Pa boje bi trebao da mozes lako da podesis, tako da nebi bile isprane... Najverovatnije je problem u podesavanjima slike (kontrast, svetlina...), Toshibu zaobidji rekao si da ti treba kvalitetan tv![]()
Sta bi sa onih 50" za 20.000?
Postovani nazalost nemamo na stanju tv koji ste porucili.
Imali smo eksponat ali smo pri pakovanju utvrdili da je ostecen I vracen je dobavljacu.
Srdačan pozdrav,
Suludo je da se sam moraš interesovati umesto da u ponedeljak sami primete "grešku" i sve kupce obaveste najranije moguće.
To što to nisu uradili već su čekali tvoj upit govori da je ovo bilo svesno lažno oglašavanje.
Ne znam jesu li nesto dobili sa ovim laznim oglasavanjem ali meni ovakve stvari samo navuku bijes i ne bih vise nikada otvorio njihovu stranicu.
Koji TV (za kablovsku, filmove i igrice s kompa) do 50" za 400-500e? FHD dovoljan, mada moze i UHD, smart nepotreban, ali ako mora, sta da se radi. Moze i s oglasa ali da je garancija ostvariva kod nas.
Ali ako kupujes za kes vec imas LG UHD modele od 49" za 10 eur vise...E
E sad imas i od 40-43" LG i Samsung za odprilike tu cenu, svi su UHD... Pa ako se isplati vise uzeti neki od njih neko ce ti predloziti, i dace ti jos neki savet... ili da sa zadrzis na nekom FHD modelu,,,
Koje igrice igras? Online offline?
Nijs to bila nikakva greska nego bas kao sto si rekao, namjerno lazno oglasavanje. Cim se pojavila prva informacija za taj TV ja sam rekao da je nemoguce dobiti bilo koji 50" TV za 20k din pa cak ni krs poput Fox-a. Ne znam jesu li nesto dobili sa ovim laznim oglasavanjem ali meni ovakve stvari samo navuku bijes i ne bih vise nikada otvorio njihovu stranicu.
Naravno, ja kazem samo za ovde kod nas u prodavnicama, posto je naveo da hoce ostvarivu garanciju kod nas, iako je sa kp... Tako da neko ko zna moze da ga uputi kod poznatijih prodavaca sa kp gde bi mogao da ostvari garanciju bez problema, ako on hoce tako,.,,
Ako će da radi tri godine, vredelo je. Deuje sasvim ok, štaviše pristojno.
Naravno, 50" za te pare super cena, i imas full garanciju tako da nek te sluzi...
@Miksat
Za te pare i ta dijagonala Hisnese je najbolji izbor, e sad da uzimas neki manji samo zato sto je LG(koji ima bolji smart od Hisnese) ili Samsung, bar ja ne bih... Jedino ako ima kod madjara na kp Lg 49-50" za te pare, i ako bi ti hteo tu opciju....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari