Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Magisk -cts profile:false ..play store not certified..zasada toliko od pixel roma

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

I kod mene je isto. Dev je postavio rešenja na xda.

Stock kernel je od LOS15.1, nema KCAL podešavanja, a dobro radi.
Hvala @Zile995. Nemas nameru da menjas telefon?
Nema na čemu. Za sada ne, videću sledeće godine.

Zile nije mi dobar ovaj pixel..i baterija ocajna + ne meri ni sot ni potrosnju..resetuje non stop..šteta

Zile nije mi dobar ovaj pixel..i baterija ocajna + ne meri ni sot ni potrosnju..resetuje non stop..šteta

Kod mene ne resetuje. Ali stock kernel nema KCAL pa sam ga promenio. Rom ima podešen KCAL za stock kernel koji nema screen podešavanja :D

Mada, više mi se sviđa LOS15.1

To je block OTA, instalacija jedino prolazi na V9.6.3.0.NCFMIFD (to je koliko znam zadnji global stable)

U linku piše V9.6.3.0.NCFMIFD-V10.1.1.0.NCFMIFI

V9.6.3.0 -> V10.1.1.0

Poslednja izmena:
Ja imam tu verziju,ali mi ne prolazi update. Sta koristite za backup aplikacija, fajlova?

Probao sam stable 10.1.1.0 sa xiaomi.eu ali ne radi fluidno kao weekly verzije. Ima i laga i seckanja. Nije mi se svideo.

Moze ako ti tel ponudi, ili skini pa idi na update

Sent from my MI MAX 3 using Tapatalk

Jel ima dolby za oreo? Koliko vidim preko magiska nema(samo nugat), a na xda je nekima upao u bootloop zbog lose instalacije.

Ima nekih u Telegram grupi: @rn4dl

896c443cf0a3683751805b63219158d4.jpg

Poslednja izmena:
Instalirao sam preko twrp i jedna aplikacija sa home scren-a je nestala (ne mogu da provalim koja), a dolby ikone nema nigde. Jel sam nesto zeznuo ili tako treba? [emoji4]

@YT Vanced je nestao, a ima ga u magisku..tj stoji da je instaliran. Rekao bih da sam preko magiska trebao da ubacim dolby.
f79bf6368be09cbb2626eb6a68e8656c.jpg

Poslednja izmena:
Sada LOS15.1 build-ovi izlaze svakog dana. :)

Poslednja izmena:
Videh i ja upravo, samo izgleda da u poslednje dve verzije nema nikakvih izmena..
A @r!sc! se uplašio da prestaje podrška za LOS 15.1 [emoji1]

P.S. @Zile995 ovaj poslednji Underground kernel baš fino radi, po meni bolje od franco r13 [emoji4]

Sent from my sub-etha-sens-o-matic

Hvala. :)

Imaš i battery profil, ako želiš manju potrošnju. Jedino nisam uspeo da sredim conservative vrednosti posle reboot-a, pa se mora profil promeniti ako smeta.

Još multitasking treba doraditi, malo zRAM i LMK da tweak-ujem, da drži više app (kao franco).

Poslednja izmena:
A sačekaj do sjutra, rečeno je da se dev mora javiti, inače EOL :)

Sviđaju mi se izmene koje donose ove nightly verzije :D

Slažem se oko kernela - zadnji Žiletov strašan.

Poslednja izmena:
Izmene su jedinstvene [emoji23]

Nazad
Vrh Dno