Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 5 / Redmi Note 5 Pro

Pa piše 10 postova iznad.

Čudno da ti se obrisalo sve, meni nista nije.

Možda na kineskom romu se briše. Meni na globalu nije (a i telefon je global)
Sam otkljucao, cekao 360h i otkljucao preko MiUnlock.
I meni se čini da je čak u samom programu upozorenje iskočilo pre unlock-a da će obrisati sve podatke? [emoji848][emoji848][emoji848]

P.S. Sad ću pogledati MCaosp, hvala za predlog!

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Tako je, a i bilo je obavestenje da zbog sigurnosti podataka unlock brise podatke.

@Djilkosh_Ns

Ja sam odmah flesovao global rom, nisam proverio da li su obrisani podaci, ali po njihovim objavama i unlock aplikaciji bi trebalo da se brisu podaci.

Meni se nije obrisalo ništa... Mislim ne bih mogao da flesujem magisk koji mi je bio na internoj da mi se obrisalo.

No, nek svi sačuvaju podatke, pa ako ne obrise super, ako obriše, opet super podaci su sačuvani na kompu/cloud-u.

Ja zadovoljan baterijom skroz. Jeste da je wifi sve vreme bilo skoro, ali opet.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

EDIT: Uh bre kolike slike kaci TT, kako da smanjim?

Poslednja izmena:
Stavi u spoiler. To treba tako.

Stavis tagove
i [./spoiler] na pocetak i kraj, samo sto drugi tag nema tacku.

Nije mi uspelo sa kacenjem slika to iz TT-a. Nema veze.

Sot ne 7h i 50min na 1d i 19h koriscenja, uglavnom wifi, auto osvetljenje. Jos 27% ostalo.

Ovako:
85d497915784384465aed8b732e7e797.jpg

Poslednja izmena:
Valjda je sada ok.
3567324fb4df4db102b5fcb6396f8a7d.jpg
46e54bd366c29f3a6ded4f53fc7eaec5.jpg

Moš i da zakačiš kao attach sliku pa bude lepa malecna, što bi rekli, taman [emoji4]

Da li se i kod tebe dešava da dva puta moraš da prevučeš prst na lock screenu da bi otključala fon sa ovom temom?
Nije isprobala sam. Da nemaš možda aktiviranu neku dodatnu aplikaciju za lock screen? Kad sam isprobala neku od tih apk obavezno otključam sa njom pa dođem ponovo na zaključan ekran. Većinom otključavam skenerom. Stavi na zaključan ekran drugu temu. Meni je uvek ova stock jer se dešava da mi se ne vide notifikacije na zaključanom ekranu da drugim temama.

Koja je fora da kad kao podrazumevani birač stavim Google phone, tokom poziva ne pali ekran, pojma nemam. Lepo osvetli ekran i na wa, duo a neće ako je Google phone podrazumevan.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

To znaci..
2a52a075aa86efa9208f62d6955a96b8.gif

Kako skinuti ovu temu i instalirati?
Samo idi na link i otvori pomoću aplikacije teme. Preuzmi i primeni. Ono što izlazi da nije kompatabilno znači da padajući meni sa prečicama neće biti crn kao na slici od teme, već će ostati beo. Još nisu izašle 100% kompatabilne teme sa miui 10.

Samo idi na link i otvori pomoću aplikacije teme. Preuzmi i primeni. Ono što izlazi da nije kompatabilno znači da padajući meni sa prečicama neće biti crn kao na slici od teme, već će ostati beo. Još nisu izašle 100% kompatabilne teme sa miui 10.

Tu temu ne mogu da pronadjem na sajtu www.zhuti.xiaomi.com A kad kopiram ceo link preko tema pise da je nepostojeca

Skini sa kineza otisak prsta i stavi kod sebe na telefon, samo naruči zadnji deo sa Alija.

Evo ja ti nudim 10e da te oslobodim tog kineskog đubreta.

Tu temu ne mogu da pronadjem na sajtu www.zhuti.xiaomi.com A kad kopiram ceo link preko tema pise da je nepostojeca
Kucaj nine black TT. Ne znam što kod tebe nema. Ima i neka Samsung black tema pa probaj nju. U svakom slučaju će još malo izaći skroz kompatabilne teme pa će ih biti. Ovu Nine black ne menjam od kad sam je našla, stoji mi bekapovana. Nisu ni ikonice loše na stock lanseru. A postoji ista verzija u beloj boji.

Da li ima veze region? Ja sam na Srbiji, jer na Indiji nece ni jednu temu da nadje...
Kucaj nine black TT. Ne znam što kod tebe nema. Ima i neka Samsung black tema pa probaj nju. U svakom slučaju će još malo izaći skroz kompatabilne teme pa će ih biti. Ovu Nine black ne menjam od kad sam je našla, stoji mi bekapovana. Nisu ni ikonice loše na stock lanseru. A postoji ista verzija u beloj boji.

Da li ima veze region? Ja sam na Srbiji, jer na Indiji nece ni jednu temu da nadje...

Nema veze i ja sam na Srbija. Neko mi reče da na Indiji imaju već kompatabilne teme sa miui 10 ali mene mrzi da menjam region. Evo ti originalan post sa mi foruma:
http://en.miui.com/thread-2687364-1-1.html

Jel ima neki custom rom da su sredili da moze da parira ovom stock miuiu? Nisam probao nijedan nekih mesec dva, a ranije su svi imali dosta nekih bagova

Vrh Dno