Šta je novo?

Nokia 7 Plus

Ajde vi što ste prešli na finalnu pitu pričajte jel ima kakvih poboljšanja u smislu kamere, notifikacija itd.

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

Pretpostavljam da ne rade, al' bi bilo lepo da neko ko je prešao na pie napiše rade li call recorder aplikacije ili ne?
Jesu pisali da neće raditi, al' se eto ipak nadam da nekim čudom hoće

Na neki kabl mi puni kako treba , na neki ne , kabl fabricki prekjuce punio lepo kod kuce , juce kod drugara se punio 3+h na fabrickom punjacu i to sve......

Narucio sam drugi kabl sa Alija da probam pa cemo videti....

Inace , jel uspevate da povezete telefon na smart tv ? Meni trazi kao uredjaj neko vreme i ne nadje TV uopste.....nakacen TV na Wifi , telefon takodje , udaljenost 2m i kao ne moze da ga nadje.....

Kad ce pita ?

Evo posle dva Dana odmah znaci da se I ovaj oleo premaz skinuo znaci razocaran Sam I menjam nokiu za drugi Telefon verovatno pocofone

Iskreno ja navikao na tu fleku od oleo premaza. Čak se ni ne primeti ništa više od običnih otisaka prstiju po ekranu. Za sada furam ovako, posle možda ode u servis. Izgleda da je cela jedna serija felerična.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Iskreno, kad pročitam šta se sve dešava sa Vašim Nokia telefonima nije mi žao što sam se na kraju ipak odlučio za Xiaomi. A na korak sam bio da pazarim 7-cu... Dal je moguće da je to cela jedna serija takva? Ili ovde u Srbiji prodaju telefone nižeg kvaliteta. Ja ne verujem ovim našim uvoznicima ništa...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Poslednja izmena:
Mora da je jedna citava serija felericna.Ja sa mojim primerkom nikakve ni hardverske ni softverske probleme nisam imao,ali moj je kupljen u EU.

Pa o tome upravo pričam. Daleko smo mi od EU...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Uzeo u MTS-u i nema problema....

Послато са Nokia 7 plus уз помоћ Тапатока

Uze u MTS- u i nemam nikakvih problema

Где сте узимали телефоне ви са тим проблемом? Колико се сећам оператери су доста касније добили телефон у односу на ове веће ланце продавница.

Ja svoj sredinom jula u Gigatronu.

Uzeo u MTS u i nemam nikakav problem za sada

Uzeo i ja u mts-u , ali ne mogu da kazem da je bez problema....

Inace ne racunajuci ovo sa punjacem, nemam vise zelju da imam telefon sa klot Androidom, da nemas opciju screen share sa smart TV ( na xda koliko vidim kazu Google ukinuo posle Nugata ) , da nemas opciju normalnog brisanja vise sms-ova odjednom, ima tu jos par sitnica , ali one nisu na racun Google-a vec Nokie....

Jedino sto me drzi sa ovim telefon je baterija, napunite i ne razmisljate , ako se punjenje ne vrati u normalu sa drugim kablom ili posle update-a na pitu rastajemo se verovatno....

Ne zna sta bih mogao da pazarim, a da mi da isto iskustvo sa baterijom , ali prihvaticu malo krace trajanje za bolji fingerprint npr....

Otvoris temu u "Sta da kupim" podforumu, ako resis da menjas :D

Ako resim , iskreno bih voleo da se vrati sve u normalu posle update-a....

Ja neznam o cemu vi pricate telefon radi besprekorno i bez ikakvih bagova a koristio sam i Samsungove S linije i A linije, Iphone 7 oko godinu dana i svakojaka ostala ****** od androida i mogu reci telefon je super za male pare dobijete premium telefon koji takodje pravi extra slike i extra je brz. Nemam problema ni sa premazima ni bilo cim drugim. Telefon puni extra brzo a da bi poceo brzo da puni moras da ga ostavis i iskljucis display i ne diras svakih 5 min. Sa orignalom mi puni i do 3.5 A a sa samsungovim puni oko 2A sto je odlicno, isto puni i sa originalnim kablom i kopijom sa Alija od 2$. Display bez zastite vec 3 meseca bez tackice. Nema problema konekcije sa Smart tv-om konkretno (Samsung UE55NU7172). Fingerprint radi extra brzo, sa nije lepo memorisan, obrisi sve otiske i memorisi ponovo sa svim polozajima prsta i na stranu i jagodicu u pozadi i videces razliku. Sve ostalo je ili nepoznavanje sistema ili nestrucno rukovanje ili zastareli Smart TV koji vise nemaju podrsku.
Ako se neko nadje uvredjen zao mi je nisam hteo nikog da provociram ali ne mogu vise da slusam fali ono fali ovo a telefon radi bez greske i nema ama bas nikakvih problema.
Uzdravlje i sve najbolje!!!

Poslednja izmena:
Druze meni je stvarno drago sto tebi sve radi i sto si ekstremno zadovoljan, postojimo mi koji imamo neki problem i ne vidim problem da to iznesemo.

Da se tebi takodje dese neki od ovih bagova verujem da bi pisao ovde jos cesce nego mi. Slazem se da se dobije mnogo za solidan novac i da je telefon extra, ali izgleda da postoje primerci sa manama koje obican korisnik zeli da ispravi.
TV je takodje Samsung i evo molim ti da mi objasnis kako se povezujes jer meni ne uspeva , zelim da i meni to radi , nisam ironican.
Sto se tice punjenja, ne drndam telefon nikad dok je na punjacu , praznim telefon do ispod 10 % i ostavim da se puni , ne punim ga da bih igrao igre, gledao filmove ili ne znam ni ja sta nego da bi me sluzio narednih 48h.
Sto se tice fp, probao sam brisanje postojecih i postavljanje novih, nije toliko.precizan kao npr Huawei , ni blizu.
Na ostale stavke koje se ticu Nokie nemam zamerki, nisam jedini kome se desavaju ovi bagovi, mozes izguglati i sam, ali ne verujwm da te uopste zanima.
Ja nemam zamerki na izradu telefona, dizajn, oleo prema, displej i slicno, ali stavke neke jednostavno smatram da treba da rade kako treba.

Ja neznam o cemu vi pricate telefon radi besprekorno i bez ikakvih bagova a koristio sam i Samsungove S linije i A linije, Iphone 7 oko godinu dana i svakojaka ostala ****** od androida i mogu reci telefon je super za male pare dobijete premium telefon koji takodje pravi extra slike i extra je brz. Nemam problema ni sa premazima ni bilo cim drugim. Telefon puni extra brzo a da bi poceo brzo da puni moras da ga ostavis i iskljucis display i ne diras svakih 5 min. Sa orignalom mi puni i do 3.5 A a sa samsungovim puni oko 2A sto je odlicno, isto puni i sa originalnim kablom i kopijom sa Alija od 2$. Display bez zastite vec 3 meseca bez tackice. Nema problema konekcije sa Smart tv-om konkretno (Samsung UE55NU7172). Fingerprint radi extra brzo, sa nije lepo memorisan, obrisi sve otiske i memorisi ponovo sa svim polozajima prsta i na stranu i jagodicu u pozadi i videces razliku. Sve ostalo je ili nepoznavanje sistema ili nestrucno rukovanje ili zastareli Smart TV koji vise nemaju podrsku.
Ako se neko nadje uvredjen zao mi je nisam hteo nikog da provociram ali ne mogu vise da slusam fali ono fali ovo a telefon radi bez greske i nema ama bas nikakvih problema.
Uzdravlje i sve najbolje!!!
A I ti nemoj da se uvredis Ali si tezak filozof . Nismo mi ovde retardirani , to sto je tvoj primerak besprekoran to je tvoja sreca , telefon I'ma mnogo Mana sto treba da bude retkost a nije . meni su u win win Dali drugi potpuno Nov I posle 24 sata isti problem sa oleo premazom telefon da bi bio dobar treba da je retko Los a ne retko dobar.

Mora da je jedna citava serija felericna.Ja sa mojim primerkom nikakve ni hardverske ni softverske probleme nisam imao,ali moj je kupljen u EU.
To je sigurno tako ja pre nokie I'mao Sony z3 I s7 edge oba iz eu I bili su perfekti oba koristi po 2godine . A nokiu uzeo u win zbog garancije jer se skoro vratila na trziste I eto I'mao neki predosecaj I bio upravu. A sad neznam Ali smatram da se kod Nas potpuno svesno salje djubre jer smo mi ipak zemlja treceg sveta ,seljaci,prostaci a da Sam uzeo EU model sumnjam da bi bilo problem nego to je sta je.

Kad može Apple za XR (telefon za široke narodne mase) da uzima ljudima 850 eura samo zbog logoa, nema ni brzog punjača, niti nastavka za slušalice u originalnom paketu (doplata 30 eura, dakle sve se plaća), može i Nokia od 350 eura da ima određene zamerke. Nije da branim nešto ali ne mogu reći da sam nezadovoljan telefonom. U suštini mene samo softver zanima, nekome je dizajn presudan. Prvi SD 660 koji je dobio oficijelni najnoviji update koji ne odstupa ništa od Pixel-a. Svaka čast. Primera radi uzmete vi Pocophone, nesertifikovan, sa različitim DRM disfunkcijama, čist goli kinez, pritom plastičan. Računica je jasna, ne može i jare i pare.

Sve zavisi šta koga zanima. Da mogu sebi bih priuštio Pixel, ali i alternativa je OK. Inače onaj OTA sa xda važi i za telefone iz MTS-a, urađeno, odličan 5.

Poslednja izmena:
Nego hoće li ta pita skoro?

Jel moguće da niko iz Evrope nije dobio regularno Pie Update? Na netu samo Azija...
Koliko li će tek čekati ovi zaključani na operatera...

Ako te mrzi da cekas instaliraj rucno, lagan je proces preko sd kartice.
Jel moguće da niko iz Evrope nije dobio regularno Pie Update? Na netu samo Azija...
Koliko li će tek čekati ovi zaključani na operatera...

Стигао Имак, једна од најјачих маски коју сам пазарио на алију. Једино што не прелази раван екрана, али нема везе. Доста танка, не клиза, храпава онако, предобра.
IMG_20181002_171311.jpg

Стигле још две неке фолије, плус гратис уз маску, све сам бацио.

Vrh Dno