Šta je novo?

Xiaomi Mi 8 (Gcam prvi post)

Ako moze touchwiz da fura, miui može sigurno isto.

Cek,on zbog notch-a nema notifikacione ikone,nego tek kad se spusti panel?

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Da, za sad. Sredice to.
Ovaj MIUI je miljama ispred TW. Ima i on svoje bubice ali daleko manje nego TW i daleko bolje radi mob. [emoji4]

Ja nisam bio zadovoljan pixel 3 ROMom na mix2s. Mnogo bolji mi je Hovoc OS ROM.

Sent from my MIX 2S using Tapatalk

Od celog pixel roma ja bih jedino voleo da imam GCam. Stock Android mi je bzvz. Da hoću nešto klot kupio bih ajfon.
A ovo za notifikacije može da se sredi instalacijom moda.

Imate notifikacione ikone u miui10 beti.
9ce9e017975f18e8e694166a711fe41a.jpg

Gesendet von meinem POCOPHONE F1 mit Tapatalk

Tek sada videh da kao ima.. ali kod mene se pokaže na sekund pa se onda vrati sat :)

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Stiglo mi staklo ali je crni okvir malo manji od telefona. Baš me nervira, to će mi verovatno smetati. Šta kažete da li ima neko bolje ili su sva ovakva. Za ona čisto bela providna svi kažu da su dosta manja, jedno sam i video. Jako ružno deluje. Pomagajte šta da kupim i gde nisam više pametan.
4f9e9b86a5b7be7f3016b2ec1b94e1ea.jpg
1c0cc9b50bfa0f325372dd8899448870.jpg
f2b4ca3623f346af2838cc3a0b34b971.jpg
7b7f8b1835e5957726b84912c218e855.jpg

Послато са MI 8 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
@Maxi69 pazari tough armor i ništa na ekran ;)

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

@maxi69
Ja sam koristio takvo staklo od Nilkina,bilo je extra,samo sto su mene nervirale ostre ivice,pa sam ga batalio...

A reci mi da li je i kod Nilkin-a tako uži okvir kao kod ovog mog ili je dobar, i kako misliš imao je oštre ivice?

Pa ravno odsečene verovatno, nisu zaobljene...kad prevučeš prstom od kraja imaš utisak kao da ćeš da se posečeš.

Bedak...mada i rugged radi posao

Poslednja izmena:
Znam, ne staj mi na muku [emoji853]

A reci mi da li je i kod Nilkin-a tako uži okvir kao kod ovog mog ili je dobar, i kako misliš imao je oštre ivice?

Proday je objasnio za ostre ivice. :) a sto se uzeg okvira tice,imao sam utisak da je sve knap,nisam primetio da su crni okviri bili uzi...ali ne mogu 100% da ti tvrdim.

Stigao mi sad mi8. Sto predlazete da mu radim da izvucem iz njega sve najbolje :p
Jel da idem odma na update na miui 10?

Apdejtovao sam na novi sistem i pise mi da je bootloader vec otkljucan. Jel moguce to da je tako na novom telefonu?
Nije moguće. Kinesku verziju imaš. Verovatno nije global, nije bio ni u vakum pakovanju, a nalepnice je možda imao na telefonu.

Bitno je da hvatas 4G/LTE signal, nebitno dal je kineska ili global, samo EU LTE band-ove da imas.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Kineska je izgleda. Evo sta pise
Thank you for choosing Xiaomi!
However, the device you purchased is not an official global version and user experience may be affected. Next time, please purchase the official global version of the device through officially authorized channels.

Sta da radim da naptavim kartica da radi?
Na mjesto dje sam ga uzeo pize kineska verzija ali ofdicial global ron

Poslednja izmena:
Ma radi ti lte20. Koliko znam kineska verzija je identična kao global. Jedino ako nisu nešto menjali u poslednjih par meseci

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Vrh Dno