I can't believe they pushed a semi-annual update with such a big show stopper like this one. Hey MS maybe it's time to invest in a proper QA once again?
Ovo ne da je deal breaker nego je teska bruka
imaju "insajdere"
QC i QA koji ocigledno ne rade nista ili se koncentrisu na neke gluposti.
Za situaciju sa softverima svih vrsta krivim moderni stil upravljanja softverskim projektima zvani "Agile"/"Scrum".Sve je to davno otpušteno.
Zašto je "BOOdalašenje" ???? Većina insider build-ova rade bolje nego ovi "oficijelni", druga je stvar što ih M$ ne upotrebljava kako treba i izvlači pouke nego samo isprobava javno mnenje o novim i starim funkcijama.Više nam nisu potrebni raznorazni malware-i da brišu nešto, sad to čini sam OS za Vas.
Insajderstvo je posebna vrsta boodalašenja.
Ne, već ih nemaju uopšte.
Sve je to davno otpušteno.
Napisao sam mnogo puta, napisaću i opet.
Neverovatno da sve ovo dolazi iz sredine, iz koje je izašao Windows 2000, koji je radio na svakom kršu i krdži, kao da ima SSD, u svakom smislu.
Gde su sad drugari koji kazu da smo svi glupi zato sto necemo nametnuta azuriranja?
Zabrinuo si me, kako si primetio background uopšte ?Koja je fora sa ovim wallpaper-ima kao u kabini kamiona ili automehanicarskim radnjama?
Па као на оној слици, ако се добро потрудите и концентришете, видећете брод на слици.Zabrinuo si me, kako si primetio background uopšte ?
If you're Microsoft and had to choose an ideal time for tech press to start discovering that Windows 10 Home Edition quietly increased from $119.99 to $139.99 in the U.S., it would absolutely not be following the disastrous October 1809 update.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari