Samo je tako i vraćam u telefon [emoji23]Ja danas stavio neko full glue staklo. Kostalo je 2000. Nije nesto posebno,ali sam zadovoljan za sada,i stiti koliko toliko bar od ogrebotina i pada ne daj boze. Inace,jer ste i vi primetili da kad vracate olovkicu,mozete prvo da kliknete na vrh,i onda samo gurnete unutra,puno je lakse.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Znači ne gine mi Ali express opet.Pa uzmi kao sto si imao za note 8.
Exynos u duos izvedbi!Exynos vs Snapdragon?
Шта одабрати?
Zar beše ne preferiramo zmaja na forumu? Inače sam od juče na Exynos duo...Exynos u duos izvedbi!
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Skoro je čovek nosio n8 jedan pa drugi i kaže da nije primetio nikakvu razliku vrednu pomena. Ja imam mogućnosti da dovučem iz usa koji god hoću tel al mi se je bitnija garancija koju ovde mogu da realizujem ukoliko nedaj bože dođe do bilo kakvog kvara/anomalije nego možda marginalne performanse na strani sd. Ja garantujem da exynos s9/n9 ne laguju ni najmanje (za razliku od ranijih samsunga) niti na bilo koji način zaostaju u performansama evo više od pola godine kako je s9+ izašao i koristim isti.Stvarno nisam ulazio u to pošto nemam priliku da nabavim Samsung snapdragon. Znam samo da sam nailazio na te komentare ovde. Ti si probao?
Snapdragon sije exynos.
Snapdragon svakako. Ako nista drugo onda je bolja autonomija na 4G, to je sigurno.Exynos vs Snapdragon?
Шта одабрати?
Ne. Inace ni ne gledam koji SoC radi 2% brze ili trosi 1% manje baterije.@Migrant ti beše izmenjao oba?
Mrzi me sad da prekopavam pm, znam da.me je baš neko pre par meseci pitao za snap note8 kupio isti posle prešao na exynos i ništa nije dobio...ili je bio obrnut redosled
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari