Drugari moze pomoc?
Sta podrazeva besplatan hbo za 12m uz trio gold? Je l 3 kanala hbo-a ili i nesto extra?
Hvala...
Sent from my Huawei using Tapatalk
3 HBO HD kanala
Drugari moze pomoc?
Sta podrazeva besplatan hbo za 12m uz trio gold? Je l 3 kanala hbo-a ili i nesto extra?
Hvala...
Sent from my Huawei using Tapatalk
Jeste li dobili elektronski račun ? Ja ne mogu ni da skinem sa sajta novi račun,a nisu mi ni poslali na mail adresu račun.
Izgleda da nisu uradili sve racune i ja ne mogu da skinem..bice sutra-preksutra.
Kupio novi tv (Fox 43'' smart) ali imam problem i sad ne znam jel do tv ili do resivera? Sva moguca podesavanja sam isprobao i zamene kablova i zamenu ulaza... Znaci posebno tj mozda i jedino vidljivo je na sportskim utakmicama,oseca se delay ,mali ali nekako se vidi da slika nije u real time i nije fluidna,,, Skinem full hd tekmu pustim preko kompa,sve ok? Slika ne secka,nema pikselizacije,ton radi,,ja ne znam,,,Da li je do tv ili do sbb? Uglavnom i jedno i drugo cu verovatno tesko dokazati![]()
Nije do tv-a vec do signala iz box-a.... Los signal pravi artefakte na ekranu. Meni se na 50 inca pojave linije pri promeni kadra.Do tv je. Imam i ja sličan problem, ne vidi se kod filmova, vidi se kod sportskih prenosa. Ima tema u TV s FOX android uređajima, možemo tamo nastaviti.
Jel bitno koji dvb standard podržava tv ako se ubacuje CI? Imam neki stari 32" panasonic u spavaćoj sobi, pa kad bude digitalizacija da li da uzimam CI ili mini d3, televizor podržava samo dvb-t i normalno atv.
Sent from my LEX820 using Tapatalk
Da li ima CI slot ?U specifikaciji piše samo dvb-t
U specifikaciji piše samo dvb-t
Countries that DVB-C is available: Germany, Switzerland, Denmark,Sweden, Norway, Finland, Netherlands
Trenutno sam na poslu, pa ne mogu ništa da probam, sutra ću. Znači on i bez CI kartice ako ima dvb-c nađe kanale, samo budu zaključani, taj neki fazon?
Dosta star, kupljen 2010.
I hvala na pomoći.
Edit: evo specifikacije.
https://www.manualslib.com/manual/649166/Panasonic-Txl32c20ea.html?page=67
Lol u ovoj specifikaciji piše da ima, a na prvoj na koju sam naišao pisalo da nema C. Biće da si u pravu i da tu samo region igra ulogu. Videćemo sutra.
Trenutno sam na poslu, pa ne mogu ništa da probam, sutra ću. Znači on i bez CI kartice ako ima dvb-c nađe kanale, samo budu zaključani, taj neki fazon?
Nema na čemu, uživaj [emoji6]@matke radi dvb-c, hvala još jedared. [emoji106]
Pola 8 stanje ne promenjeno. Vidim da ću morati preko puta da odem do njih, da dovucem nekog servisera da proveri signal da nisu shebali nešto."#NoviSad Obaveštavamo vas da će zbog radova na mreži u četvrtak 11.10.2018. godine, u periodu od 01:00 do 07:00 časova, doći do kraćih prekida signala kablovske televizije, Interneta, D3 i usluge telefonije"
Na njihovom twitteru, tako da te je vrv to pogodilo
Kod Vas to više Sega Mega nego Giga.Pola 8 stanje ne promenjeno. Vidim da ću morati preko puta da odem do njih, da dovucem nekog servisera da proveri signal da nisu shebali nešto.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari