zivcirao u drugim ekipama da sam ga morao uzeti i stvarno je zver,u osam utakmica 15 golova. Sada se razmisljam da uzmem negovu IF karticu.

Imam problem.. Sa fitness ekipom gde su mi Lacazete, sada upao i Jesus (iako mi deluje natraljavije na ST), Coman, Lucas (plava karta), i onda ostatak ekipe bas low/jeftino do 1000 coinsa, imam 2x bolje rezultate. Igra i kazem generalno igra je mnogo brza, pasovi fluidniji nema gresaka, pozicioniranje itd dobijam kako Rivals tako i SB odlicne rezultate, i onda svakog puta pomislim kad sa fitness timom tako odradim onda cu tek da razvalim sa Grizmanom, Saneom (plava karta), Ben Yedderom, Thaivanom, u odbrani Lala, Umtiti, Marcelo.. golman Lloris, kad ono igra za 0.5x sporija. Pozicioniranje katastrofa, ne mogu sansu da stvorim HAOS. Apsolutno iste custom taktike, cak sam menjao i formacije ingame da probam druge medjutim nista..

Dodje mi da prodam Grizmana odmah uzmem Mbappe-a i ostatak uklopim sa PL squadom ili eventualno pocnem da radim izrazito spansku ligu.. Da li je moguce da Sane na LW i crvenim linkom ka Grizmanom i dole na LB sa Marcelom (chem 7) unisti ekipu ili to nema veze ? Realno on mi je untradable, nije da se pokazao bolje od jeftinog Comana ali sam hteo njega da forsiram. Zbog njega i guram Kroosa na midu zbog hemije, mada imam neke planove.

Poslednja izmena:
Kupi nekoga na LW iz Spanske lige da imas full chemistry i zameni ga sa Sane-om kada pocne utakmica.

Šta mislite
1b7864c56f8c959407d195e0c21a11b8.jpg

booom.jpg

Jos pola miliona lagano :D

Jos danas dobijem ut Pikea, Pjanica i cetiri totw karte, ovo je najbolja sezona ikad :D

Brate, sta im radis? [emoji847] Cestitke! Ludilo![emoji108]

Ne znam sta bih rekao, ovo stvarno nisu istine i nisu normalne stvari, sere me za medalju :D

Hvala, nadam se da cete svi vi sa ove teme dobiti dobre karte u packovima mozda da vam ih ja otvaram haha

Ja se sada vracam na Fifu. Polozio Drzavni strucni, i sada mogu da se igram. [emoji108]

^ Ja bih polagao jos jedan unapred radije :D Uzimam samo coinse, packove ne gledam, jurim Rank 1 u Rivalsima i ciljam Elite 2 u SB i to mi je cela nedelja sa Fifom :(

Neka hvala, ne bih mogao opet da prolazim kroz sve to. [emoji847]

Nazad
Vrh Dno