Šta je novo?

KODI i addonovi za Kodi (za bildove postoji druga tema)

Titlovi.com rade uvjek, samo što im automatic search ne radi uglavnom (za serije) pa mora manual search.

Sent from My Galaxy S9+ using Tapatalk

Још кад му ставиш да конвертује превод на ћирилицу, па уместо "њ" напише "нј", уместо "ђ" напише "дј". Гледао скрипту у додатку са сајта titlovi.com и тамо лепо пише да треба лепо да проблематична слова треба тачно да испише.
Добро, ја обожавам ћирилицу и нисам погледао ниједан филм са латиничним писмом већ десет година (осим на кабловској)! Решио сам проблем, тако што скинем превод на латиници, средим превод на ћирилицу и учитам га преко Кодија. Мало дуже траје, али мени некако топлије око срца :)

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

[
ATTACH=CONFIG]258865[/ATTACH]

Prilozi

• Subtitle.png
    Subtitle.png
    693 KB · Pregleda: 200
Poslednja izmena:
Gde da nađem rešenje za check the log file for more information. Preko svega toga sad ne mogu a povežem smart box ni sa internetom jer je najpre "izgubio" mogućnost da ga povežem preko kabla a posle toga je prestao da vidi i wifi. Nisam uspeo da nađem rešenje na internetu a tema ima 123 strana. Zamolio bih upućenije da mi objasne kako da rešim ovaj problem.
Hvala unapred.

Baš dosta repozitorija je ugašeno... Prestali su mi da mi rade Neptun Rising, Genesis Reborn... Jedino što i dalje funkcioniše je Elementum. I Covenant.

Ima li predloga za neke druge addonove za filmove i serije?

Јуче сам прегледао многоооо видео додатака и видео сам многоооо видео садржаја, али сам приметио да су шкрти са садржајем који је сличан са ТВ каналом Home and leisure. Да ли неко зна да ли има неки видео додатак сличан овом? Нашао сам и оног брадоњу, The New Yankee Workshop, али је у ужасно лошој резолуцији. Баш није за гледање иако имам све његове епизоде.

Што се тиче поруке од горе, да не цитирам, ево један видео додатак који је пун свега, па чак и новијих филмова. У питању је Eyasess Reloaded.

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka

Skinuo sam kodi sa google play-a, ali mi ne radi bas najbolje, prevode ne mohu da namestim nikako, nece automatski da pretrazuje online.
Ima li neka mozda verzija kodija koja je proverena, da probam da ih zamenim?

Sent from my Cool S1 using Tapatalk

Skinuo sam kodi sa google play-a, ali mi ne radi bas najbolje, prevode ne mohu da namestim nikako, nece automatski da pretrazuje online.
Ima li neka mozda verzija kodija koja je proverena, da probam da ih zamenim?

Није ти проблем у кодију.
Адоне тражиш официјелне и мораш да се улогујеш.

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Ne znam, meni se cini da sam instalirao oficijalne. Moracu da vratim na fabricka pa opet. Imam i naloge, ulogovao sam se, nesto *****ava. Kako znas da je adon oficijelni, skines ga sa direktno sa titlovi.com, podnapisi...?

Zašto ne instaliraš green build i završiš posao?

Green addon,The Magic Dragon
Magični zmaj mi nešto ne radi sa Real Debrid, nemam pojma zašto.

Navedoh gore da mi pored Elementuma radi i Covenant, greška, mislio sam na Exodus, on radi super, RD odlično funkcioniše. Gaia radi ali već nekih mesec-dva je dosta spora. Probao sam i Gotham, radi ali je isto spor. Yoda radi odlično, manje linkova pronalazi nego Exodus ali ih nalazi u svim rezolucijama.

Nekako mi najviše odgovaraju ove kopije Exodus-a, najlakše se snalazim sa njima.

Cesto pustim film preko "servio" programa. Green bulid je verovatno neki addon, ne verujem ds bi resio ovaj problem.

Kao što sama reč kaže, Green build nije addon, nego build. Instaliraj ga, pa ćeš videti, iznenadićeš se. Inače, juče je izašao update za isti, dodate nove sekcije.

Balkan green bulid, to je puno ime?

Najbolje da pošalješ zahtev u zatvorenu grupu na fejsbuku ''Balkan Green''. Kad budeš primljen, na početnoj strani je detaljno objašnjeno kako da instaliraš build. Veruj mi, kad budeš video kako sve to izgleda i radi, ništa drugo ti neće trebati.

Nemam facebook, postoji li neki drugi nacin?

skoro sam cuo za Kodi, i tek se informisem o mogucnostima.
za pocetak me interesuje sta bi mi preporucili, koji uredjaj da kupim i da na njemu instaliram Kodi, da gledam strimove na Smart TV-u? Mislio sam neki hdmi stick, tipa Chromecast ili Amazon Fire TV? Ili nesto trece?

skoro sam cuo za Kodi, i tek se informisem o mogucnostima.
za pocetak me interesuje sta bi mi preporucili, koji uredjaj da kupim i da na njemu instaliram Kodi, da gledam strimove na Smart TV-u? Mislio sam neki hdmi stick, tipa Chromecast ili Amazon Fire TV? Ili nesto trece?
Андроид бокс уређај. Узгред, који смарт тв је у питању?

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Pokusavam da instaliram kodi balkan wizard ali mi uvek izadje check the log for information,i kad krene da skida u samoj instaliciji zakuca na 39.99mb i prekine.Zna li neko o čemu se radi?

Poslednja izmena:
da li postoji neki plugin ili bilo koji način koji bi pravio log puštenih fajlova?
Potrebno je za uređaj koji ceo dan vrti fajlove da se vidi vreme puštanja svakog od njih kako bi moglo da se prebroji i pregleda koliko je puta neki od fajlova išao.

Pokusavam da instaliram kodi balkan wizard ali mi uvek izadje check the log for information,i kad krene da skida u samoj instaliciji zakuca na 39.99mb i prekine.Zna li neko o čemu se radi?

Proveri sta ti pise u log-u.
Jel si presao na kodi 17? Posto pise da je za kodi 17

Prešao sam na Kodi 17.Sad cu pokušati da ugasim avast pa da vidim da li će hteti.
Uspelo je ovo,konačno.Hvala vam !

Poslednja izmena:
Sinoć na kompjuteru na kome je Win 7/ Kodi 17.6 pokušavam da instaliram Exodus 6, ali kad u Add Source ukucam http://lazykodi.com/ i posle toga Install from zip file, jednostavno neće... Da li ima još neko ovaj problem ?

Nazad
Vrh Dno