Jel bi radio OTA ako mu roknem servisni?Haha, ma nisi. Ali "belezen" je ako neko cacka po izvornim fajlovima.
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Jel bi radio OTA ako mu roknem servisni?Haha, ma nisi. Ali "belezen" je ako neko cacka po izvornim fajlovima.
Trebalo bi. Ovo moze samo ovlasceni servis da prokljuvi ako bi hipoteticki zavrsio kod njih, tj. da je nesto drljano.Jel bi radio OTA ako mu roknem servisni?
Šta li mi trebalo da kupim ovaj telefon pa još da ga čačkam, pa bolje da sam mu kupio Powerbank da ga secam non stop i da ćuti tu. Znači ću se rasprsnem sad [emoji23][emoji23][emoji23]. A i nikad nisam viđao te OEM Info mjau mjau kod ostalih proizvođača, imaju i oni romove za razna tržišta, ali telefon rebranduješ tako što mu lupiš servisni za određeno tržište i to je to. Ovo sa OEM Info je novi nivo ubijanja.Trebalo bi. Ovo moze samo ovlasceni servis da prokljuvi ako bi hipoteticki zavrsio kod njih, tj. da je nesto drljano.
Evo kako je za C738 SS sto je covek stvarno postavio ovde na forumu i tako treba da pise, jer je prva za c738 b120 ili eventualno b170 ako je kasnije kupljen. A ne neke b102 i tt.Šta li mi trebalo da kupim ovaj telefon pa još da ga čačkam, pa bolje da sam mu kupio Powerbank da ga secam non stop i da ćuti tu. Znači ću se rasprsnem sad [emoji23][emoji23][emoji23]. A i nikad nisam viđao te OEM Info mjau mjau kod ostalih proizvođača, imaju i oni romove za razna tržišta, ali telefon rebranduješ tako što mu lupiš servisni za određeno tržište i to je to. Ovo sa OEM Info je novi nivo ubijanja.

Koji alat koristiš za to? I misliš li da sam nepovratno upropastio telefon (jer sam izgubio onaj moj original bekap jao ubiću se zbog toga sve slike sam prebacio na drugu particiju samo mi taj bekap ostao tamo i kad je otišo Windows....).Evo kako je za C738 SS sto je covek stvarno postavio ovde na forumu i tako treba da pise, jer je prva za c738 b120 ili eventualno b170 ako je kasnije kupljen. A ne neke b102 i tt. Pogledajte prilog 258832
Evo skinuo sam ga sa 4pda. Pa mozes da nadjes oeminfo po telegram grupama. Dosta ljudi ima taj model. https://drive.google.com/file/d/17HqWl60PzsMmVcuQxejykrAhzrQk44nP/view?usp=drivesdkKoji alat koristiš za to? I misliš li da sam nepovratno upropastio telefon (jer sam izgubio onaj moj original bekap jao ubiću se zbog toga sve slike sam prebacio na drugu particiju samo mi taj bekap ostao tamo i kad je otišo Windows....).
Znači otprilike treba da budem zahvalan što on radi uopšte....Evo skinuo sam ga sa 4pda. Pa mozes da nadjes oeminfo po telegram grupama. Dosta ljudi ima taj model. https://drive.google.com/file/d/17HqWl60PzsMmVcuQxejykrAhzrQk44nP/view?usp=drivesdk
Uradi sad backup sa twrp pa proveri sa ovim programom na racunaru sta pise. Samo mozda, to znas, backup reimenujes tj dodas mu nastavak img umesto one ekstwnzije emmc.win, da moze da ucita u program. Zivo me zanima. Dal se menja nesto.Znači otprilike treba da budem zahvalan što on radi uopšte....
Aha da bekapujem sad ovu particiju što mi je pa da proverim na komp dal je i on prženi [emoji849].Uradi sad backup sa twrp pa proveri sa ovim programom na racunaru sta pise. Samo mozda, to znas, backup reimenujes tj dodas mu nastavak img umesto one ekstwnzije emmc.win, da moze da ucita u program. Zivo me zanima. Dal se menja nesto.
Proveri ga molim te ja se ništa ne razumem. I da uključen mi je night light zato žuta slika.Uradi sad backup sa twrp pa proveri sa ovim programom na racunaru sta pise. Samo mozda, to znas, backup reimenujes tj dodas mu nastavak img umesto one ekstwnzije emmc.win, da moze da ucita u program. Zivo me zanima. Dal se menja nesto.

To sad uradjen bqckup sa twrp?Proveri ga molim te ja se ništa ne razumem. I da uključen mi je night light zato žuta slika. Pogledajte prilog 258833
Da.To sad uradjen bqckup sa twrp?
Ok je. Po ovome kaze da si prethodno imao b182, verovarno servisni pa si azirirao na b321 uz Hwota7
Ma nije ovo moj fabrički OEM Info. To je onaj c432 sa 4PDA što sam flešovao. Mislim on jeste u mom telefonu, ja sam ga flešovao kad sam radio rebrand pa sam lupio servisni posle toga. E sad ovo što sam pokazao je TWRP bekap što sam napravio malo pre. Znači ovaj nije pravljen nego maznut sa pravog telefona?Ok je. Po ovome kaze da si prethodno imao b182, verovarno servisni pa si azirirao na b321 uz Hwota7
Jedino se vuce rep od Rescue b102 koja ne postoji za c432 niti za b185. Ali u principu ok je, funkcionise i menja se pri svakom azuriranju. Ostao je trag od Rescue verzije tj izvorne fabricke koja ne postoji za nase modele ali manje bitno.
Sad je meni jasno zašto tebi nije hteo OTA na C185 kad si prebacio.Pokazuje ovo. Originaoni OEMinfo sa mog telefona (Oreo)![]()
Koja si ti sad verzija, b183? Prethodna je emui 5 nepotpuna.... Ndr test key je nepotpuna emui 5 verzija.Sto?Sta je problem?
Pravljen. Ostao trag od b102 koji je za azijsko trziste. Ali nema veze, bitno da funkcionise.Ma nije ovo moj fabrički OEM Info. To je onaj c432 sa 4PDA što sam flešovao. Mislim on jeste u mom telefonu, ja sam ga flešovao kad sam radio rebrand pa sam lupio servisni posle toga. E sad ovo što sam pokazao je TWRP bekap što sam napravio malo pre. Znači ovaj nije pravljen nego maznut sa pravog telefona?

Problem je što je taj za c185 bio "pravljen" a ne cepnut sa nekog telefona.Sto?Sta je problem?
Znači nema OTA za mene nikada više [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]Pravljen. Ostao trag od b102 koji je za azijsko trziste. Ali nema veze, bitno da funkcionise. Pogledajte prilog 258836
Da, moguce da ima veze i to, jer eto ga i Token za Ota. I on je povezan nekako sa svim tim ludilom od verzija.Problem je što je taj za c185 bio "pravljen" a ne cepnut sa nekog telefona.
Ma bice, nadam se. Vrlo brzo cemo videti [emoji1]Znači nema OTA za mene nikada više [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Pa ne mogu ja da vidim ja sam na b321 tu nema OTA.Ma bice, nadam se. Vrlo brzo cemo videti [emoji1]
Ako uspem da nađem nekoga ko nije dirao OEM Info, t.j. nije flešovao da mi da TWRP backup, jel ću moći da popravim ovo srnje? Jbo me dan kad sam uzo Huawei. Izvinjavam se na rečniku ne znam kako da drugačije izrazim "zadovoljstvo" njihovim proizvodom.Ma bice, nadam se. Vrlo brzo cemo videti [emoji1]
Koja si ti sad verzija, b183? Prethodna je emui 5 nepotpuna.... Ndr test key je nepotpuna emui 5 verzija.
Prebaci na b362 i videces kako ce ti odmah stici b370. Opusti se. A mozes samo za probu i rucno u root/ version/ pa njegov build prop pa izmeni umesto b321 stavis b362 . Odma prijavi Ota. Samo nemoj da skidas jer neces nista uspeti. Cisto za probu dal oeminfo uz imei i sim karticu funcionise za Ota.Pa ne mogu ja da vidim ja sam na b321 tu nema OTA.

Alal ti vera. Znači ti si čovek genije. Sad ću da probam.Prebaci na b362 i videces kako ce ti odmah stici b370. Opusti se. A mozes samo za probu i rucno u root/ version/ pa njegov build prop pa izmeni umesto b321 stavis b362 . Odma prijavi Ota. Samo nemoj da skidas jer neces nista uspeti. Cisto za probu dal oeminfo uz imei i sim karticu funcionise za Ota.
Pogledajte prilog 258837Pogledajte prilog 258838Pogledajte prilog 258839
Aha. Ti si to radio ranije backup. Vidi se da je rescue dobar build, original. Samo si pre servisnog b183 bio na nekoj neuspeloj polovucnoj verziji na emui 5.Sada je C432 DS,poslednji apdejt 370.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari