Neće. Kad izgubiš wifi signal, pređe na 4g.Ukoliko se ovo isključi, telefon će ostati na wifi mreži čak iako recimo nema interneta preko te wifi mreže.
Sent from my Xiaomi Redmi Note 5
Neće. Kad izgubiš wifi signal, pređe na 4g.Ukoliko se ovo isključi, telefon će ostati na wifi mreži čak iako recimo nema interneta preko te wifi mreže.
Kako su ti crne opcije?Isto mi se dešavalo pa isključujem Wifi. Da nije do ovog asistenta, možda treba da se isključi?![]()
Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока
Fali Kide puno. Jel neko možda zna zašto više nije aktivan?Tu sam ja, samo slabo nesto postujem ovih nekoliko nedelja unazad. Nema nam @Kidence na forumu tako da sam se smorio bez njega.. kontaktirao sam ga i na pm na bench forum i na tt chat, ali ne javlja se..
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Ево теме која би Вам се могла свидети: Nine Black TT! Линк: http://zhuti.xiaomi.com/detail/ac0734c1-eb70-4383-864b-3469db2519f9Kako su ti crne opcije?
Čemu služi forum? Ako neko neće pametne ni glupe napravi blog. Jedino sa čime se ne slažem je spamovanje tema. Za pocophone je spamovana samo tako jedno vreme.Zbog prepametnih ljudi odavde, ne vredi..
Ne sviđa mi se to, ali mogu da razumem. Nažalost, obično ispadne tako. Šteta.Zbog prepametnih ljudi odavde, ne vredi..
Malo smo otišli u off, ali kad se već poteglo pitanje da i ja napišem moje iskustvo.Čemu služi forum? Ako neko neće pametne ni glupe napravi blog. Jedino sa čime se ne slažem je spamovanje tema. Za pocophone je spamovana samo tako jedno vreme.
https://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=5604423Moze li neko da mi postavi link ka postu gde je neko pisao kako da iskljucite neke google aplikacije da mi se ne pojavljuju u GP.
Cini mi se da se to iskljucuje negde iz GP aplikacije,ne iz telefona,bio je neki post.
Bilo je ovde,ali ne mogu se setiti na kojoj je stranici.
Hvala unapred
Bump..Da li se otključavanjem bootloadera brišu svi podaci sa telefona?
Ja na 9.6.4.0 nisam izgubio podatke, ali odradi backup za svaki slučaj. Možeš mi cloud da koristiš ili jednostavno na kompu da sacuvas.Bump..
Jesi otključao bootloader?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari