Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Možeš da skineš u Downloads.

Ove trenutno koristim:

Screenshot_20181117-133104_Magisk_Manager.png

Los extended je odlican rom...mada ovaj zadnji crDroid je za svaku pohvalu...zile gde da potrazimo taj audio fix modul?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Samo da ga sredim, postaviću vam link :)

Koristi li neko NewPipe? Da li je jedina opcija za DL zasebno audio i video?

[emoji106][emoji869]

CrDroid 4.7.1 franko kernel r15custom ,fon star 14 meseci

4612fc3a3656074951522d3976b640d2.jpg

Poslednja izmena:
Kakvo je stanje na LOS 14.1 što se tiče kamera app? Rade li u potpunosti GCam bazirane na 5.1.018?

Slabo koristim kameru msm da sam slikao desetak slika od kako je kupljen telefon, tako da nisam neki sagovornik na tu temu.

Ono sto je moj prioritet je baterija i da je rom fluidan a za to nemam zamerki za Los, sa Miui-jem nikad nisam bio dobar drugar jos od pre zato sam ga dekontaminirao,

Bio je na telefonu koliko je trebalo da se otkljuca BL.

Gde je @Kidence, da nema neko njegov tel?

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Javim kasnije.*mjau**mjau**mjau*..flashnuo Revolution os da isprobam..

Sent from my sGSI using Tapatalk

Aktuelna GCam koja radi 100/100? Prestao sam da pratim, pa da vidim dokle je stiglo...

@dusanbbgk ja koristim GoogleCamera-Pixel2Mod-Arnova8G2-V8.2.apk
..radi odlicno

Za sada dobar, jedino mi adaway izbacuje gresku posle reboot-a ponekad...Mislim da live display nije bas ..na auto je podesen I nakon reboot-a ne radi nocni rezim

I ti koristiš LOS night mode :) To se može desiti ako je developer menjao KCAL vrednosti preko kernela, ili ako si postavio da posle podizanja primeni KCAL.

Aha znaci to mi pravi problem...ne znam dali podrzava spektrum kernel..cekam da mi odgovori [emoji23]

Da, ako koristiš night mode, ROM se prebaci na live display podešavanja, tamo moraš da menjaš vrednosti. Za burn in fix držim na 90% RGB vrednosti.

Spectrum, koliko znam nijedan ROM sa stock kernelom. Osim onog LOS Extended sa onom smešnom aplikacijom.

Taj extended rom nije tako los.mada ima i boljih sada...crDroid , viper os,pa cak i ilusion project
Miui pro sGsi port je odlican (par manjih bagova) dejli drajver..baterija fenomenalna uz dobre performanse , radi gcam

Poslednja izmena:
Kako naci sta mi pravi problem? Preko noci otislo, koliko, 20+ % baterije. Android system i android. Mislim da mi reboot ovde nece pomoci.
4d82ff45e9167743bf761a9b6b12d722.jpg
8005c8c9a0d19f877f2366aa56702982.jpg

Kako naci sta mi pravi problem? Preko noci otislo, koliko, 20+ % baterije. Android system i android. Mislim da mi reboot ovde nece pomoci.
4d82ff45e9167743bf761a9b6b12d722.jpg
8005c8c9a0d19f877f2366aa56702982.jpg

Uradi apdejt Play services sa apk mirror. Zadnjih nekoliko verzija zdere bateriju. Čini mi se da se stabilizovalo zadnjih dan,dva.

..radi odlicno

Pored te odlično radi i MGC_6.1.013_B-S-G-based_v.0.1a_TlnNeun.apk
Radi i video na obe kamere. Night mod takođe radi i nije crn ekran kao kod nekih. Brutalne fotke pravi night mod. Jedino prednja kamera pravi zelene fotke. Za tu svrhu najbolja Arnova8G2-V8..

..radi odlicno

Ova mi radi lepo, malo su mi boje prenaglasene, al ok...
Pored te odlično radi i MGC_6.1.013_B-S-G-based_v.0.1a_TlnNeun.apk
Radi i video na obe kamere. Night mod takođe radi i nije crn ekran kao kod nekih. Brutalne fotke pravi night mod. Jedino prednja kamera pravi zelene fotke. Za tu svrhu najbolja Arnova8G2-V8..
Ovu ne mogu da instaliram na crdroid 4.7.1!? Je l' su ove 6.x.x samo za pie romove?

Nazad
Vrh Dno