Da li je moguce instalirati gcam na MIUI 10?
Instalirati možeš ali neće da radi.
Da vidite download progres morate da iskljucite data transfer tool.Imam. Nema progresa kod mene.
@Zile995 ..jel imas problem sa download-om na los 16 ? Nema progresa ni sa playstora ni sa browsera?..a nije pixel pa da brisem data transfer tool [emoji16]
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
1. Settings>Apps & Notifications>See all apps>Click on 3 dot menu>Show system>Scroll down & click on Android setup>Click on Storage>Clear cache & storage>Force stop
2. Go back>Scroll down>Select Download manager>Click on Notifications>Uncheck all three options (In progress, Done & Queued) and check again>Click on storage> Clear cache>Force stop
3. Restart the device
4. That's it. Now download an app and check!!
*mjau**mjau**mjau*,za koj moj imam 60fps ako ne mogu da ga koristim?
Nista, kasnice ti video u odnosu na zvuk ili ako bas hoces 60fps, stavi custom rom i ubaci gcam@dusanbbgk: A sta ako zelim nesto da snimim u 60fps? Posebno kada su dobri uslovi osvetljenja...
*mjau**mjau**mjau*,za koj moj imam 60fps ako ne mogu da ga koristim?
Ja ne vidim nigde u opcijama 60fps na 1080p samo 30fps?Danas sam naleteo na cudan problem...
Posle apdejta na MIUI 10,stock kamera je dobila mogucnost snimanja u 60 fps na 1080p...
Medjutim,kada pustim snimak na telefonu ili na kompu,video ide brze od zvuka...
Nije bitno koji je plejer u pitanju ni na kompu ni na telefonu...
Da li neko zna kako da resim ovu *******ciju?
Hvala![]()
Isključi battery optimization za WApp. Battery -> Tri tačkice u gornjem desnom uglu -> Klikneš na Not Optimized, pa prebaciš na All apps -> Nadješ WApp -> Don't optimize
Opet kasne notifikacije, malo manje, ali...
Hvala, radi i za Play Store.Meni je na LOS 16 na poco f1 pomoglo ovo uptstvo:
Ali nije baš najbolje... Probaj da ga obrišeš, znam da je @r!sc! brisao pre gašenja optimizacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari