Win win bio je dve nedelje . Bilo je I logicno da je uvaze jer je to ipak fabricka greska.Koji servis je u pitanju? I koliko je bio kod njih telefon pa ti je uvazena reklamacija?
Sent from my TA-1024 using Tapatalk
Kad ce pita ?
A I ti nemoj da se uvredis Ali si tezak filozof . Nismo mi ovde retardirani , to sto je tvoj primerak besprekoran to je tvoja sreca , telefon I'ma mnogo Mana sto treba da bude retkost a nije . meni su u win win Dali drugi potpuno Nov I posle 24 sata isti problem sa oleo premazom telefon da bi bio dobar treba da je retko Los a ne retko dobar.Ja neznam o cemu vi pricate telefon radi besprekorno i bez ikakvih bagova a koristio sam i Samsungove S linije i A linije, Iphone 7 oko godinu dana i svakojaka ostala ****** od androida i mogu reci telefon je super za male pare dobijete premium telefon koji takodje pravi extra slike i extra je brz. Nemam problema ni sa premazima ni bilo cim drugim. Telefon puni extra brzo a da bi poceo brzo da puni moras da ga ostavis i iskljucis display i ne diras svakih 5 min. Sa orignalom mi puni i do 3.5 A a sa samsungovim puni oko 2A sto je odlicno, isto puni i sa originalnim kablom i kopijom sa Alija od 2$. Display bez zastite vec 3 meseca bez tackice. Nema problema konekcije sa Smart tv-om konkretno (Samsung UE55NU7172). Fingerprint radi extra brzo, sa nije lepo memorisan, obrisi sve otiske i memorisi ponovo sa svim polozajima prsta i na stranu i jagodicu u pozadi i videces razliku. Sve ostalo je ili nepoznavanje sistema ili nestrucno rukovanje ili zastareli Smart TV koji vise nemaju podrsku.
Ako se neko nadje uvredjen zao mi je nisam hteo nikog da provociram ali ne mogu vise da slusam fali ono fali ovo a telefon radi bez greske i nema ama bas nikakvih problema.
Uzdravlje i sve najbolje!!!
To je sigurno tako ja pre nokie I'mao Sony z3 I s7 edge oba iz eu I bili su perfekti oba koristi po 2godine . A nokiu uzeo u win zbog garancije jer se skoro vratila na trziste I eto I'mao neki predosecaj I bio upravu. A sad neznam Ali smatram da se kod Nas potpuno svesno salje djubre jer smo mi ipak zemlja treceg sveta ,seljaci,prostaci a da Sam uzeo EU model sumnjam da bi bilo problem nego to je sta je.Mora da je jedna citava serija felericna.Ja sa mojim primerkom nikakve ni hardverske ni softverske probleme nisam imao,ali moj je kupljen u EU.
Primera radi uzmete vi Pocophone, nesertifikovan,
I ja se pitam.Nego hoće li ta pita skoro?
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Jel moguće da niko iz Evrope nije dobio regularno Pie Update? Na netu samo Azija...
Koliko li će tek čekati ovi zaključani na operatera...
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari