Drug uzeo philips 50pus6162/12 za nekih 60k cini mi se... UHD, smart... deluje ok tv... mozda mozes i njega da uzmes u razmatranje
Philips je preplaceno kinesko smece. Ako vec hoce kineza onda su Hisense i TCL puno bolji izbor.
TCL se zvanično ne prodaje u Srbiji. u stvari, prodaje li se uopšte? inače, spomenuta dva brenda su najbolji izbor što se kineskih brendova tiče
Uzeo majci 55n5700 za 56k vcrs. Nije bilo 55a6100 ali nema veze. Ovaj ima bolju završu obradu a hteo sam i veću dijagonalu pa se odlučim za njega umesto za 50a6100.Imas taj Hisense a6100 50" na akciji 42400 din.. Do 7 oktobra ili do isteka zaliha..
Ako imam ograničena a ne bezgranična finansijska sredstva i nemam nameru ili mogućnosti da dam ni dinar više od te projektovane sume, prilikom kupovine TV uvek ali uvek bih pre kupio kvalitetniji TV više klase od 50" nego neki entry level/nižu srednju klasu od 65" z iste novce... Drugim rečima, između kvantiteta i kvaliteta uvek biram kvalitet...
Tri godine. Bio je upakovan kao da je bio izložen, samo rastavljen. Kako da proverim koliko je radio? Mada mislim da nije, samo je bio izložen, neupaljen.
https://www.emmezeta.rs/multimedija...uzivno-samo-u-emmezeti-sa-5-godina-garancije/Pozdrav.
Kupujem TV do 60-tak hiljada u domaćoj radnji. "proćešljao" sam postove koje ste postavili i od blagoteleće zbunjenosti na početku, filtrirajući nekako objektivno pa i subjektivno dosta sam toga naučio, i hvala Vam na tome.
Uglavnom UHD 40-43 inca do te sume gledajući neke prednosti i mane ovih, pa recimo "kvalitetnijih" proizvodnjaća blještavij šasija, Samsunga i LG, ja stigoh do nekih modela.
SAMSUNG UE40MU6172
SAMSUNG UE40MU6402
SAMSUNG UE43NU7192
SAMSUNG UE43NU7402 mi već premašuje budžet.
Neću igrati igrice, gledanje 2-2.5 metra, mrak, polumrak, nema nekih velikih uglova gledanja, izvor SatTV, IPTV, Kabl...hd filmovi...audio preko nekog sounbara ili DAC-a u zaseban audio sistem....
Svestan razlika, verovatno ne svih, izmedju modela 7xxx i 6xxx serije, neko osnovno pitanje za poznavaoce materije:
- Da li se isplati uzeti seriju 7xxx zato što samo na nju daju 5 GODNINA garancije, ili uzeti seriju 6xxx koja ima barem na papiru bolje performanse, i biti uskraćen za DTS, bluetooth ili šta još tu ide, i dobiti samo 2 GODINE garancije
Ili Vas molim za neki savet oko nekog drugog proizvodjača, nekog modela...šta je sa LG njegovim IPS i RGBW-om... da li da se osvrćem i na to.
Cook i ostali...
Hvala Vam unapred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari