Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da, to je tačno.
Meni se sviđa što je za sada gluma skroz okej, inače u domaćim serijama imaju običaj da ubace likove koji su operisani od glume.
Ovde su svi dobri. Ova Jovana Stojiljković je skroz okej, Rakočević standardno, Andrija je takođe prilično dobar itd
Ona Hana btw baš dobra riba 😀

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Ćerka od Slobodana Beštića iz Metla bez drške[emoji3]
Edit: Jel jos nekom deluje kao da Rakocevic ima max. 25, 26 godina? Zaprepastio sam se kad sam video da ima 35.

Poslednja izmena:
Pojma nemate, odlična epizoda.. Bez zaebancije, uz Senke, dugo nismo imali ovako kvalitetnu seriju..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk
Meni je serija super i svidja mi se sto su epizode kratke takodje. A ova epizoda mi se nije svidela jer je bila nekako spora i prikazala samo jednog lika. (mozda zato sto mi nije najzanimljiviji lik da bi ga gledao bas celu epizodu)

Meni je serija super i svidja mi se sto su epizode kratke takodje. A ova epizoda mi se nije svidela jer je bila nekako spora i prikazala samo jednog lika. (mozda zato sto mi nije najzanimljiviji lik da bi ga gledao bas celu epizodu)
Realno 25 min je format za sitkom, ovo je drama i treba da traje duže.
Moglo je da se spakuje sve u 20 ep, 40-50min.

Realno 25 min je format za sitkom, ovo je drama i treba da traje duže.
Moglo je da se spakuje sve u 20 ep, 40-50min.

Rekoše da je RTS pri raspisivanju konkursa postavio uslov da epizode budu po 20 minuta, pa su morali da se prilagode tome, inače bi trajale duže.

Sutra House of Cards. Da vidimo da li će neko da izbegne zatvor 🙂

Sjajno mi je legla THe Haunting of Hill House. Jako je spora i bavi se likovima, a to obožavam. Hvalospevi koje dobija su potpuno zasluženi.

Odgledao Teror i svidja mi se. Citao sam i knjigu, kraj je potpuno izmenjen ali je moralo tako jer je ono iz knjige nemoguce preneti.

Gledao i Pacifik dobar je i on, nije na nivou BoB ali daleko od toga da je izgubljeno vreme. Razmisljam da Rusi imaju sve uslove ko Ameri za snimanje filmova kakav bi to rusvaj bio.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Gledao i Pacifik dobar je i on, nije na nivou BoB ali daleko od toga da je izgubljeno vreme. Razmisljam da Rusi imaju sve uslove ko Ameri za snimanje filmova kakav bi to rusvaj bio.

Pa imaš masu odličnih ruskih ww2 filmova.
Sa serijama su malo tanji ali ima ih par, uglavnom o čečeniji...

Odgledaj Unsere Mutter,Unsere Vater...nemačka mini serija od 3 epizode.
Pokazuje WW2 iz nemačkog ugla

Veceras od 20h na Top kanalu pocinje nova domaca serija Zigosani u reketu, od Bjelogrlica, mozda vredi baciti pogled.

Mayansi od 5-8 epizode se baš,baš dosta popravili....jesu sporo krenuli ali su sve bolji i bolji.
Naravno ne mogu da se porede sa Sinovima ali daleko od toga da su loši kao što sam mislio posle prvih par epizoda

Indeks mi sad neko kaze..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Odeljenje
https://www.imdb.com/title/tt3466318/
Serija "VRH BRUTALNO".
Indeks mi sad neko kaže zašto se završilo na pilot epizodi...

Sent from my LDN-L21 using Tapatalk
Pilot je nesto najbolje iz nase kuhinje sto sam do tada gledao, posle su izasle Senke...

A indeks kaze da je za nacionalnu frekvenciju potrebna domaca serije, pa je TV Nova uradila sa Vision timom ako se ne varam pilot serije Odeljenje. Kako su ih izradili za frekvenciji tada i istu je koliko se secam dobio Happy od serije se odustalo.

Da li postoji cela sezona ili samo pilot ne znam.

Kada je 1 sezona Ubice moga oca bila popularna pricalo se da ce RTS otkupiti Odeljenje... za sada ništa od toga.

Zaista greota.

P.S. ima na youtube ceo pilot u full hd, valja pogledati iako nema vise epizoda.

Poslednja izmena:
South Park S22E05 (The Scoot)

Prvi put otkad postoji serija sam morao da guglam da vidim o cemu se radi u jednom od glavnih layera epizode
pomama oko rentiranja e-skutera, i to se izgleda zaista desava u LA, tf!
U sustini, cela sezona mi se svidja.. iako je duboko nihilisticka.
Ali tako nam je kako nam je, south park je uvek i bio satira drustvenih desavanja.
I ako uspeju u ideji sa se sami autocanceluju, bice to veliki gubitak za celu comedy scenu. Iskreno, nadam se da iza sve te cancelling price stoji neka ultimate sala na kraju sezone..
..iskreno se nadam. Jer malo je njih koji pricaju/pricuju kako zaista stoje stvari ostalo..

South Park je odavno postao kanta za đubre. Mislim tamo oko 18,19 sezone. Pa dovoljno je da se uporede novije epizode sa onim prvim i da se vidi da je to sada postala samo limunada.

Inače u nedostatku serija sam odgledao one kandže , koliko je to tek loša serija a opet sam odgledao 3 sezone :/

Sent from my MI 8 SE using Tapatalk

Meni je ova sezona South Parka odlična...

Na ovo sam se iskidao kada sam video:

vtp4PWQ.jpg

Veceras od 20h na Top kanalu pocinje nova domaca serija Zigosani u reketu, od Bjelogrlica, mozda vredi baciti pogled.
Odgledao prve dve epizode. Po meni - solidno i obećavajuće, drugačije.
Dugalić dominira. I da, hoću radio emisiju Nikole Đurička u RL!

Krenuo The Wire, posle jedne epizode nisam nesto odusevljen, nesto mi ne stima. Pogledacu dalje pa cu videti ali mi ovo nikako nije u rangu Sopranos-a i slicnih, bar posle prve epizode. The Shield mi delovao bolje.

Bent Neck Lady epizoda Haunting of Hill House vrh!!!!!
Odgledao je u jednom dahu,skoro da nisam trepnuo

Pre 3 dana sam pogledao prvu epizodu Bodyguard-a i Haunting of Hill House. Odlucio sam se za Bodyguard jer mi vise pase zanr i nisam se pokajao. Predobra serija 🙂
Dobro je odglumio Rob Stark.
Ma'am.

Krenuo The Wire, posle jedne epizode nisam nesto odusevljen, nesto mi ne stima. Pogledacu dalje pa cu videti ali mi ovo nikako nije u rangu Sopranos-a i slicnih, bar posle prve epizode. The Shield mi delovao bolje.
Pogledaj prvih 4-5 da ti klikne ko je ko posle samo vozi i ne prestaje.
Isti sam i ja imao utisak.

Ja čekam Shameless 9x08 a ono tek 20. Januara 2019. izlazi.
Čini mi se da rade time jump sa leta na "zimu", pošto su tek prošle nedelje izgleda počeli snimati ovaj drugi deo sezone 9. Ako ništa biće više epizoda ...

@Moca
E hvala, racunam da je tako, veceras cu da nastavim, nisam imao vremena.

Pogledaj prvih 4-5 da ti klikne ko je ko posle samo vozi i ne prestaje.
Isti sam i ja imao utisak.

Ja nekako izdrzao do polovine trece sezone i batalio. Jednostavno vise nisam mogao sebe da teram da je silom gledam. Cak mi je i ta prva sezona sa Barksdale-om bila i najbolja.
Inace, krenuo sam rewatch Dextera, skoro da sam zaboravio koliko kida serija.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno