Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za Orion TV aplikaciju)

Ovo je super ako su poceli u BG ftth a ne fttb kao do sada jer kod mene ima optika ulazi u zgradi ali coaxijala po zgradi.

Колико се сећам, некада је план СББ-а био FTTB па су пре можда годину и мало јаче кренули са FTTH да би сада изгледа одустали од тога и опет иду на коаксијалце уз Docsis 3.1. До сада су до већине чворишта довукли оптику и сада остаје ипак мањи део посла него да свима вуку оптику у стан. И јефтиније им је.

Da li neko ima iskustva sa Orion optičkim Internetom? Pustili su kod mene priključak (Mirijevo), nude nešto extra povoljno oko 2100 din. mesečno 200/20 brzina, sa fixnim telefonom... Takođe nude i mesec dana probno i posle 6 meseci za dinar...

Da li neko ima iskustva sa Orion optičkim Internetom? Pustili su kod mene priključak (Mirijevo), nude nešto extra povoljno oko 2100 din. mesečno 200/20 brzina, sa fixnim telefonom... Takođe nude i mesec dana probno i posle 6 meseci za dinar...

Pun je tread iskustava... za fiksni ne znam, internet je ok

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kod mene radi perfektno

Na sta mislis, internet, telefon, oba...

Ja procitao sve od pocetka jer je i mene orion interesovao (imam njihovu optiku uvedenu u zgradi), i xx strana unazad ne secam se da sam procitao nista dobro za orion, osim Gimp-a i Stefkea koji su orion uveli pre par dana...

Ja imam samo njihov net.

Uzimaj, optika je jedino sto valja kod oriona.

Jel ima neko ko ga koristi duze od par dana/nedelja? :D

Koristim orion oko 7 meseci ako se ne varam i nikada do sada nisam imao nikakav prekid, sve radi odlicno. Citao si unazad gomilu komentara i nisi video ni jedan dobar za optiku? Cudno. Svi hvale optiku, dok je sve drugo krs.

Samo da ne dodjes u situaciju da ti zatreba tehnicka podrska.:)

Ja I za to nemam nekih primedbi. Imao problem sa ruterom, restartovao se sam od sebe, ispostavilo se da se pregreva. Zamenili mi u roku od dan. Čini mi se preko pola godine da imam Orion, zaboravim I da ga imam kako radi (jednostavno radi). Imam trojka paket, sa fiksnim i televizijom, fiksni nisam nikad ni priključio, tv ne koristim (imam eon app), pa samo za net mogu da kažem da je dobar.

Sent from my SM-A600FN using Tapatalk

Lokacija novobeogrski blokovi pored save. Dva meseca koristim optički net 200/20 + fiksni. Internet radi bez greške. Ako ne resetujem ruter IP adresa se neće promeniti minimum 7 dana. Nemam problema sa njihovim eltex ruterom. Nisu mogli da mi podese bridge mod u kombinaciji sa fiksnim telefonom. Slabo koristim fiksni i za ovaj period nisam imao problema. Za one koji razmisljaju o njihovom fiksom savet da čitaju sitna slova, postoji razlika u ceni izmedju lokalnih (0,92) i medjugradskih (2,40) pozvia.

Danas sam cuo od servisera da vec planiraju da uvedu Android box u nekoj skorijoj buducnosti,pa me zanima da li je,i koliko bolje od ovog sadasnjeg Set Top Box-a.

Mislim da je i ovaj sadasnji stb neki android, ima Kodi instaliran, samo je potpuno zatvoren. Odmah da se ogradim, upalio sam ga 2 puta za zadnjih 8 meseci koliko sam na Orionu.

Telefon mi je povezan ali i njega skoro da ne koristim. Do sada sam obavio jedan dva razgovora, zvali me 10-tak puta, nisam primetio probleme. Jedino sto u slusalici imam signal sa 3 "tuu" umesto 2 kao na MTS-u.

Jeste, i sadašnji je Android

Sadašnji STB je ok, brz poprilično, android je, ali zatvoren je i browser poprilično, nisam se puno cimao ali teško da se nešto može instalirati dodatno...Na STB je slika čudna, koriste neko čudno kodiranje pa se kristalizuje, prevelika je oštrina, a ima dovoljno kbps na ovim popularnijim kanalima.
Inače...
Meni preko wifi prikazuje 280mbps već par dana, na više lokacija (servera), ne znam jesu li nešto dodavali na pakete? Još nekom? Imam 200/20
http://www.speedtest.net/result/7765452781

Poslednja izmena:
Mislim da je i ovaj sadasnji stb neki android, ima Kodi instaliran, samo je potpuno zatvoren. Odmah da se ogradim, upalio sam ga 2 puta za zadnjih 8 meseci koliko sam na Orionu.

Telefon mi je povezan ali i njega skoro da ne koristim. Do sada sam obavio jedan dva razgovora, zvali me 10-tak puta, nisam primetio probleme. Jedino sto u slusalici imam signal sa 3 "tuu" umesto 2 kao na MTS-u.

Bilo je ranije,ali ja vise to nemam,mozda jer sam menjao STB.(Arris)
Ja sam ih tada pitao za taj kodi,ali niko nije znao da li radi i kako.

Druze, to je gaming platforma sa primesama STB-a :)
Sto se tice orionovog stb-a, ja dobih neki motorolin stb. Malo ofucan, ali radi posao.

Dragi forumaši,

Da li neko još koristi možda start net 10/1 i kakva su vam iskustva?

Hvala unapred na odgovorima,
vikidns

Da li je realno da mi automatski obnavljaju ugovornu obavezu i pritom mi jos naplate za to??

Sta ako hocu da promenim ugovor, da predjem na neki drugi paket?

Mislim da nije obnova nego ce ti svaki mesec naplacivati dok ne potpises novi ugovor mislim da su tako nesto slali svima na mail ko ne potpise novi ugovor a stari istekao.

Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока

Super, a gde je obavestenje o tome? Jel to pise negde u ugovoru koji sam potpisao?

Mogao je neko da me zove, da mi kaze da ce naplacivati ako ne produzim. Valjda je njima u interesu da ostanem kod njih, a ne odjednom da vidim veci racun i da ne znam zbog cega je to.

Nazad
Vrh Dno