Cudi me da su ovoliko uspeli da za*eru. Pa Bf3 koji je ozbiljan upgrade u odnosu na Bad Company 2 po pitanju enginea i svega, je daleko manje bagova imao nego ovo, a ova V mu dodje reskin od BF1..
Ja sam BF3 branio do kosti jer tada nije bilo izbora, ali je BF3 na staru bio krš. Ne znam koliko se sjecas. Prvenstveno iz razloga sto su, kako sam gore napisao, igru pečovali samo onda kada bi DLC izlazio jer je na konzolama pečovanje skupo a nisu htjeli da razdvajaju komjuniti izmedju PC-a i konzola.
Sve sto syebu poprave tek za tri mjeseca. Da ne kazem koliko je bilo čitera jer je igra bila šuplja. Gdje su propadanja kroz mape i teksture. Nemogucnost preskakanja ograde. Kada preskaces balkon na karkandu, igrac misli da skace iz aviona i razbije se od "nesto" u zraku.
Ja se ne mogu sjetiti igre u kojoj si mogao više da gličaš kao u BF3. Postojali su youtube kanali koji su na dnevnoj bazi otkrivali nove gličeve, penjanje na zgradu gdje nisi trebao. Popnes se na metro i trollas ljude sa C4 kroiz teksture. Od samog starta su se ljudi penjali na MAV-u i vozili se na mjesto gdje nisi trebao. DICE kao "Popravi" a oni podju radiit isto samo prone preko MAV-a. Kada je tek igra izasla, kada MAV prodje kroz igraca, ubije ga ali MAV ne eksplodira. Na bazaru ili metrou prodjes kroz 20 ljudi.
Sjeti se da su na MAS26 fragove greskom zamjenili metcima pa ispalis desetak metaka odjednom koji prave 30dmg: https://www.youtube.com/watch?v=7etkyKnp3NE
Morali smo trpiti taj exploat tri mejseca.
Trebala im je dobra godina dana, ako ne i vise.
Jel moze neko da ne primeti tako nesto?a jel neko primetio neki sitan detalj, neko cudno poskakivanje leseva, kad ostanu ono neko vreme da leze, pa imaju neke cudne tikove i odskakuju i bacakaju se po tlu? 😀 😀 😀
Ima gomila bagova u igri, ali zar niste navikli na to već od Battlefield-a do sad? Meni više smeta to što je nekako prazan, ali mi je zanimljiviji od BF1 definitivno... Pokušao sam da sumiram utiske u videu:
https://www.youtube.com/watch?v=Ivbqk4njU74
Osim to za spawn na avionu sve sam bagove prosao i doziveo za 4-5h igranja. Uzas!Bagova ima.Ragdoll tj lesevi imaju epi-napad.Ne moze da se spawnuje na gunner sediste u avionu 70% vremena.Koraci tj zvuk istih nedge se cuje negde se ne cuje.Neke puske(snajperi uglavnom) i neke medic puske glave na reloadu.Tj animacija reloada ne postoji nego kao da se metak zaglavio.Treci dan Operacija /frontlines kao sto rece Kurajber glavi s vremena na vreme na 00:00 pa partija ne moze da se zavrsi.Bombe u day 1 operacijama OPET propadaju kroz zemlju/ne mogu da se pokupe i ako su to "patchovali".Popravljeno je ali se opet pojavljuje.Ne postoji dodavanje novih assigmenta u toku igre ako se zavrsi neki.Ne postoji menjanje specijalizacije na oruzju u toku partije.Ne pamti podesavanja set-upa oruzja ako ga slucajno promenis u igri, pa kad izadjes u Main menu-iju nekad vraca na stari set up.Ako se desi D/C sa servera i ako ste zavrsili neki assigment i dobili nagradu posle restarta igre nekad je assigment resetovan.TTD nije strasan kao u beti ali se desava da padnete mrtvi uz osecaj da ste pali od jednog metka.KE7(support) je laser kad se dodaju specijalizacije.MG34 takodje.Na Hamada-i su tenkovi skoro necujni.Fjord mapa i prisustvo Bombera - bespotrebno/ljudi abuse-uju.Bacanje malog poucha kod supporta nekad je nemoguce.Crash to desktop - no reason. Itd itd. Daleko od sredjene igre i ja se napucavam al pratim sta se desava po mapi...Ko zna sta jos ima pored ovoga prijavljeno a da nisam sam primetio 🙂 Sledeci patch dolazi 4. Dec sa prvim delom Tides of War-a. Do tad mozemo da placemo...

Jel ima neko problem sa preskakanjem prepreka? Meni je jump na numercko 0 i recimo kada sam u vodi na Roterdamu i treba da izadjem na ulicu u svakom BF je samo pritisnes jump i imas animaciju kako preskace. Ovde nista moram na merdevine. Isto sa drugim objektima, ne mogu zidic da se prebacim preko njega normalno, jedino ako je dovoljno nizak bukvalno ga preskocim. BF1 sve normalno radi. Glupa stvar ali jako iritira.
@bahamud, a gde nestade posle dve partije? ja sam ostao jos jedno sat i po, bilo je dobro 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari