Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

To nije update to je obnova ,[emoji23]

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Jel se kod vas kad prebacite sa fotografije na video zumira slika?

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Pa iskreno, za razliku od Koreanaca mnogo više. Nema potrebe za ovakvim trolovskim komentarima.
U tom slučaju obidjes komentar,zadrzis mišljenje za sebe jer nisi merodavan da bilo šta ocenjujes. Umesto toga,potrazis smisao za humor. [emoji868][emoji106]

Da, kao da je 2x zoom.

Da, kao da je 2x zoom.

Dobro je. Pomislih da nije samo kod mene.
Baš mi baguje kamera posle ovog apdejta. Uopšte ne mogu da slikam kad je uključen hdr.
201231514dc9a12f32ee990d60883b0f.jpg

Kod mene nema update

Ni kod mene.

Sad kao radi normalno. Pre 20 min nije.

Ko zna kakav krš i lom imaš u telefonu, pa se nešto pokarabasalo. Ja evo peta beta zaredom, sve radi. Ja te stable ne koristim samo xiaomi eu. Root, otključan bootloader, magisk modul.

Primetio sam od skoro da mi telefon ne izvlači dobru brzinu na wi-fi kući, izvlači samo oko 12 Mbps, dok npr. na tabletu izvlačim oko 50 što je i puna brzina. U čemu li može biti problem?

Restartuj telefon?

nekoliko pitanja... da li je bitno u koji slot stavljam sim karticu?
pitam jer nemam ideja... tj. imam problemcic sa zvukom tokom razgovora - u nekim slucajevima zvuci kao da sagovornik suska dok prica, a i njemu zvuci da ja suskam.
isti problem sam imao i pre prelaska sa starog samsung glaxy duos-a na rn5, ali je bio resiv tako sto sam koristio 2g mrezu. na rn5 promena mreze ne menja nista.
na vip mrezi sam. promena same sim kartice nije promenila nista ni na samsungu ni sada.
da li je moguce a ima veze sa verzijom miui-a? na zalost, cim sam uzeo fon skocio sam na 10.0.1.0, tako da ne znam da li je na miui 9 bilo bolje.
cini mi se da je na redmi 6 recimo sve radilo kako treba, ali takodje tek KADA izaberem 2g?

Da li neko zna da li ce RN5 dobiti nadogradnju na Android 9.0 Pie?

Da li neko zna da li ce RN5 dobiti nadogradnju na Android 9.0 Pie?
Već je imaš u verziji Pixel Experince ROM-a... Upravo je izašla i najnovija verzija...
Samo zbog problema za GCam sam se ranije i vratio na MIUI... Sada ide proba sa novom verzijom GCam 6...

Već je imaš u verziji Pixel Experince ROM-a... Upravo je izašla i najnovija verzija...
Samo zbog problema za GCam sam se ranije i vratio na MIUI... Sada ide proba sa novom verzijom GCam 6...
Iz istog razloga sam se vratio na miui rom je generalno dobar ali gcam nisam uspeo da napravim da radi i vratio se na miui, pisi iskustvo kad probas rom i dal radi g cam [emoji16]

OT

Poz,kajo da nateram google drive da mi automatski uploaduje slike na drive? Sinhronizacija mi je ukljucena ali opet nece?!

OT

Poz,kajo da nateram google drive da mi automatski uploaduje slike na drive? Sinhronizacija mi je ukljucena ali opet nece?!

To podesavas i u Google photos aplikciji.
e5ef30ec21ee378a9d41125342ae5bc3.jpg

Dobice Pie sigurno, izasao je sa 8.1. Za onaj sledeci je pitanje da li ce dobiti, ali ce skin(MiUI) azurirati duze vreme sigurno. Barem dve godine, verovatno i vise.

Ko zna kakav krš i lom imaš u telefonu, pa se nešto pokarabasalo. Ja evo peta beta zaredom, sve radi. Ja te stable ne koristim samo xiaomi eu. Root, otključan bootloader, magisk modul.
Nikakav, isto radi i kad uradim factory reset. Jednom sam probala taj eu i mnogo mi je bagovao telefon. E sad to je bilo dok je rn5 još bio mlad na tržištu. Nešto mi se ne menjaju romovi, mrzi me i korisniji mi je miui. Možda bih prešla na betu al kako da izbegnem unroot onda ili da mi ostane aktivan camera2api?

Vrh Dno