Šta je novo?

Android (TV) multimedia uređaji (box-evi i stick-ovi) [nije tema za Mi Box/Stick, FireOS, Google Chromecast/Streamer]

Ovaj TX3 mini vidim ima na KP za 4000. Jel to i dalje najbolja kupovina za taj novac? On ima AV izlaz posto mi treba za stari tv i normalan Play Store posto mi na njemu samo EON treba?

Zaobiđi. Imam 3 boxa, ovaj je dno. Za Kodi i iptv je ok, ali eon ne podnosi. Hlađenje nikakvo, stavio sam veći hladnjak, izbusio rupe i sad radi, ali kao što rekoh u svađi je sa eonom.

Sent from my iPhone using Tapatalk

U zadnje vreme caruje beton liga, zbog 4$ se kupuju W verzije, Allwinner, rockchip i ko zna sta vec...

@bakara
Valja li šta onaj
Beelink Gs1 6k
Allwinner 6H chipset?
Ili da ganjam neki s912?

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Pa sta kupiti onda najpovoljnije da mi ima AV izlaz i da na njemu samo EON pici?

Vlada li ovde neki konsenzus šta kupiti do 5000?
Ali toliko a ne one fore dodaj još dvadesetak evra ili čekaj 11.11,pa šta očekuješ za te pare....mi box iz Kine na kraju košta preko 70e plus nema LAN ,a malo mi je previše jer me zanima samo kodi za gledanje filmova

Mecool m8s pro + 2/16 s905x

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Ako se sećam, nijedan box nema Av izlaz. Uglavnom je hdmi sa optičkim izlazom za audio ili sa bananica izlazom.

Ja sam uzeo TX3 Max Alice UX i prezadovoljan sam. Radi EON ok, EON tv app. Ima AV izlaz, a radi mi i preko usb external sound card Ugreen koji sam imao na PS4. Sve na klik. Spotify OK, Netflix SD. Hteo sam da eksperimentišem sa drugim romovima ali sam odustao.

@bakara
Valja li šta onaj
Beelink Gs1 6k
Allwinner 6H chipset?
Ili da ganjam neki s912?

Pa naravno da uzmes s912, nemam pojma sta vas vuce da uzmete nesto neprovereno koje nije ni jeftinije....

I kako sad nemaju boxovi AV izlaz?
Ima koji nemaju ali ima ih gomila koji imaju.

Nemam pojma, nisam instalirao nijadan custom rom. Ovaj fabrički radi odlično. Jedina mana atv prodavnica, mada i za to ima alternative.

Да ли је неко успео да Beelink-u gt1 приступи са шаоми телефона путем даљинског?

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Misliš da ga upalim - ugasis?

Nije mi to palo na pamet :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Instaliraj anymote na telefonu pa probaj sa tom aplikacijom.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Misliš da ga upalim - ugasis?

Nije mi to palo na pamet :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Па да, када телефон већ има ИЦ.

Послато са Mi A2 уз помоћ Тапатока

Pa naravno da uzmes s912, nemam pojma sta vas vuce da uzmete nesto neprovereno koje nije ni jeftinije....

I kako sad nemaju boxovi AV izlaz?
Ima koji nemaju ali ima ih gomila koji imaju.
Preporuka za S912 može i 2/16GB budžet 60$ eventualno 2ili3/32GB budžet 70$
Samo Iptv, YouTube, filmovi, igre ništa

Za to ti je dovoljan i s905x a za ušteđenu razliku uzmeš airmouse.

Znam da nije tema, nego kad je pomenuo covek, jel rade uopste ovi ir blasteri koji se kace na 3.5mm audio izlaz na telefonima? Naravno da li uopste to generalno funckionise i koji je domet realno.
Mislim na ove od par dolara ili par stotina dinara - ima ih po oglasima kod nas.

Tanix TX3 mini
X96 mini
Magicsee N5

Prva dva imaju kod nas na oglasima, treći nema ali ga se isplati naručiti i čekati dostavu zbog boljeg procesora?
Ljudima treba što jeftiniji a upotrebljiv android box, 720p tv bi bio korišten i low bitrate materijal u 720 i 1080 rezoluciji.

Interesuje me da li je slika kvalitetnija sa S912 u odnosu na S905w?
Trenutno imam kod sebe jedan a prije toga sam probao 20tak komada s905w i kod svakog je slika Iptv kanala za 30-40% slabije kvalitete u odnosu na onu koja Smart IPTV aplikacija reprodukuje...probao sam sve aplikacije jedino preko mx player daje približno kvalitetu kao na Smart Iptv app Ali opet malo slabija

S905W ne može da prosleđuje materijal veće rezolucije od 720p, dok S905X i S912 mogu da prikažu do 4k. Ne znam šta drugo može da bude taj loš "kvalitet" koji spominješ a da se vidi na 20 različitih boxeva.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Mibox 3, 48 e na aliju. 4k,eon,iptv, sve klizi.

Pa recimo kod fudbala iza lopte kada ide brzo po horizontali ostaje trag dok preko app smart Iptv na TV-u na istom kanalu se to ne dešava
Kod filma se to ne može primijetiti
Pokušavao sam na tv (Ssamsung) da isključim i ukljucim Game mode medjutim isto
S905W ne može da prosleđuje materijal veće rezolucije od 720p, dok S905X i S912 mogu da prikažu do 4k. Ne znam šta drugo može da bude taj loš "kvalitet" koji spominješ a da se vidi na 20 različitih boxeva.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Vidi da li ti je isti mod slike podešen na tom hdmi ulazu kao na toj drugoj varijanti.

Pozdrav, imam Hisense H49N5700 i treba mi neki android box ili kako se to vec zove :D... Budzet do nekih 10000 din, ali ako moze i za 3,4,5000 da se uzme nesto dobro recite da ne bacam pare. Android Box ce mi trebati samo ponekad da pustim stream Lige Sampiona, jelen super lige, serie a i ostalih liga koje nemaju na SK (nemam Arenu) i ponekad neki film ili serija na Kodiju, ali prvenstveno zbog utakmica da ne gledam bzvz preko Monitora i pc kad vec imam toliki televizor. Hvala

Imam jednu bolju ideju. Plati u tako nekim slučajevima iptv liste na kojima ima tih prenosa. Sa kodijem, free resenja nisu uvek baš pouzdana...

Sent from my HUAWEI MT7-L09 using Tapatalk

hahah ako moze objasnjenje sta je to i kako to platiti... kodi sam naveo kao primer, vise bih koristio neki browser za npr. gledalicu, reddit soccer streams sekciju, ihavesport i tako te sajtove koje bez ikakvih problema koristim na svom androidu, kao i na pc-u. Sad sam pokusao preko hisenseovog built in browsera da pustim stream sa reddita, nikako ne mogu da se izborim sa reklamom tj. kako da iskljucim taj prozor a vratim se na stream

Nazad
Vrh Dno