Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
the wire je jedna od najboljih tv serija ikad...nekom moze da se "ne svidja" ali je ona remek delo...to je policijska serija samo na povrsini, mnogo vise je citava epska slika amerike koja ponekad jeste zahtevna za gledanje jer tu nema kartonskih likova kao u 99 posto americkih serija...

the wire je jedna od najboljih tv serija ikad...nekom moze da se "ne svidja" ali je ona remek delo...to je policijska serija samo na povrsini, mnogo vise je citava epska slika amerike koja ponekad jeste zahtevna za gledanje jer tu nema kartonskih likova kao u 99 posto americkih serija...
Potpuno se slazem sa tim da nije za svakoga, neki jednostavno ne gotive te policijsko-detektivske price. Meni su se svi oni policajci, detektivi, ljudi na pozicijama koji se bore za jos bolje pozicije itd. bukvalno smučili pa sam zato i prestao. Mislim, glupo je terati se da gledas nesto za sta nemas apsolutno nikakvu zelju. Dao sam joj sanse skoro cetiri sezone, cekajuci da konacno ,,klikne" i navuce me ali bezuspesno.
Meni su na primer Sopranosi i Breaking bad za klasu ako ne i za dve klase bolje i interesantnije za gledanje. Ali ukusi su razliciti.
Izvinite na ovolikom postu.[emoji3]

Naravno, ne moze svakom da se svidi. Odgledao drugu sinoc i vec mi odgovara vise. Zavisi i od raspolozenja, umora, serije koje imaju "tezinu" i gde treba malo mozak da se ukljuci ne prijaju kasno uvece kada ste umorni. Tada neka komedija (koje ne postoje) jedino.

Meni su detektivske serije postale teški smor, ima ih milion sličnih tako da ih preskačem

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Gledao juče Hackerville na HBO GO,rumunsko nemačka serije.....početak veoma obećavajući.
Takodje i nova serija Zaslepljen svetlima "Blinnded by the lights" stvarno vrh....
Pohvale

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk

Opaaa,koja "hrabra" scena sinoc u Korenima na pocetku samom... hmmm...inace sam odusevljen serijom, teska, tragicna, sjajni glumci, Laus fantastican

Jutro ce promeniti sve, simpa, nervira me format serije od 20 min, odusevljen sa glumcima, sem onog usvinjenog sa dijastemom, koji uz to glumi fitnes trenera..on smor

Ko voli detektivske Bosch obavezno. Svaka sezona je za koplje bolja od prethodne.

Posto sam se pretplatio na Amazon Prime, odgledah kompletne sezone: Bosch, Goliath i The man in the high Castle, zaista vrhunske serije, svaka preporuka!

Sent from my TA-1012 using Tapatalk

Potpuno se slazem sa tim da nije za svakoga, neki jednostavno ne gotive te policijsko-detektivske price. Meni su se svi oni policajci, detektivi, ljudi na pozicijama koji se bore za jos bolje pozicije itd. bukvalno smučili pa sam zato i prestao. Mislim, glupo je terati se da gledas nesto za sta nemas apsolutno nikakvu zelju. Dao sam joj sanse skoro cetiri sezone, cekajuci da konacno ,,klikne" i navuce me ali bezuspesno.
Meni su na primer Sopranosi i Breaking bad za klasu ako ne i za dve klase bolje i interesantnije za gledanje. Ali ukusi su razliciti.
Izvinite na ovolikom postu.[emoji3]

ili seriju nisi gledao, ili si je potpuno pogrešno "pročitao" ako si je doživeo kao seriju u kojoj se policajci/detektivi bore za što bolje pozicije :) ali, ko što rekoh, serija je vrlo slojevita i teška, jer je malo ko uspeo tako da prenese raspad američkih gradova, socijalne probleme, rasne napetosti i život na ulici i asfaltu ( a da taj asfalt nije rodeo drive sa fensi buticima u los anđelesu)...sopranosi i breaking bad su odlične serije, ali to su stilizovane pričice, the wire je američko živo blato...to je serija koja te prodrma, i uglavnom nije "zabavna"...

Gde naci engleske titlove za ovu nasu seriju "jutro ce promeniti sve"?
Hteo bih da preporucim nekim ljudma da pogledaju kvalitetnu srpsku seriju :)

A između treba pogledati The Corner. :) Takođe Sajmon, mini serija od 6 epizoda o jednom ćošku u Baltimoru.

Почео Blinded by the lights, делује обећавајуће. Њима је стварно свака друга реч "Kurwa" [emoji1]

Ja poceo daredevil sezonu 3, i pocetak mi bio onako, ali kako odmice, sve mi je bolje i bolje.

Krenuo sa Big little lies. Not my cup of tea. Jednostavno mi je dosadna, odgledah 2 epizode i na preskok treću. Ne znam da l' da idem dalje, hvaliste je ovde, al' me ne radi jednostavno.

Serija je odlična, nemoj odustati.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Daredevil - season 3

Za nijansu mi je slabija od druge sezone, fali dosta lik koji je dobio svoju seriju (znate na koga mislim). A i limunada između MM i KP malo podseća na Arrow i tamošnje cvrkutanje između Olivera i one cvikerašice (ime joj zaboravih, davno sam prestao da gledam). Očekujem spektakularnu četvrtu sezonu koja će da završi celu priču oko DD. Ocena 8/10.

"Jutro ce promeniti sve" mi je iznenadjujuce dobra, cak stavise odlicna, ako se zanemare sitni propusti (tipa vidjao sam na par mesta iste statiste i nisam bas siguran koliko su ovi klinci sa nebitnim ulogama ok glumili) bitno mi je da posle duzeg vremena nemam transfer blama dok gledam ove mlade nase glumce, dosta njih je na nivou zadatka. Pored toga serija je bas gledljiva.

13.epozoda, isplakao sam kad idu sa onom aplikacijom po muriji [emoji23], tragikomicno ali surova realnost kod nas.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Daredevil sezona 3 - Jedna od malobrojnih serija koje i dalje pratim (a jos uvek se emituju), odlicna sezona, po meni na nivou ostalih po kvalitetu, dok su svi novi likovi koji su uvedeni odlicni.
Falilo mi je mozda za nijansu vise akcije, koja je 2 sezona imala, i mozda osecam kao da sam propustio malo posto nisam gledao ove druge Marvel serije izmedju druge i trece sezone Daredevila sem Punishera.

The Haunting of the Hill house - sjajna serija, obrnucu je mozda jos jednom kad prodje koji mesec, horore slabo gledam u zadnje vreme ali se nisam pokajao sto sam pogledao ovu seriju.

Послато са SM-G800F уз помоћ Тапатока

Постоји.

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Krenuo sa Big little lies. Not my cup of tea. Jednostavno mi je dosadna, odgledah 2 epizode i na preskok treću. Ne znam da l' da idem dalje, hvaliste je ovde, al' me ne radi jednostavno.
Serija je odlična, nemoj odustati.

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk
Hvala na preporuci, odgledah do kraja, ipak. Dobra je, poslednja epizoda naročito. Prespora za moj ukus, možda bi, da je spakovana u 5 epizoda bila još bolja. 8/10

Poslednja izmena:
Daredevil 3. Sezona odlicna za sada... Odgledao 4 epizode i zadovoljan sam, a bio sam skeptik posle nekih komentara ovde da im se ne svidja 3. Sezona.

Sent from my S9+

Shameless s09 znac onaj Ian i Debby mi idu toliko na zivce, bas preteruju sa tim u seriji. Haos

Ozark S02 odlična,mnogo bolja od prve sezone,sve je bar za klasu bolje i ozbiljnije.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno