Šta je novo?

FIFA 19

4:0 vodim, 78', i gamepad mi se diskonektuje, i ja nemocan.
Posle nekog vremena, zbog neaktivnosti, igrica me izbaci, i pripise mi poraz.
Jos gamepad koristim sa kablom, ne bezicno, rekoh, bas zbog tih stvari.
Ne znam u cemu je problem.

Coutinho nije los u ovih 5 utakmica,dao je 7 golova i 4 asistencije.

Zavrsio obu wl na gold 3,sad cu malo da odmorim zivce 🙂

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Izgleda da nema.
Meni je skor u Wl 14 14, ja sam zadovoljan.
Vi kako ste prosli?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Zbog Grizmana vratim formaciju na good old 4-1-2-1-2 wide i preporodim se. Možda ovom LaLiga timu leži ta formacija.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

6 utakmica mi ostalo, ali eto barem sam do 14 dosao pored tih silnih diskonektova. Lagano sam mogao do 20 ove nedelje, sledece ne vjerujem da cu imati vremena da odigram vise od 20.

Transfer profit presao dva miliona, banka milion i po, kad ce taj pad cijena 😀

Uzeh Antoana na kraju. Nisam mogao odoleti. Mislim da će biti ok kad dostigne loyality. To što me loan nije oduševio nd znači mnogo jer isto mi je bilo i sa Eriksenom.

Jel ga planiras na CAM ? Meni je nekako zao da ga trosim na ST jer nema previse kontakta. Sut je odlican kao sto rekoh, brzina, pokretljivost vredni svakog coinsa ako se ja pitam.

Ovo mu dodje, kao da sam ga izvukao u paketiću:
I to gledao preko telefona, nisam snajpovao.
20a0adca30294ced1e421de83448714b.jpg

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Brate... cestitam, nemam reci. Za mene icon mod moze zvanicno da pocne jer sam uzeo Vijerija 88 za 600k, ne verujem da ce mu padati cena. Jedva cekam da ga probam. Aguero je otisao na dobos. Zao mi je sto sam propustio da ga prodam za 320k. Kolicina stativa i promasenih 1-1 i finesse shotova, potpuno je bila nerealna za vikend. Jos je nizak, pa se nekako izgubi.

Dvoumim se samo da li da zalepim marksman chem na Vijerija, ili Huntera. Sa marksmanom ima bolesne statse, ali je spor. Ima power header i finesse shot traits, deluje idelan za meta, ali sve vise kolo vode brzi igraci pa se bojim da se ne razocaram.

Poslednja izmena:
Ja sam, takodje, probao Aguera, i nisam bio odusevljen.
Aubamejang mi je bio bolji, da li zato sto je visok, plus je brz...
Nemam pojma, ali se bolje pokazao.
Inace, prodao sam sve skupe igrace, plasi me ovaj pada cena, ali mislim, mozda vise i nece padati.
Ne znam sta da radim sa Pogbom, da li da ga prodajem ili ne?

Poslednja izmena:
Ne znam, to je elite kartica. Probaj ga malo.

Ako te plasi pad, prodaj ga, i investiraj u neku ikonu, one verovatno nece crashovati zbog prime icon SBC-ova. Mada nikad se ne zna, sa EA-om, i ovolikim brojem ikona.

Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk

Poslednja izmena:
Znam, i uklopio bi se u tim, posto igram ili sa francuzima ili BPL.
Ali, opet, sa druge strane razmisljam, da ga prodam, pa malo od nagrada sto dolaze, i imacu oko 1,6 Mil., a za te coinse vec mogu neku solidnu ikonu da jurim.

Edit:
Ajde, isprobaj Vierija, ne valja da stoji, ohladice se.😀

Moisander mi sada uz kaficu zaradio za Umtiti-ja 🙂

Ajde, isprobaj Vierija, ne valja da stoji, ohladice se

Eh sta ja znam, mehanika ove Fife je totalno cudna, mislim da ikone nece biti toliko dominantne jer ni igraci kao POTM hazard ne dolaze do izrazaja. Videcemo, ali verovatno ce trebati malo vremena da se naviknem i nece biti ljubav na prvi udarac glavom. Mislim da bi vise lezao igracima koji forsiraju Mandzukica, a takve najvize ne volim da sretnem jer ti obavezno zabiju gol sa ivice sesnaesterca glavom. Problem je i losa agilnost, ali kada laguje u WL agilnost zaista apsolutno nista ne naci, svi trce samo pravolinijski ili po dijagonali i tu nema lepote i neke realne kontrole lopte. Videcemo, ne gubim nesto strasno mnogo coina i ako se razocaram i prodam ga (mozda malo i zaradim).

Mislim da bi se Crespo bolje snasao, ali sam hteo nesto novo, posto poto... Razmisljam da dodam Zolu i Badja oko njega.

Ja sam, takodje, probao Aguera, i nisam bio odusevljen.
Aubamejang mi je bio bolji, da li zato sto je visok, plus je brz...
Nemam pojma, ali se bolje pokazao.
Inace, prodao sam sve skupe igrace, plasi me ovaj pada cena, ali mislim, mozda vise i nece padati.
Ne znam sta da radim sa Pogbom, da li da ga prodajem ili ne?

probaj ga

Bez malerisanja molicu 🙂
Dobar je, nego svaki sut ide pod precku, pored 23 gola, jedno 10 precke sam pogodio.

Prilozi

• 20181029_114113.jpg
    20181029_114113.jpg
    1,018 KB · Pregleda: 35
Neverovatna statistika, ipak. Izgleda da je u poslednje vreme magnet za precke i stative, ali 2 gola po utakmici je CR7 nivo.

Mene je lik, pre neki dan, rasturio sa Zolom.
Samo je šutirao, sa nekih 20-25 metara, i nije promašio.
Verujem da bi on i Badjo, pravili haos.
Samo da nadjes nekoga, da im čuva ledja, i biće to dobro.

Mene je lik, pre neki dan, rasturio sa Zolom.
Samo je šutirao, sa nekih 20-25 metara, i nije promašio.
Verujem da bi on i Badjo, pravili haos.

Heh, timed finesse je zesci exploit, ali meni nesto ne ide jer se guram blizu 16m i uvek me sastave.

Razmisljam da ga odmah kupim, djavo ga odneo...

Jel ga planiras na CAM ? Meni je nekako zao da ga trosim na ST jer nema previse kontakta. Sut je odlican kao sto rekoh, brzina, pokretljivost vredni svakog coinsa ako se ja pitam.
Ne na ST. Na Camu mi je Modrić i zamena Isko tako da je bolje ovakp uz Suareza. Ko je sad fora sa Fitnes timom. Jer squad koji odmara treba da im se puni fitnes ili šta?

Pa da.
Npr. sa glavnim timom igraš WL, a onda napraviš neki fitnes tim, a na klupi i kao rezerve, drzis onaj glavni tim.
Sa tim fitnes timom, odigras npr. SB, i oni glavni igrači ti odmore, a ti ustedis 1000 coinsa, koje bi ovako bacio, na squad fitness karticu.

Pa da.
Npr. sa glavnim timom igraš WL, a onda napraviš neki fitnes tim, a na klupi i kao rezerve, drzis onaj glavni tim.
Sa tim fitnes timom, odigras npr. SB, i oni glavni igrači ti odmore, a ti ustedis 1000 coinsa, koje bi ovako bacio, na squad fitness karticu.

Čekaj. Znači oni moraju sa budu na klupi. Znači oni se ne odmaraju ako uopšte ne igraju. Ja imam 2 tima špance i engleze. Odigrao 2 sa špancima pa 3 sa englezima i kad sam vratio špance vidim da se ništa nisu odmorili.

Pa da, moraju da budu, ili na klupi, ili u rezervama, ne van tima.

Pa da, moraju da budu, ili na klupi, ili u rezervama, ne van tima.

Aha. Super. Hvala. Tu je jedino problem što neće onda imati adekvatne zamene i toku meča

Kakav je Payet INF (86) ? Iko ga probao ? Jurim CAM za francuze, nisam siguran sta da igram tu, guram Rabiota jer iz nekog razloga ima ok sut ali nije to to. Imam budzet oko 80-ak hiljada, jes da imam Benzemu koji bi mozda bio ok CAM ali do sad mi se nije pokazivao.

Jesi probao Ben Yedera?
Znam da su ga ljudi, još od Fife 18 , stavljali na cam.

Meni je Fekir na CAM i odusevljen sam,desetak utakmica mi je trebalo da “naucim” sa njim da igram,ali sada je ne zamenjiv,150 utakmica 55golova i 95 asistencija. Ima odlican sut,sto iz igre,sto iz slobodnjaka. Nisam pogodio nikako iz slobodnog dok nisam njega uzeo.

Za fitnes koristim obicnog Payet-a.

Jesi probao Ben Yedera?
Znam da su ga ljudi, još od Fife 18 , stavljali na cam.

Malo je skuplja INF kartica. Sta znam, ostaje mi nedoumica onda izmedju Payeta kojeg vecina hvali i eto Fekira (obicnog). Samo 10k za Fekira, vidim da je cak bolji po statsima ali kontam INF kartica ipak na delu se pokazuje bolje jer je to EA.

P.S Ipak uzeo Fekira i Llorisa i time zavrsio ovaj mesec.

Napad: Coman - Grizman - Dembele
Sredina: Matuidi - Fekir - Kondogba
Odbrana: Hernandez, Kembape, Laporte, Lala
Gol: Llaporte

Do NG objektivno hteo bih Mbappea, i upgrade Lala 81 INF na INF84. Jedna ikona na sredini umesto Kondogbe i to je to 😀

Odigrah jedan Rivals, Grizman 2 gola, Coman 1, Fekir 1. Sva trojica sinoc usla u squad. Odlicno.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno