Šta je novo?

Koji TV kupiti

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Те разлике су само због намерног или случајног подешавања у радњама. Некад хоће да продају моделе који слабо иду па супер подесе а бољим телевизорима "исперу" боје и лове купце.

Pa boje bi trebao da mozes lako da podesis, tako da nebi bile isprane... Najverovatnije je problem u podesavanjima slike (kontrast, svetlina...), Toshibu zaobidji rekao si da ti treba kvalitetan tv :D

Iskreno, hteo sam, ali nisu mi dali daljinski. Hteo sam da se izvucem da vidim kako izgleda, ali nisu znali gde stoji...

@calexx

Hvala. Prosto sam posumnjao da je to, ne bih poverovao da TV od 32" i 39000 ima onakvu sliku. Malo su ruzni bezeli, ali Boze moj...

Ništa, možda su jedan izložen / vraćen prodali po toj ceni. Ostali pušiona. Ozbiljna a u stvari neozbiljna firma. Može im se u ovakvoj državi.

Kao što već rekoh, verovatno su samo malo reklamirali svoj online shop.

Poslednja izmena:
Meni piše status na čekanju, mozda čekaju da ga sklope u foxu :d Ne bi me čudilo da svima jave da nema na stanju pošto vidim da je kupovan, čas ga je bilo čas ne ali čekamo da vidimo. Poslao sam im mail upravo pa ćemo videti šta kažu, mislim da će poslati, u suprotnom je lažno oglašavanje i veliki minus u reputaciji.

edit: kao što rekoh da me ne bi čudilo :D

Postovani nazalost nemamo na stanju tv koji ste porucili.

Imali smo eksponat ali smo pri pakovanju utvrdili da je ostecen I vracen je dobavljacu.

Srdačan pozdrav,

Poslednja izmena:
Suludo je da se sam moraš interesovati umesto da u ponedeljak sami primete "grešku" i sve kupce obaveste najranije moguće.

To što to nisu uradili već su čekali tvoj upit govori da je ovo bilo svesno lažno oglašavanje.

Koji TV (za kablovsku, filmove i igrice s kompa) do 50" za 400-500e? FHD dovoljan, mada moze i UHD, smart nepotreban, ali ako mora, sta da se radi. Moze i s oglasa ali da je garancija ostvariva kod nas.

Poslednja izmena:
Suludo je da se sam moraš interesovati umesto da u ponedeljak sami primete "grešku" i sve kupce obaveste najranije moguće.

To što to nisu uradili već su čekali tvoj upit govori da je ovo bilo svesno lažno oglašavanje.

Nijs to bila nikakva greska nego bas kao sto si rekao, namjerno lazno oglasavanje. Cim se pojavila prva informacija za taj TV ja sam rekao da je nemoguce dobiti bilo koji 50" TV za 20k din pa cak ni krs poput Fox-a. Ne znam jesu li nesto dobili sa ovim laznim oglasavanjem ali meni ovakve stvari samo navuku bijes i ne bih vise nikada otvorio njihovu stranicu.

Koji TV (za kablovsku, filmove i igrice s kompa) do 50" za 400-500e? FHD dovoljan, mada moze i UHD, smart nepotreban, ali ako mora, sta da se radi. Moze i s oglasa ali da je garancija ostvariva kod nas.

Evo ja da ti odogovrim prvi pa se mozda jos neko ukljuci sa boljim predlogom...
Hisense H50A6100 , najveci i najbolji po meni za tih 50 000...
E sad imas i od 40-43" LG i Samsung za odprilike tu cenu, svi su UHD... Pa ako se isplati vise uzeti neki od njih neko ce ti predloziti, i dace ti jos neki savet... ili da sa zadrzis na nekom FHD modelu,,,
Koje igrice igras? Online offline?

E
E sad imas i od 40-43" LG i Samsung za odprilike tu cenu, svi su UHD... Pa ako se isplati vise uzeti neki od njih neko ce ti predloziti, i dace ti jos neki savet... ili da sa zadrzis na nekom FHD modelu,,,
Koje igrice igras? Online offline?
Ali ako kupujes za kes vec imas LG UHD modele od 49" za 10 eur vise...

Znam da se vec ponavljam ali hisense je dobar izbor samo ako kupujes u domacim radnjama jer od madjara za kes za te iste pare kupujes LG

Naravno, ja kazem samo za ovde kod nas u prodavnicama, posto je naveo da hoce ostvarivu garanciju kod nas, iako je sa kp... Tako da neko ko zna moze da ga uputi kod poznatijih prodavaca sa kp gde bi mogao da ostvari garanciju bez problema, ako on hoce tako,.,,

Nijs to bila nikakva greska nego bas kao sto si rekao, namjerno lazno oglasavanje. Cim se pojavila prva informacija za taj TV ja sam rekao da je nemoguce dobiti bilo koji 50" TV za 20k din pa cak ni krs poput Fox-a. Ne znam jesu li nesto dobili sa ovim laznim oglasavanjem ali meni ovakve stvari samo navuku bijes i ne bih vise nikada otvorio njihovu stranicu.

Ovo rade na zalost i mnogo vece firme ,tipa tehnomanije,par puta sam ja ovako prolazio.

Naravno, ja kazem samo za ovde kod nas u prodavnicama, posto je naveo da hoce ostvarivu garanciju kod nas, iako je sa kp... Tako da neko ko zna moze da ga uputi kod poznatijih prodavaca sa kp gde bi mogao da ostvari garanciju bez problema, ako on hoce tako,.,,

LG ima medjunarodnu garanciju ostvarivu u domacem servisu, ne treba ti prodavac sa KP i njegova casna pionirska samo ti treba madjarski racun

Na koje LG mislite, nasao sam:
49UJ6307 (430e)
49UJ670V (470e)
50UK6300 (470e)

Koji je najbolji i zasto? I kolika je razlika u odnosu na taj H50A6100 (smart funkcije i dodatne opcije mi ne trebaju, samo kvalitet i brzina slike)?

I da li oni zaista vrede tih 150-200e vise u odnosu na Fox/Vox/Vivax?

Poslednja izmena:
Svaki taj skuplji tv ima smart, nekad je korisno da imaš ne moze da skodi... Uglavnom LG je malo bolji i kvalitetniji, nema neke sitne greske/nedostatke u hardveru i softveru kao sto je slučaj kod Hisensa (super je tv takodje, ali LG je kompletniji), i kod Hisense je garnacija 3 godine ... Fox, Vox, Vivax nemaju sta da traze pored LG, Samsung, Sony, Hisnese... I zaista vrede tih 150-200e vise, pogotovo sto bi ti tv koristio i za pc igre...

Poslednja izmena:
Radio je 100% al dobro o sta sad.. Ako ti je garancija 3 godine, pa neka te sluzi...
Kupovao sam ja pre nekoliko meseci isto neki Fox u jednoj radnji, i sve ok ima ga cena normalna i sve sa garancijom 3god...i onda me prodavacica zove kasnije i kaze me da ga ne uzimam bio je izlozbeni tv u nekoj radnji, tako da je ona bila fer i rekla mi.... Tako da su velike sanse da je radio u prodavnici..

Koji je najbolji televizor za dnevnu sobu do 50 000 dinara +- , sviđa mi se hisense od 50 incha, da li ima nešto bolje, važno mi je da je smart i da ima 43+ incha... Daljina gledanja 3,4 metara

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Ako će da radi tri godine, vredelo je. Deuje sasvim ok, štaviše pristojno.

Naravno, 50" za te pare super cena, i imas full garanciju tako da nek te sluzi...

@Miksat

Za te pare i ta dijagonala Hisnese je najbolji izbor, e sad da uzimas neki manji samo zato sto je LG(koji ima bolji smart od Hisnese) ili Samsung, bar ja ne bih... Jedino ako ima kod madjara na kp Lg 49-50" za te pare, i ako bi ti hteo tu opciju....

Hvala puno, razmisliću i o toj opciji
Naravno, 50" za te pare super cena, i imas full garanciju tako da nek te sluzi...

@Miksat

Za te pare i ta dijagonala Hisnese je najbolji izbor, e sad da uzimas neki manji samo zato sto je LG(koji ima bolji smart od Hisnese) ili Samsung, bar ja ne bih... Jedino ako ima kod madjara na kp Lg 49-50" za te pare, i ako bi ti hteo tu opciju....

Sent from my MI 5s using Tapatalk

Koji TV od ovih preporučujete?

Samsung UE40NU7192 - 40"
Samsung UE43NU7092UXXH - 43"
Hisense H43A6500 - 43"
Hisense H49N5700 - 49"
LG 43UK6200PLA - 43"

Jasna mi je razlika u veličina ekrana.
Bitan mi je kvalitet slike, kao i da nema bagovanja prilikom rada. Neće se igrati igrice (najverovatnije), nego će služiti kao jedan običan kućni TV za gledanje programa i puštanje pokojeg filma.

Hvala na odgovoru.

Треба и мени помоћ.

Планирам да узмем тв до 650,макс 700е.

Дијагонала 49-50.

Не занимају ме смарт опције,већ квалитет слике и дуговечност.

До сад сам имао 3 ЛГа и сви су се одлично показали.

Да ли узети ЛГ 49ск8100 или неки Сони у том ценовном рангу?...или нешто 10то?

Хвала.

Drug uzeo philips 50pus6162/12 za nekih 60k cini mi se... UHD, smart... deluje ok tv... mozda mozes i njega da uzmes u razmatranje

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno