Čudno da ti se obrisalo sve, meni nista nije.
Možda na kineskom romu se briše. Meni na globalu nije (a i telefon je global)
I meni se čini da je čak u samom programu upozorenje iskočilo pre unlock-a da će obrisati sve podatke? [emoji848][emoji848][emoji848]Sam otkljucao, cekao 360h i otkljucao preko MiUnlock.
Kako se to radi na TT?Stavi u spoiler. To treba tako.
Ево теме која би Вам се могла свидети: Nine Black TT! Линк: http://zhuti.xiaomi.com/detail/ac0734c1-eb70-4383-864b-3469db2519f9
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Nije isprobala sam. Da nemaš možda aktiviranu neku dodatnu aplikaciju za lock screen? Kad sam isprobala neku od tih apk obavezno otključam sa njom pa dođem ponovo na zaključan ekran. Većinom otključavam skenerom. Stavi na zaključan ekran drugu temu. Meni je uvek ova stock jer se dešava da mi se ne vide notifikacije na zaključanom ekranu da drugim temama.Da li se i kod tebe dešava da dva puta moraš da prevučeš prst na lock screenu da bi otključala fon sa ovom temom?
A to bi značilo šta? Nismo vidoviti da znamo šta te zeza...Pocinje telefon polako da baguje ....
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ево теме која би Вам се могла свидети: Nine Black TT! Линк: http://zhuti.xiaomi.com/detail/ac0734c1-eb70-4383-864b-3469db2519f9
Još ga nisi prodao?Pocinje telefon polako da baguje ....
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Samo idi na link i otvori pomoću aplikacije teme. Preuzmi i primeni. Ono što izlazi da nije kompatabilno znači da padajući meni sa prečicama neće biti crn kao na slici od teme, već će ostati beo. Još nisu izašle 100% kompatabilne teme sa miui 10.Kako skinuti ovu temu i instalirati?
Nije isprobala sam. Da nemaš možda aktiviranu neku dodatnu aplikaciju za lock screen?
Samo idi na link i otvori pomoću aplikacije teme. Preuzmi i primeni. Ono što izlazi da nije kompatabilno znači da padajući meni sa prečicama neće biti crn kao na slici od teme, već će ostati beo. Još nisu izašle 100% kompatabilne teme sa miui 10.
Još ga nisi prodao?
Bolji ti je Samsung Note 3 što imaš, ne znam što se mucis sa kinezom.
Kucaj nine black TT. Ne znam što kod tebe nema. Ima i neka Samsung black tema pa probaj nju. U svakom slučaju će još malo izaći skroz kompatabilne teme pa će ih biti. Ovu Nine black ne menjam od kad sam je našla, stoji mi bekapovana. Nisu ni ikonice loše na stock lanseru. A postoji ista verzija u beloj boji.Tu temu ne mogu da pronadjem na sajtu www.zhuti.xiaomi.com A kad kopiram ceo link preko tema pise da je nepostojeca
Kucaj nine black TT. Ne znam što kod tebe nema. Ima i neka Samsung black tema pa probaj nju. U svakom slučaju će još malo izaći skroz kompatabilne teme pa će ih biti. Ovu Nine black ne menjam od kad sam je našla, stoji mi bekapovana. Nisu ni ikonice loše na stock lanseru. A postoji ista verzija u beloj boji.
Nema veze i ja sam na Srbija. Neko mi reče da na Indiji imaju već kompatabilne teme sa miui 10 ali mene mrzi da menjam region. Evo ti originalan post sa mi foruma:Da li ima veze region? Ja sam na Srbiji, jer na Indiji nece ni jednu temu da nadje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari