Kod mene su uvedeni mislim oktobra ili novembra prosle godine. I dalje nemaju tehnickih mogucnosti da me prikljuce (zovem i dalje samo da vidim kada ce krenuti, imam uslugu drugog provajdera).... godinu dana stoji zok ispred stana, nema ko da ga uvede... mislim da je ovo je vrhunac nestrucnosti i rasipanja....Inace, postavljeni kablovi kao na slici iznad nista ne moraju da znace (sem da uvodjenje optike napreduje i da je tu negde iza coska), jer sam na dve lokacije video iste ovakve, ali i dalje nigde nema tehnickih mogucnosti za uvodjenje. Rece mi devojka iz call centra da se uvodjenje odvija u vise faza, tako da je pitanje koliko treba da prodje od uvodjenja kablova u zgradu do mogucnosti za koriscenje optike.
Zvao sam danas da pitam za cene net paketa bez ikakvih box paketa. Uz sve opcije ide po 2 meseca za dinar. Kad sam posle gledao cene, ova 150/20 opcija mi deluje malo preskupo u odnosu na ostale, tako da sam mozda lose cuo. Sve u svemu, mislim da su im cene paprene i da su u poredjenju sa nekim ostalim opcijama najgori po tom pitanju.
50/8 - 1799
100/10 - 2399
150/20 - 3399
250/30 - 3799
1000/100 - 8999
Inace, postavljeni kablovi kao na slici iznad nista ne moraju da znace (sem da uvodjenje optike napreduje i da je tu negde iza coska), jer sam na dve lokacije video iste ovakve, ali i dalje nigde nema tehnickih mogucnosti za uvodjenje. Rece mi devojka iz call centra da se uvodjenje odvija u vise faza, tako da je pitanje koliko treba da prodje od uvodjenja kablova u zgradu do mogucnosti za koriscenje optike.
Situacija kod mene se malo promenila: Kablovi uvedeni u zgradu u septembru 2017. i ja sam ih od tada cimao 100 puta misleći da to samo što nije
U jednom trenutku sam skroz odustao, ali krajem jula mi se javio neko da proveri za koji paket sam zainetersovan. Rečeno mi je da instalacija započinje krajem jula, ali da budem strpljiv. Pre 2 dana se opet neko javio, opet pitao za koji paket sam zainteresovan i rekao da se očekuje da u narednih 7-10 dana obave instalaciju. Dok ne puste net, ne verujem ništa
Ako net bude radio kako treba, mislim da je ponuda potpuno korektna. Trenutno koristim Targo optiku 32/16 koju plaćam 2400 mesečno.
Zvao sam danas da pitam za cene net paketa bez ikakvih box paketa. Uz sve opcije ide po 2 meseca za dinar. Kad sam posle gledao cene, ova 150/20 opcija mi deluje malo preskupo u odnosu na ostale, tako da sam mozda lose cuo. Sve u svemu, mislim da su im cene paprene i da su u poredjenju sa nekim ostalim opcijama najgori po tom pitanju.
50/8 - 1799
100/10 - 2399
150/20 - 3399
250/30 - 3799
1000/100 - 8999
Inace, postavljeni kablovi kao na slici iznad nista ne moraju da znace (sem da uvodjenje optike napreduje i da je tu negde iza coska), jer sam na dve lokacije video iste ovakve, ali i dalje nigde nema tehnickih mogucnosti za uvodjenje. Rece mi devojka iz call centra da se uvodjenje odvija u vise faza, tako da je pitanje koliko treba da prodje od uvodjenja kablova u zgradu do mogucnosti za koriscenje optike.
Sinoć sam od Novog Naselja prolazio bajsom kroz Veternik i primetio da su u toku radovi na postavljanju optičkih kablova. Stigli su negde od GSP-a pa do nešto posle stadiona Vujadin Boškov.
Ima li neko više detalja oko dinamike radova i rokova na ovoj lokaciji? Ovde bi u ta tri prigradska naselja, Veternik, Futog i Begeč pokrili 40-45.000 ljudi što nije mala stvar.
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Telekom će najverovatnije uskoro preuzeti najmanje dva kablovska operatera,i time će se monopol svesti samo na na njih i SBB,odnosno ,cene telekoma neće ići dole za neki duži period.I meni je bilo čudno što su napucali cene. Za box ih vadi 6 meseci za dinar.
Prvo Kopernikus pa onda RV.Zbogom povoljnim optičkim paketima.
upravo mi uveli optiku, 50/8 adsl i fixni box 2, 2350 din, 3 meseca apo 1 din, bio sam usred starog ugovora isto box 2 20/2. Oko 3 sata trajal montaža, ali odlično i stručno urađena, svaka čast. Uradio sam ookla speed test, oko 48.5/7.5 7 ping. Vratio stari adsl, promenio šifru i to je to. Trenutno sam na yt, sin piči LoL, skidam neki film, ćerka na fonu, keva na tabletu, niko se ne žali! Veoma zadovoljan, a razlika 50 dinara...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari