Šta je novo?

Xiaomi Mi A2 (root, unlock bootloader-a i konverzija na 6X prvi post)

Uvijek je i radila na stock ROM-u. Pokusaj to isto nakon sto omogucis camera2api :D
Em nemas vise 4k opcije, em ti fullhd bude maximalno zoomiran...

Sent from my MI 6X using Tapatalk

Odavno ima gcam za A2.

Ako je neko radio konverziju na 6X, preporuka za Havoc ROM final verzija (Oreo 8.1). Najblize PIE romu trenutno a da bas sve radi, UI je kao na PIE osim recent aplikacija. Za sada top ROM dok ne dobijemo oficijelni Android 9.

Kaceno je ovde u temi fotke sa gcam od člana mr.nice.ba

Aha, sad nadjoh, i slike i tutorijale.
Koliko sam shvatio, posle tih cackanja, nece mi doalziti ota, vec moram sam da ga update-ujem, tako?

Дакле ускоро нам стиже пита
22390216f721fc2919225b7ad4ebba3a.jpg

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Дакле ускоро нам стиже пита
22390216f721fc2919225b7ad4ebba3a.jpg

Cenim decembarski update, tesko da ce ga na nastupajucem pustiti..

Sent from my Mi A2 using Tapatalk

Bilo bi lepo da ova peticija sto je pokrenuta na xda bude prihvacena pa ubace po defaultu otkljucan camera2 api, jer vec ako ga f1 ima ne vidim sto ga ne bi imao i A2.

Sent from my budget Pixel A2

Aha, sad nadjoh, i slike i tutorijale.
Koliko sam shvatio, posle tih cackanja, nece mi doalziti ota, vec moram sam da ga update-ujem, tako?
Nemas ota, ali isto kao što ota skineš, tako skineš i zip koji flesujes kroz twrp što mu dodje na isto.

Погледај туторијале, има упутство како да се одради да има редовно ажурирање.

Jel podržava usb otg?

Ljudi uspeo sam malko da izgrebem tel bio u dzepu sa kljucevima, moze li nekom folijom da se ublazi ogrebotina ili nekako?

Preki, nema spasa [emoji16]

Ljudi uspeo sam malko da izgrebem tel bio u dzepu sa kljucevima, moze li nekom folijom da se ublazi ogrebotina ili nekako?

Preki, nema spasa [emoji16]

Desila mi ista stvar, samo nisam imao kljuceve u dzepu. Uvijek telefon pazim i poseban dzep za njega imam. Cijelom duzinom displaya kao dlaka ogrebotina. Primjeti se bas kad je jako svjetlo vani. Nikad mi se ovo nije desilo niti sa jedim telefonom. Probao sam ispolirati ali bez uspjeha. Ako me bude previse nerviralo uzet cu drugi display za 30$ i zamjeniti.
Folije ne volim jer mi nije to to i preruzno izgleda. Mi5s koji sam nosio godinu dana nema traga koristenja, a ovaj vec za 2 mjeseca belaj. A2 bi trebao imati GG5?

Sent from my MI 6X using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne može ključ da ogrebe staklo. Staklo je tvrđe. To vam se izgrebalo od nečeg drugog, ukoliko pričate o displeju.

Ja sam RN5 namjerno pokušavao da ogrebem ključem i nema packe. Mada zavisi od čega je ključ napravljen. Postoje metali koji su tvrđi od stakla.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Znaci nema mu pomoci :D vidljivo je samo na suncu ovako jok :D

Da li se ovo sa grebanjem desilo još nekom,imam četiri dana da se predomislim?

Da, podrzava USB OTG. Jedina ozbiljnija mana je nedostatak NFCa ali kako vidim da se niko ovde ne zali, verovatno je to opcija koju retko ko i koristi.

Druže do koliko GB može otg?Na Redmi Note 4x koristim od 32GB a rekli su mi da može do 64GB?

Zahvaljujem Bobane:Klanjanje

Kakva je ovo tečnost sto dolazi sa cafele staklom? Cemu to sluzi? Napravio sam svinjac od telefona ucurilo mi iza, jedva sam pocistio cak mislim da mi se trajno ostetila zadnja strana, a savrseno mi je leglo staklo :/

Sent from my budget Pixel A2

Poslednja izmena:
Nije trebalo toliko tog ulja da stavljas...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Je l ima neo od vas problema sa wifiem? Primetio sam da dosta slabije hvata signal od ostalih telefona koje sam imao i cesto se diskonektuje.

Vrh Dno