Da li neko ima iskustva sa Orion optičkim Internetom? Pustili su kod mene priključak (Mirijevo), nude nešto extra povoljno oko 2100 din. mesečno 200/20 brzina, sa fixnim telefonom... Takođe nude i mesec dana probno i posle 6 meseci za dinar...
Jel ima neko ko ga koristi duze od par dana/nedelja?![]()
Da li neko ima iskustva sa Orion optičkim Internetom? Pustili su kod mene priključak (Mirijevo), nude nešto extra povoljno oko 2100 din. mesečno 200/20 brzina, sa fixnim telefonom... Takođe nude i mesec dana probno i posle 6 meseci za dinar...
Jel ima neko ko ga koristi duze od par dana/nedelja?![]()
Danas sam cuo od servisera da vec planiraju da uvedu Android box u nekoj skorijoj buducnosti,pa me zanima da li je,i koliko bolje od ovog sadasnjeg Set Top Box-a.
Mislim da je i ovaj sadasnji stb neki android, ima Kodi instaliran, samo je potpuno zatvoren. Odmah da se ogradim, upalio sam ga 2 puta za zadnjih 8 meseci koliko sam na Orionu.
Telefon mi je povezan ali i njega skoro da ne koristim. Do sada sam obavio jedan dva razgovora, zvali me 10-tak puta, nisam primetio probleme. Jedino sto u slusalici imam signal sa 3 "tuu" umesto 2 kao na MTS-u.
Meni preko wifi prikazuje 280mbps već par dana, na više lokacija (servera), ne znam jesu li nešto dodavali na pakete? Još nekom? Imam 200/20
http://www.speedtest.net/result/7765452781
Bolje je naravno. Onda verovatno mozes ubaciti bilo sta sa play store-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari