Šta je novo?

Nokia 7 Plus

Probaj ga. Meni je najbolji, zajednica je iza toga odnosno xda, tako da dobar i ima razne pluginove + nema reklama.

Ja koristim uporedo FX File Explorer i X-plore. Preporuka za oba...

Sent from my Xiaomi Redmi Note 5

Xplore mozes da namestis cak i za FTP server ako se ne varam.

Sent from my Nokia 8 using Tapatalk

Evo jedna nocna fotka sa Arnova Gcam
Kako vam se cini?

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Poslednja verzija Arnove mislim i podesavanja sam samo chekirao da regulise pink boju na nocnim slikama.

Mislim da je ona druga verzija gcam sto je neko kacio linkove bolja za nocne fotke.Arnova verzija ima taj trip da ide uvek na sto veci ISO i onda ima shuma na slikama.

šta sad ?
imam stock kameru i Gcam.Kod duplog pritiska na power direktno otvaraš kameru.S obzirom da imam dvije,pitalo me koju hoću i odabrao sam stock.Sada neznam kako da to promijenim da otvara Gcam.U gestama mi nudi samo opciju da isključim tu funkciju:S:

riješeno.
u aplikaciji označiš "launch as default"
Onda te kod ponovnog duplog pritiska na power opet pita koju hoćeš.
eto,da se zna ako se neko zahebe ko ja.

Jel ovo počeo da se skida oleo premaz ili šta?
573601536eecf0e1ae2afcbc05541202.jpg
a2e55b64bf0a5084847cd1fd5ea933ca.jpg

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Kako da se skida oleo premaz ako imaš zaštitno staklo koliko mogu da primetim?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Mislim da se javlja kod svih stakala koje imaju tu crnu ivicu, dal je u pitanju neka kondenzacija ili masnoca, ne znam, ali se javilo i kod mog brata na moto e4 nesto slicno na sredini i kada skines staklo nema nista. Ta stakla sa crnom ivicom imaju lepak ispod i mozda je zbog toga...

Poslednja izmena:
Ja bi rekao da to staklo ima lepak samo po ivicama i da je doslo do kondezacije na ostatku ekrana (jer izmedju njega i zastitnog stakla je samo vazduh, nema lepka), jer se vidi da je ekran skoro siv kad je ugasen a trebao bi da je gotovo crn kao i okviri. Ja imam staklo koje ima isto crne okvire (Nokija 6.1) ali i lepak po celom staklu i kad je ekran ugasen, unutrasnji deo je tek malo svetliji nego ivice.

Staklo...
Meni na ultri se pojavilo, kao masnoća i vazduh ispod..
Probaj da duneš jako par puta na to mesto, iz pravca ivice stakla, tako da usmeris vazduh ispod stakla.
Ja sam tako sklonio taj buble/mrlju...

Sent from my HTC U Ultra using Tapatalk

Stigao mi je emal gdje se Android zahvaljuje na koriscenju Beta verzije 9.0, sto znaci da je okoncana faza testiranja i naseg feedbacka i da ce sad da uslijedi final verzija

Pa svi zivi pricaju da ce ovih dana,na XDA svaki novi dan napisu da tog dana stize.

Ko to kaže,
Ko to laže,
Pita će nam stići?

Samo nam prave zazubice...

Nema ništa ni kod mene. Valjda će tokom dana.

Od nervoze sam spreman i jabuku da zagrizem. Samo što je zagrižena jabuka opako preskupa.

Izgleda da za početak dostupna nadogradnja samo za Indiju.

Čekajte, ljudi. Zar nismo i mi u Indiji?

Čovek bi pomislio...

Indija je glavno tržište, normalno da ce njima stići prvo.

Hoćete raditi factory reset nakon nadogradnje, i da li pravi razliku uradili ga iz recoverya ili samo is settingsa u telefonu?

Nazad
Vrh Dno