Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

@Zile995 koji gapps preporučuješ za ovaj
los 16? pico, nano, micro...?

Ne mogu da testiram na Nougat trenutno. Editovao sam post i dodao nougat module, probaj. Yellow flash fix Magisk module bi trebalo da radi na svim romovima, jer je to Magisk skripta.

@marcobuu Koristim pico jer ima najmanje bloat-a. Pico ili nano, biraj. Nano ima onaj face unlock i google search app.

Poslednja izmena:
Ja flesnuo nano...poslednje...sve radi kako treba

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Hm..kako bese da popravim download notifikaciju sa gpaly?

Zile stavio Mido zajednicu u stanje pripravnosti [emoji3] .

Ako je ili bude smoooth kao Nugat, biće opasan posao. Tek povratkom na LOS 14.1 vidim kako Oreo verovatno ima neke blobse ili comite za kočenje [emoji3] .

Jeste smooth ovaj los 16 ALI nema ona fina podesavanja koja volim kod CrDroid-a koji je takodje smooth.

Da li je moguce instalirati gcam na MIUI 10?

@Zile995 ..jel imas problem sa download-om na los 16 ? Nema progresa ni sa playstora ni sa browsera?..a nije pixel pa da brisem data transfer tool [emoji16]

Imam. Nema progresa kod mene.

Danas sam naleteo na cudan problem...
Posle apdejta na MIUI 10,stock kamera je dobila mogucnost snimanja u 60 fps na 1080p...
Medjutim,kada pustim snimak na telefonu ili na kompu,video ide brze od zvuka...
Nije bitno koji je plejer u pitanju ni na kompu ni na telefonu...
Da li neko zna kako da resim ovu *******ciju?
Hvala :)

@Zile995 ..jel imas problem sa download-om na los 16 ? Nema progresa ni sa playstora ni sa browsera?..a nije pixel pa da brisem data transfer tool [emoji16]

Meni je na LOS 16 na poco f1 pomoglo ovo uptstvo:

1. Settings>Apps & Notifications>See all apps>Click on 3 dot menu>Show system>Scroll down & click on Android setup>Click on Storage>Clear cache & storage>Force stop
2. Go back>Scroll down>Select Download manager>Click on Notifications>Uncheck all three options (In progress, Done & Queued) and check again>Click on storage> Clear cache>Force stop
3. Restart the device
4. That's it. Now download an app and check!!

@dusanbbgk: A sta ako zelim nesto da snimim u 60fps? Posebno kada su dobri uslovi osvetljenja...
*mjau**mjau**mjau*,za koj moj imam 60fps ako ne mogu da ga koristim?

Kasnice video u odnosu na zvuk i onda ceo prvi deo videa deluje ubrzano,a onda samo stane i onda ide samo zvuk do kraja videa...
Mozda oni sami ispeglaju to u sledecem apdejtu...
Ne zelim da stavljam custom rom,jer se svako zali na po nesto na svako me od njih, i ne eksperimentise mi se par meseci dok ne nadjem sta mi najvise odgovara...
Svakako je cudna *******cija u pitanju...

Pa vise ima mana miui... No dobro, svako koristi ono sto mu odgovara... Iskreno, ne nadam se da proradi 60fps na miui base romovima

Danas sam naleteo na cudan problem...
Posle apdejta na MIUI 10,stock kamera je dobila mogucnost snimanja u 60 fps na 1080p...
Medjutim,kada pustim snimak na telefonu ili na kompu,video ide brze od zvuka...
Nije bitno koji je plejer u pitanju ni na kompu ni na telefonu...
Da li neko zna kako da resim ovu *******ciju?
Hvala :)
Ja ne vidim nigde u opcijama 60fps na 1080p samo 30fps?

Meni je proradilo i za Play Store.

Sent from my Poco F1 using Tapatalk

Ne radi link, ne može da se skine taj A2 port i prijavljuju da ne radi FP. Na whyred verovatno sve radi.

Dobar je ovaj LOS16 zadnji, fluidan je kao LOS14.1. Samo još miracast (nisam siguram, ali možda je google ukinuo podršku na AOSP?) i display delay da srede.

Opet kasne notifikacije, malo manje, ali...

Ali nije baš najbolje... Probaj da ga obrišeš, znam da je @r!sc! brisao pre gašenja optimizacija. Nemoj restore iz TB-a.
Meni je na LOS 16 na poco f1 pomoglo ovo uptstvo:
Hvala, radi i za Play Store.

Upravi skidam mia2 javim kasnije sta je i kako je

Probao danas LineageOS 15.1, nekako mi na prvu nije legao. Zatim sam instalirao Pixel Experience, koji sam ranije koristio na Nexus 5, pa sam računao da ću biti "na svom terenu". Pitanje: da li postoji mogućnost da se ikone prikazuju u 4 kolone i kako da eliminišem belu pozadinu oko ikona? Da li i jedno i drugo mogu da rešim nekim Launch-erom i koji preporučujete?

Nova launcher.po meni najbolji..+ tesla unread za notifikacije

Sa skidanjem optimizacije poruke su stizale, ali bilo je malo kašnjenja. Nikad mi na LOS 15.1 nije radilo valjano. Bilo je bolje na Cardinal AOSP. Sad na LOS 14.1 radi sve perfektno.

Nazad
Vrh Dno