Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Je l osetna razlika u radu izmedju redmi 5 plus i redmi note 5 ? Koliko je zapravo bolji sd 636 u odnosu na 625 i je l kamera znacajno bolja na note ? Koliko sam primetio ostalo je isto. Pitam jer bih uzimao nesto od 150 do 200e pa je l vredi razlike u ceni
Note 5 vredi tih 15-20 eur više (pričam o kp cenama). Osetno bolji procesor, bolja kamera, bolji (svetliji) ekran. To je već više nego dovoljno da opravda razliku u ceni.

Gesendet von meinem POCOPHONE F1 mit Tapatalk

Eureca 10 Tema, odlicna
35d40899038a5de54dd6e9e8e1339cc1.jpg
1d5e4a410ec516d316598f1428039ce4.jpg

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Daj link. Kod mene bre ne izlaze te teme uopšte, ni u pretrazi, mi ovako. Sve su za miui 9. Da se nije istripovao moj telefon da je redmi note 3 ili tako neki.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Daj link. Kod mene bre ne izlaze te teme uopšte, ni u pretrazi, mi ovako. Sve su za miui 9. Da se nije istripovao moj telefon da je redmi note 3 ili tako neki.

http://en.miui.com/thread-4133811-1-1.html
Evo linka, skines miui theme editor sa play prodavnice, tamo otvoris fajl teme i odmah dobijes opciju da je postavis.
Preko theme app neces moci jer je third part.

http://en.miui.com/thread-4133811-1-1.html
Evo linka, skines miui theme editor sa play prodavnice, tamo otvoris fajl teme i odmah dobijes opciju da je postavis.
Preko theme app neces moci jer je third part.

Našla sam je. Kod mene hoće da se resetuje po neka tema preko mi editora i da vrati na stock temu i ne mogu da iskoristim npr samo lock screen od te teme već mora cela. Probala sam da primenim celu temu pa da u aplikaciji teme promenim sve osim zaključanog ekrana ali mi neda.

Ja sam stavio druge ikonice a lock screen mi je od neke samsung teme.Cool mi je notification bar ovakav [emoji91]

Poslednja izmena:
Ja sam stavio druge ikonice a lock screen mi je od neke samsung teme.Cool mi je notification bar ovakav [emoji91]

DARK NIGHT [ from AlexWOLF DOG ] Black theme for MIUI 10:http://en.miui.com/thread-3514120-1-1.html

Probaj ovu temu. Lock screen je odličan ali su notifikacije loše. Mora da se meša sa drugim temama.

Malo poredenje sa mate 20 lite. Kamere su slicne, zadnja bolje fokusira na mate nego na ip6s i rn5, prednja mi se cini da je bolja na na rn5, ip6s verovatno ima najbolju selfi kameru. Dizajn i osecaj u ruci bolji na mate, dimenzije su bukvalno iste (mate malo tanji), ali su uspeli da u te dimenzije ubace 6,3" na mate. U radu malo tecniji mate, ima bolji ram managment, brzi punjac, usb c, itd. Nema cekanja kada se pocinje snimak ili kada se pali portret mod na kameri kod mate, ima pravi manual mod i mnogo vise raznih opcija u kameri. E sad, rn5 kosta 200e, a mate verovatno oko 350e+ (devojka uzela na pretplati u mts). Nije mate toliko bolji koliko kosta u svakom slucaju. Devojka se malo razlocarala sa kamerom, nije htela da me poslusa i uzme nokiu 7+, imala huawei p9 lite do sad pa je zelela huawei. Uradicu sutra uporedni test kamere pa postavljam slike ovde.

Au čoveče. Predjem na apex launcher i opet isto. Vrati se na miui preko noći. I kad upalim apex nema vidgeta koje sam postavio. Ostalo je na svom mestu. Kako ovo moze biti do telefona???
Vredi li reset?

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Vratilo me tokom noci na default temu

@ smele ako možeš uzmi note 5 . Ja imam 3/32 note 5 ,a pre njega redmi5 plus 4/64 i bolji je note 5.

Au čoveče. Predjem na apex launcher i opet isto. Vrati se na miui preko noći. I kad upalim apex nema vidgeta koje sam postavio. Ostalo je na svom mestu. Kako ovo moze biti do telefona???
Vredi li reset?

Sve korake si ispoštovao koje sam ti rekao?

Da. Evo i lord sa temom. Regija možda. Stavio sam Hong Kong. Mozda je to ali nisam siguran da nije i pre toga
P. S. Sviđa mi se face unlock. Ima li jos koji region to a da nema bloatware?

Poslednja izmena:
Hong Kong nema bloatware? Znam da za Indiju dobijem one njihove praznike u kalendaru i app store

Uz Hong Kong dođu 1 ili 2 aplikacije i mogu se obrisati.

Posle cca. 2 mj. koristenja iritira me mala,losa LED dioda za obavjestenja i los zvuk kako poziva tako i muzike sa YT .Ostalo moze da prodje. :)

Ja nemam problema sa pozivima i muzika na yt se cuje skroz okej...jedino ta lampica sto jeste mala... :)

AOD ima svrhu samo na OLED ekranima..

Bolje i da je ovakva nego da je nema nikako...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Ne bi ih upropastilo da je RGB ali kao što ubabic reče bolje išta nego ništa.

AOD ima svrhu samo na OLED ekranima..

Ne mora čak ni da bude AOD, mogli su da ubace glance opciju kao Microsoft sa Lumia modelima, jako praktična stvar. Ovako moraju da se instaliraju aplikacije, probao ja ali nije to to...

Ne mora čak ni da bude AOD, mogli su da ubace glance opciju kao Microsoft sa Lumia modelima, jako praktična stvar. Ovako moraju da se instaliraju aplikacije, probao ja ali nije to to...

Da, glance screen ima na lumia 550, koja ima ips.U mraku svetli crni ekran sto se vidi

Da, glance screen ima na lumia 550, koja ima ips.U mraku svetli crni ekran sto se vidi

Svetli malo ali može da se podesi da se isključi nakon određenog vremena, ili da ne svetli noću itd... A i ne troši toliko bateriju, razlika u potrošnji baterije kada je uključen i kada je isključen glance je oko 5%, po meni nije velika razlika za tako korisnu opciju.

Evo ga update :D
5e43b531744601fd8feeef8e3475e29a.jpg

Vrh Dno